Klippremier: TINI – Great Escape
2016. július 11. 15:07
És végre nem szoknya.. Nekem sokkal jobban tetszik ez a stílus, (nadrág meg sötét cuccok) mint a régi (szoknya, virág, élénk színek) Meg Pepével annyira összeillenek. Már ott tartok, hogy jobban mint Jorgéval.. Hát ez van, annyira cukik a klipben. <3
2016. július 11. 17:25
|
|
Kaliaha cup of tae with a suga and a kookie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.12. Hozzászólás: 1185 Csatolások: 9 Azonosító: 227484 offline
|
Régen mennyivel szebb hangja volt... most már eléggé feljavított. Ahogy elnézem iszonyatosan játssza az eszét, emellett úgy huhog mint Rihanna a This is What You Came For(vagymi)- ban.
Nem mellesleg imádom amikor azon vitáznak az imádók hogy valaki leírta a véleményét, amiben nem istenítik a drága kis "TINI(WTF)"- két.
Nem mellesleg imádom amikor azon vitáznak az imádók hogy valaki leírta a véleményét, amiben nem istenítik a drága kis "TINI(WTF)"- két.
2016. július 11. 19:39
Már az első 2 másodpercben éreztem,hogy ez egy tucatzene...és igazam lett...
Nem annyira borzasztóan rossz, de nem valami nagy cucc. Egyik kedves hozzászóló egy túlfűtött prostituálthoz hasonlította a klipbeli viselkedését, amivel tökéletesen egyet tudok érteni.
Nem annyira borzasztóan rossz, de nem valami nagy cucc. Egyik kedves hozzászóló egy túlfűtött prostituálthoz hasonlította a klipbeli viselkedését, amivel tökéletesen egyet tudok érteni.
2016. július 11. 20:37
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
Az első gondolatom amit pozitívnak is lehet mondani, hogy végre nem valami spanyol kornyikálás, és hogy normális cuccba van a csaj.
Még talán a dalt se mondanám borzasztónak, de unalmasnak annál inkább-és ez a klippre is igaz...ez egy tucatzene. És azok a mozdulatok amiket csinál...attól röhögnöm kell.
Egyértelmű hogy ez tökre erőltetett volt, nagyon látszik mennyire játssza az agyát.
Még talán a dalt se mondanám borzasztónak, de unalmasnak annál inkább-és ez a klippre is igaz...ez egy tucatzene. És azok a mozdulatok amiket csinál...attól röhögnöm kell.
Egyértelmű hogy ez tökre erőltetett volt, nagyon látszik mennyire játssza az agyát.
2016. július 11. 21:21
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Lydiah, mint írtam is, ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Vele az a baj, hogy mégis erőlteti. Ennyi. A hangjáról pedig elismertem, hogy jó. Most akkor mi bajod van? Azt ne mondd, hogy ezt a rángatózást te táncnak nevezed, kérlek! De mint mondtam, nem kérek rá reakciót. Magánvélemény, pls.
S.S., való igaz. De most még a ruhája is hozzásegített ahhoz, hogy az legyen, aminek leírtam.
miyumi111, Köszönöm, ez nagyon tetszett.
És teljes mértékben igazad van. Köszönöm!
S.S., való igaz. De most még a ruhája is hozzásegített ahhoz, hogy az legyen, aminek leírtam.
miyumi111, Köszönöm, ez nagyon tetszett.
2016. július 11. 22:31
Idézet (miyumi111 @ 2016.07.11. 09:45)
A klip nem hogy semmit mondó, semmi értelme. Teljesen értelmetlen jelenetek egymás után mutogatása. Tinike sétál az utcán --> Enyeleg egy sráccal --> Séta --> A srác rájön hogy Tinike egy rossz k**va ezért elfut --> Tinike rángatózik az út közepén. --> Tinike nem hagyja hogy a kuncsafja elfusson. --> Még több idegrángás.
Amúgy csak én vettem észre a F*sletta óta van pár hülye szokása? Pl. mindig terpeszben áll ""éneklés"" (khm... nyávogás) közben. Oké hogy minden második producernek széttette már a lábait de azért nem kéne minden egyes megjelenésekor terpeszteni.
Emellett az angol meg a ""táncot"" se kéne erőltetnie. Sajnos a Violettás díszcsomagolása nélkül semmit sem ér ez a csaj. Azzal meg nem tudom miért jönnek a fannok hogy "Te sosem leszel olyan híres mint Ő." Attól hogy híres valaki nem jelenti azt hogy tehetséges. (Erre Tinike az élő példa.) Valamint tök jó hogy azért mert nem szeretem Tinikét én már nem lehetek valaki.
Amúgy csak én vettem észre a F*sletta óta van pár hülye szokása? Pl. mindig terpeszben áll ""éneklés"" (khm... nyávogás) közben. Oké hogy minden második producernek széttette már a lábait de azért nem kéne minden egyes megjelenésekor terpeszteni.
Emellett az angol meg a ""táncot"" se kéne erőltetnie. Sajnos a Violettás díszcsomagolása nélkül semmit sem ér ez a csaj. Azzal meg nem tudom miért jönnek a fannok hogy "Te sosem leszel olyan híres mint Ő." Attól hogy híres valaki nem jelenti azt hogy tehetséges. (Erre Tinike az élő példa.) Valamint tök jó hogy azért mert nem szeretem Tinikét én már nem lehetek valaki.
Haha, ezen nagyot röhögtem. Tökre igazad van!
2016. július 12. 14:13
|
|
BlancaSuárez24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 51 Csatolások: 25 Azonosító: 205693 offline
|
Én csak annyit tennék hozzá, hogyha annyira utáljátok, meg tehetségtelennek tartjátok, minek kattintotok a cikkre? Most őszintén? Mert nagyon érdekelne. Foglalkozzatok a saját és a ti kedvenceitek életével. Én sem írogatok baromságokat a ti kedvenceitek oldalára és miért nem? Mert bármennyire nem bírom is őket, tiszteletben tartom a munkájukat és azt amit sikerült nekik elérni az életben, illetve azokat is akik rajonganak értük. Tudom, ezt nehéz megérteni, de olyan nagy szívességet tennétek mindenkinek, de főleg magatoknak, ha az általatok "tehetségtelenek" titulált Tinit és a rajongóit békén hagynátok. Ő megdolgozott mindenért,amit elért. És nem azért nem lehettek valakik mert nem szeretitek őt, hanem mert nem tisztelitek őt,illetve másokat, egy kis emberség mindenkiben lehetne. És ne jöjjön nekem azzal valaki hogy, "itt mindenki kifejezheti a véleményét", igen, kilehet, normális emberek módjára.
2016. július 12. 14:54
Tényleg nagyon jó lett, imádom. És TINI gyönyörű benne.
2016. július 12. 15:00
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
BlancaSuárez24, Mert érdekelt, mit alkotott. Mert lehetett volna jó, mert aláírom, kerültek ki a keze alól olyan számok, amik nem rosszak. Nekem nem tetszenek, de ez mellékes. Teljesen normálisan fejeztem ki a véleményemet 8mert úgy érzem, ez nekem is szól), összegeztem, mi volt jó benne számomra, mi nem tetszett. Az meg egy másik dolog, hogy sajnos Tinikéről kerekítenek cikkeket, az én kedvenceimről (Coco Chanel, Tina Turner, Whitney Houston, Audrey Hepburn, stb.) viszont már sokkal ritkábban. Így miután a Starity tele van ,,XY frizurát változtatott'' cikkekkel, amik hidegen hagnyak, Tini dalainak megjelenése még érdekesebb, annál is inkább, mert van egy húgom, aki szereti őt. Tehát csak ennyi. Bocsi, lehet, kicsit értelmetlen lett és összefüggéstelen, de kicsit feldühödtem.
2016. július 12. 15:04
|
|
CocoChanelEszterrrka |
|
Ja, és még annyi, hogy így táncolni még én is tudok, de így énekelni (feljavított, playback hanggal, de ez most mellékes- mondjuk anélkül is fogjuk rá, hogy bejön. De ebbe most ne kössetek bele.) viszont nem.
Sajnálom, olyan ember vagyok, aki minden meglátja a hibát és a jót is.
2016. július 12. 16:58
Idézet (CocoChanelEszterrrka @ 2016.07.12. 15:04)
Ja, és még annyi, hogy így táncolni még én is tudok, de így énekelni (feljavított, playback hanggal, de ez most mellékes- mondjuk anélkül is fogjuk rá, hogy bejön. De ebbe most ne kössetek bele.) viszont nem.
Szívem, hagyd rá! Ne állj le vele veszekedni. Hagyd rá, mondja csak a magáét!
2016. július 12. 17:11
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Napok óta figyelem a cikket és az érkező kommenteket, és ne haragudjatok, de marhára unatkozhattok mindketten, ha napok óta ezen lovagoltok. Nektek nem tetszik, másnak meg igen, ettől még nem kell a másikat a földbe döngölni. Nekem tetszik ez a dal, sőt mi több semmivel se rosszabb, mint amiket manapság nyomatnak a rádiók. Ki fogtok akadni, de szoktam Violettát is nézni, főleg a dalok miatt. Nem lesztek nagyobbak, okosabbak, mert oltjátok a fiatalabb tagokat. Mindkettőtök kedvencei között találok olyat, akit nem kedvelek, mégsem kezdelek sz*rrá oltani titeket. Nekem aztán oly mindegy, hogy mit csináltok és hogyan viselkedtek, de magatokról állítotok ki szegénységi bizonyítványt, és csak is kizárólag magatokat égetitek.
1 felhasználónak tetszik:
Astronomergirl.
2016. július 13. 00:48
|
|
BlancaSuárez24új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.09. Hozzászólás: 51 Csatolások: 25 Azonosító: 205693 offline
|
CocoChanelEszterrrka Én egy szóval sem említettem a te véleményedet, és nekem nem azzal van a bajom, hogy valaki elmondja a véleményét, csak én úgy gondolom lehetne egy kicsit finomabban is kifejezi önmagatokat. Illetve meghallgathatnád egyszer Tinit élőben is, mert fantasztikus hangja van úgy is, azzal pedig semmi baj nincs hogy te is tudsz így táncolni, ő így fejezi ki magát, sok sztár van aki sokkal prostisabb koreográfiát nyomat, de persze azzal semmi baj. Szerintem meg csak arra megy ez az egész ki, nemcsak Tininél, sok másnál is, hogy "keressük benne a hibát ahol csak tudjuk". Én nem akarok senkit sem megbántani de Beylának igazat adok.
2016. július 13. 19:27
|
|
poppy19visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.11. Hozzászólás: 476 Csatolások: 4 Azonosító: 242580 offline
|
Elnézést mindenkitől, nekem nem esett le, hogy mi történik a klipben. 2:57-es táncmozdulatainál jött el nálam az a pont, hogy felröhögjek. Na mindegy.A dal maga nem olyan rossz,szép a hangja, a klip nem jött be. A Violettában és a itt is egyaránt hanyagolhatná a táncolást. Semmi bajom azokkal, akiknek bejött, ízlések és pofonok. Na viszlát
2016. július 15. 10:06
Utálom a Violettát meg a "Tini"-t is . De. Angolul énekel aminek nagyon örülök amellett,hogy maga a szám is jó.
2016. július 21. 09:50
Jól áll Tininek az angol éneklés, ezért eddig ez a száma tetszik a legjobban
2016. július 24. 22:33
|
|
JorgistaChannelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.07. Hozzászólás: 3 Csatolások: 0 Azonosító: 257847 offline
|
Úgy meghallgatnám a ti hangotokat:)))
"Maga a csaj kiábrándító"
Mintha sokat tudnál róla.
Meg ez a "A klippnek nem értem a lényegét, arra meg már rájöhetett volna hogy a hangja borzalmas"
Igazatok van, aha, mind a 3millió követője szerint szar hangja van. Most kezdte a szólókarrierjét, lesz ez több is nyugi;) Ha meg tudnátok mi az a "Great Escape" akkor rájönnétek a klipp jelentésére. De könnyebb úgy beszélni hogy nem tudtok semmit róla.
"Maga a csaj kiábrándító"
Mintha sokat tudnál róla.
Meg ez a "A klippnek nem értem a lényegét, arra meg már rájöhetett volna hogy a hangja borzalmas"
Igazatok van, aha, mind a 3millió követője szerint szar hangja van. Most kezdte a szólókarrierjét, lesz ez több is nyugi;) Ha meg tudnátok mi az a "Great Escape" akkor rájönnétek a klipp jelentésére. De könnyebb úgy beszélni hogy nem tudtok semmit róla.
2016. július 25. 10:52
|
muzlerabaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 258336 offline
|
Ezt ti is komolyan gondoljatok????!!!!!
Az meg oke, hogy nem jon be a dal vagy a klipp, izlesek es pofonok, de az, hogy par videobol es egy tevemusorbol latott embert lek*rvazol, szerintem az mar sok. Tudjatok ti a kurva jelenteset?? Tudjatok? Amig ilyeneket irtok egy 19 eves lanyra, adig nem eppen. Es mi az, hogy minden producernek szetteszi a labat? Ismeritek ti egyaltalan? 19 EVES LANYROL BESZELTEK B*SZKI! 19 EVES!!!!! Most indult be a karrierje es nem hogy orulnetek, hogy van tehetsege, nem dehogy inkabb rib*ncoztok.... Isteneme ennyi unalmas eletu f*szt, mint akik itt eloskodnek...
A playbackrol meg.... Elmondom nektek, hogy Tini nem szokott playbackelni. Hallottatok mar eloben enekelni? Ugyanolyan, mint a studios valtozat. O nem egy Katy Perry vagy esetleg egy Selena Gomez (felreertes ne essek, szeretem mindkettojuket, de enekesi palyajuk felet playbackkel nyomtak). O TUD ENEKELNI ELOBEN IS! Es igenis van tehetsege, ha egy olyan kiado szerzodtette (neven a Hollywood Records) aki Demi Lovato-t, Sabrina Carpenter-t, Sofia Carson-t, Olvia Holt-ot es meg sok mas hires sztart is szerzodtetett.
Egyszeruem kesz szanalomak vagytok! Nem tudjatok elfogadni, hogy valaki tehetseges!! Foglalkozzatok mar a sajat kib*szott f*sz eletetekkel, ne Tinievel, okes?!! -.-
Az meg oke, hogy nem jon be a dal vagy a klipp, izlesek es pofonok, de az, hogy par videobol es egy tevemusorbol latott embert lek*rvazol, szerintem az mar sok. Tudjatok ti a kurva jelenteset?? Tudjatok? Amig ilyeneket irtok egy 19 eves lanyra, adig nem eppen. Es mi az, hogy minden producernek szetteszi a labat? Ismeritek ti egyaltalan? 19 EVES LANYROL BESZELTEK B*SZKI! 19 EVES!!!!! Most indult be a karrierje es nem hogy orulnetek, hogy van tehetsege, nem dehogy inkabb rib*ncoztok.... Isteneme ennyi unalmas eletu f*szt, mint akik itt eloskodnek...
A playbackrol meg.... Elmondom nektek, hogy Tini nem szokott playbackelni. Hallottatok mar eloben enekelni? Ugyanolyan, mint a studios valtozat. O nem egy Katy Perry vagy esetleg egy Selena Gomez (felreertes ne essek, szeretem mindkettojuket, de enekesi palyajuk felet playbackkel nyomtak). O TUD ENEKELNI ELOBEN IS! Es igenis van tehetsege, ha egy olyan kiado szerzodtette (neven a Hollywood Records) aki Demi Lovato-t, Sabrina Carpenter-t, Sofia Carson-t, Olvia Holt-ot es meg sok mas hires sztart is szerzodtetett.
Egyszeruem kesz szanalomak vagytok! Nem tudjatok elfogadni, hogy valaki tehetseges!! Foglalkozzatok mar a sajat kib*szott f*sz eletetekkel, ne Tinievel, okes?!! -.-
2016. július 25. 10:56
|
muzlerabaeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.25. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 258336 offline
|
[quote=anzu,2016.07.09. 08:39~6097621]Először is a TINI név több, mint gáz..
Másodszor az Attack on Titan az szent! Senki nem szedheti el a második endingjének a címét!
Ugye tudod h miert lett Tini a neve?
Másodszor az Attack on Titan az szent! Senki nem szedheti el a második endingjének a címét!
Ugye tudod h miert lett Tini a neve?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.