Miután befejezte Violetta címre keresztelt sorozatát, a fiatal tehetség önálló karrierjének építésébe kezdett.
A teljes cikkhez kattints ide!
Klippremier: TINI – Great Escape
2016. július 08. 14:19
|
|
OMG_fabolusgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.26. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 245380 offline
|
2016. július 08. 14:27
Tényleg nagyon jó lett, imádom. És TINI gyönyörű benne
2016. július 08. 14:33
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Már vártam a cikket. Volt egy megérzésem, hogy ebből tutira lesz egy cikk, és lett is.
A klipp szerintem fantasztikus lett. Már hétfő óta ami napra vártam, hogy végre láthassam. Már maga a dal is elnyerte a tetszésem, tehát várható volt, hogy a klipp is tetszeni fog. És tetszik is, nem is kicsit. Ahogy néztem rájöttem, hogy ő már nem az a lány, akit megismertem , mint Violetta, hanem egy érett és szép nő. Bekell valjam nekem is van egy kis negatív érzés a hangjával kapcsolatban, de ez már a Siempre Brillarás dalánál elmúlt. Azt is észre vettem, hogy rengeteget fejlődött az évek során. Szerintem ő egy másik lánnyá vált és az unalmas és borzasztó Violetta pedig eltűnt belőle. Egy a lényeg. Tini egy fantasztikus, tehetséges és gyönyörű lány. Ez a klippből nagyon jól kivehető.Te amo TINI!
A klipp szerintem fantasztikus lett. Már hétfő óta ami napra vártam, hogy végre láthassam. Már maga a dal is elnyerte a tetszésem, tehát várható volt, hogy a klipp is tetszeni fog. És tetszik is, nem is kicsit. Ahogy néztem rájöttem, hogy ő már nem az a lány, akit megismertem , mint Violetta, hanem egy érett és szép nő. Bekell valjam nekem is van egy kis negatív érzés a hangjával kapcsolatban, de ez már a Siempre Brillarás dalánál elmúlt. Azt is észre vettem, hogy rengeteget fejlődött az évek során. Szerintem ő egy másik lánnyá vált és az unalmas és borzasztó Violetta pedig eltűnt belőle. Egy a lényeg. Tini egy fantasztikus, tehetséges és gyönyörű lány. Ez a klippből nagyon jól kivehető.Te amo TINI!
2016. július 08. 14:40
Eleinte nagyon útáltam a Violettát,és sok is volt belőle,annyit nyomatták.De be kellett látnom,Tinit nem Violettaként kell ismerni,hanem TINI-ként,ami a valódi önmaga.Nekem a klip tetszik,de a dal kevésbé :/
2016. július 08. 14:47
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Tavaly ilyenkor teljesen kizártnak tartottam, hogy Tini ilyen kisfilmet forgat majd... Hát, nem tudtam hogy mi lesz a sorozat után, de nem okozott csalódást. Imádom a dalait, a klipeket, a tipikus Tini-mozgást, hogy mind őt adják vissza, a stílusát.
Egyébként a haja is telitalálat lett, az elmúlt négy évben talán most a legjobb, hozzáillik.
Egyébként a haja is telitalálat lett, az elmúlt négy évben talán most a legjobb, hozzáillik.
2016. július 08. 15:12
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
S.S.
Úgy ahogy mondod
Úgy ahogy mondod
2016. július 08. 15:20
nekem nem jött be,mondjuk ennek a csajnak a zenéi sosem jönnek be
2016. július 08. 17:49
Szörnyű lett ez a dal! A klip viszont egész jó lett!
2016. július 08. 18:15
|
|
Tinista13☆Dreamer☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.29. Hozzászólás: 1175 Csatolások: 0 Azonosító: 247406 offline
|
Nekem nagyon tetszik a dal,ahogy a többi száma is...
Szerintem eddig ez a legjobb klipje,szuper lett!!!
A haja meg mesés,főleg most!Tini káprázatos fiatal tehetség!A hangjáról nem is beszélve...
Szerintem eddig ez a legjobb klipje,szuper lett!!!
A haja meg mesés,főleg most!Tini káprázatos fiatal tehetség!A hangjáról nem is beszélve...
2016. július 08. 18:54
Semmi különleges, tipikus nyári tucatdal, és a klip sem tetszik.
2016. július 08. 19:01
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Ez Tini eddigi legjobb klippje meglátásom szerint. Nagyon odatette magát, ez érződött az egész videó alatt.
2016. július 08. 20:45
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Szerettem a Violettában is a stílusát ,de határozottan ez sokkal jobban ő. Én mindig is tudtam ,hogy Tini nem az a habos-babos, rózsaszín ruhás kislány mint amilyennek eddig mutatta magát.
Sokkal jobb ez a klip mint a Violettások, tény és való ,hogy sokkal komolyabb és érettebb lett. Nekem nagyon bejön ez az új, és kicsit sem rózsaszínes Tini!
Sokkal jobb ez a klip mint a Violettások, tény és való ,hogy sokkal komolyabb és érettebb lett. Nekem nagyon bejön ez az új, és kicsit sem rózsaszínes Tini!
2016. július 08. 22:07
|
|
tini02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.29. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 244307 offline
|
tök jó lett. Én sose vallottam magam Violetta fannak, szimplán Tinista vagyok. És imádom, tényleg nagyon jó klipp lett (megjegyzem, nekem a Losing the Love klippje jobban tetszik, de ez is szuper)
<3
2016. július 08. 22:29
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Nem esik le a drága Tininek, hogy nincs jó hangja?
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: