Starity

Klippremier: TINI – Great Escape

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 09. 08:42 #21
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Borzalmas hangja van. De erre mar rajohetett volna
2016. július 09. 10:55 #22
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Csatolások: 0
Azonosító: 132765
A klip nekem kicsit lapos, a hangja szép tehetséges de szerintem nem hozzák ki belőle a maximumot, ennél tuti h többre képes ez a lány.
2016. július 09. 11:19 #23
laurenevans
laurenevans
új tag
Hozzászólás: 53
Azonosító: 252846
sajnálom..de nekem nagyon nem jön be ...a violattát is uáltam,maga a csaj is kiábrándító számomra és még tömeg hangja is van...
2016. július 09. 11:23 #24
- törölt felhasználó -    
én sem szeretem a violettát,de Tinit mindig tehetségesnek tartottam. nekem tetszik ez a dal <33 smileeee.gif
2016. július 09. 12:24 #25
- törölt felhasználó -    
Bocs hogy ezt mondom de ez borzalmas.Én alapjából véve a violettát is utáltam,nem hogy ezt a a TINIT.És nem esik le neki hogy a hangja is gáz...
2016. július 09. 13:34 #26
egylány001
egylány001
új tag
Hozzászólás: 9
Azonosító: 257885
Szerintem nagyon jó lett ez a klip. Az eddigiek közül a kedvencem <3 <3 nagyon jó hangja van Tininek. a ruhái is a a klipben tökéletesek. Tini teljesen más mint Violetta. én Violetta rajongó vagyok, de ez jobban tetszik nekem. csak így tovább Tini!
2016. július 09. 15:43 #27
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez a dal ugyanannyira átlagos mint az összes többi száma, a klip pedig nekem kifejezetten nem tetszik.
De szerintem az összes eddigi haja közül ez a legjobb.
2016. július 09. 18:56 #28
MesterBenjáminBeni08
MesterBenjáminBeni08
új tag
Hozzászólás: 37
Azonosító: 248974
Nem rossz biggrin.gif. Amúgy a Violettát utálom.
2016. július 09. 21:24 #29
CandUs
CandUs
perfect imperfection

StátuszMusic is the strongest form of magic
Hozzászólás: 7938
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Kellemes a csaj hangszíne. Ez a szám kifejezetten tetszik, a klip is, Buenos Aires gyönyörű város smileeee.gif
2016. július 10. 00:43 #30
MissTiniStoessel
MissTiniStoessel
smoke & mirrors

Státusz"Your body is looking good tonight, I'm thinking we should cross the line..."
Hozzászólás: 1560
Csatolások: 70
Azonosító: 219904
A dalnak semmi ritmusa, teljesen átlagos, viszont a klip nagyon jó lett, Martina gyönyörű benne, és a hangja igenis jó.
2016. július 10. 10:35 #31
CocoChanelEszterrrka
CocoChanelEszterrrka

StátuszA múlt gyakran fájhat, és menekülhetsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.
Hozzászólás: 566
Azonosító: 245257
Na. Senki ne sértődjön meg, ez egy kicsi kritika lesz, a fanok kíméljenek a negatív reakcióktól:
A dal átlagos, most bekúszott a fejembe, de amint kimegy, el is felejtem, hogy van ilyen dal. Inkább énekeljen spanyolul, ne erőltesse az angolt, a spanyollal legalább aprócskát egyedibb volna. A táncot se nagyon nyomja, a bölcs mondás úgy tartja, ami nem megy, nem kell erőltetni.^^
Ahogyan rángatózott ebben a ruhában, engem inkább egy túlfűtött prosrituáltra emlékeztetett, mintsem egy igényes, fiatal, ámde nőies énekesnőre. A klip nem rossz, de nem túlságosan jó, de még nekem is elmegy, jó lehetne, ha Közben a prostinak öltözött Tinikét nem rángatnák az idegek, ,,tánc" címszó alatt, és nem tanulná meg a repülés (WTF???) Közben való csókolózás művészetét. De a hangja viszont még mindig nem irritál, ha nem utálnám mondanám is, hogy bejön.
2016. július 10. 12:55 #32
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
A dal szörnyű, Tinikenek nem kéne erőltetni az angolt, vagyis inkább az éneklést! A hangja nagyon irritáló!
A klip átlagos, kifejezetten semmitmondó!
A tánca, olyan, mintha reumás lenne csak az idegrángásai miatt tudna mozogni. Finoman fogalmazva felejtős.... laugh.gif
Ennyit róla és arról, hogy 'milyen tehetséges'! omg.gif
PS. Ez csak egy vélemény, a fanok kövezzenek meg, de ne is sértődjenek meg!
2016. július 10. 12:59 #33
- törölt felhasználó -    
Idézet (CocoChanelEszterrrka @ 2016.07.10. 10:35)

Ahogyan rángatózott ebben a ruhában, engem inkább egy túlfűtött prosrituáltra emlékeztetett, mintsem egy igényes, fiatal, ámde nőies énekesnőre.

A Violettában is csak ugrabugrált, vagy rángatózott. _nevet.gif
2016. július 10. 13:12 #34
Astronomergirl.
Astronomergirl.

Státusz| Todavía duelen los recuerdos |
Hozzászólás: 4130
Csatolások: 1568
Azonosító: 255584
Ez a klipp feldobta a napom.... És valami "ledobta " a napom. Ismét úgy érzem, hogy ő más lett. Mintha még tegnap lett volna az, hogy egy kicsi lányt hallok énekelni, most pedig egy szép és érett nőt hallok. Te amo TINI! ❤❤❤
2016. július 10. 13:43 #35
Arvil fan
Arvil fan
Photographer

Státusz"Do something today that your future self will thank you for."
Hozzászólás: 1422
Csatolások: 38
Azonosító: 216037
Szerintem ez az eddigi legjobb száma. Itt már nem olyan kislányos és nyávogós mint a Violettában. És valamivel jobban is tud táncolni és a hangja is jobb.
2016. július 10. 13:51 #36
Lucyan
Lucyan
Limited Edition

StátuszMindig minden jól végződik, mert ha valami rossz, akkor még nincs vége...
Hozzászólás: 1300
Csatolások: 44
Azonosító: 202701
Én őszinte leszek, kövezzetek meg, de ez egyszerűen szörnyű... Lehet lehurrogni, de ez valami borzalmas, pont fél percet tudtam nézni belőle. Szerintem az, aki egyszer kislányok példaképe volt, és rajta volt a képe minden második uzsonnasdobozon, az fél evvel később ne csináljon egy olyan videót, amiben úgy néz ki mint egy közönséges k*rva. Az egész lány úgy ahogy van átlagos, a zene amit osszakapart magának még rosszabb, se dallam, se ritmus, se mondanivaló. És tudom hogy ez a leghuszadrangúbb, de senkit nem zavar, hogy van már egy ilyen című szám? Tudom hogy nem kéne ezen kiakadnom, de engem ez zavar a legjobban biggrin.gif
2016. július 10. 16:15 #37
- törölt felhasználó -    
Idézet (Lydiah. @ 2016.07.10. 13:48)
S. S. Köszönöm ,gratulálok Neked és Neked is Drága CocoChanelEszterrrka!!! Fantasztikus vagytok! Végre két ember aki ismét csak azt észt ossza és közben azt se tudja miről beszél. Miért ti jobbak vagytok nála, ugye?  Hát persze. A beképzeltség csakis jobb lehet e tehetségnél. Tudtok úgy énekelni mint, ő?  Tudtok meghatódni amikor több százezer ember előtt énekeltek? Híresek vagytok?  NEM!!! Akkor meg miről beszélünk. Ennyi és kész. Ő is csak egy ember. Ti is csupán emberek vagytok. Mindenkinek lehetnek hibái, hiszen senki sem egyforma és nem tökéletes. Viszont ő így érzi jól magát. Domi05 hát Te  is egy angyal vagy. 
A klippről annyit, hogy fantasztikus TINI-vel együtt.

Jééé.. Egy óvodás! Király! _nevet.gif thumbsup.gif
Köszönjük szívem, hogy belénk kötsz, de mindenkinek lehet véleménye, okés? Ezzel csak magadat járatod. Puszi! wub.gif heart.gif lol2.gif
2016. július 11. 00:43 #38
timi5
timi5

StátuszHamilton harmadszorra is világbajnok!
Hozzászólás: 2701
Csatolások: 81
Azonosító: 211719
1. a simepre brillaras nagyságrendekkel jobban tetszett
2. a klip egész jó de a vége olyan semmimondó lett..
3. az elején zavaró h fejhangon énekelte végig a refrént, mert ha magas neki, akkor levehették volna egy N3-cel legalább.. de a végére hozzászokott a fülem smileeee.gif
4. összességében nem rossz, mert egy új arcát látjuk benne martinának, de nem ez a kedvenc számom tőle..
5. kár, hogy nem spanyol sad.gif
2016. július 11. 09:45 #39
- törölt felhasználó -    
A klip nem hogy semmit mondó, semmi értelme. Teljesen értelmetlen jelenetek egymás után mutogatása. Tinike sétál az utcán --> Enyeleg egy sráccal --> Séta --> A srác rájön hogy Tinike egy rossz k**va ezért elfut --> Tinike rángatózik az út közepén. --> Tinike nem hagyja hogy a kuncsafja elfusson. --> Még több idegrángás.

Amúgy csak én vettem észre a F*sletta óta van pár hülye szokása? Pl. mindig terpeszben áll ""éneklés"" (khm... nyávogás) közben. Oké hogy minden második producernek széttette már a lábait de azért nem kéne minden egyes megjelenésekor terpeszteni.
Emellett az angol meg a ""táncot"" se kéne erőltetnie. Sajnos a Violettás díszcsomagolása nélkül semmit sem ér ez a csaj. Azzal meg nem tudom miért jönnek a fannok hogy "Te sosem leszel olyan híres mint Ő." Attól hogy híres valaki nem jelenti azt hogy tehetséges. (Erre Tinike az élő példa.) Valamint tök jó hogy azért mert nem szeretem Tinikét én már nem lehetek valaki. biggrin.gif
2016. július 11. 14:45 #40
- törölt felhasználó -    
Martina egy csodás nő aki remek dalokkal büszkélkedhet. A klipjei közül igazából nekem ez tetszett talán a legjobban, akár semmit mondó akár nem. Értelme nincs, csak rohangálnak, de akkor is, nekem ez lett a kedvenc klipem. A dal remek és a klip is az lett. Szóval erről ennyit.. ^.^
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok