Maisie Williams alaposan mellényúlt! Évekkel tűnik idősebbnek új hajszínével
2016. július 08. 22:30
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Fuu, hát tényleg nem áll neki annyira jól...
2016. július 09. 14:03
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
Nem tudom ki hogyan van vele, de nekem sokkal jobban tetszik, úgymond nőiesebbé vált az arca. Barna hajjal teljesen úgy néz ki, mintha éppen a kamaszkorba lépett volna be, ám ezzel a színnel valóban egy húsz éves fiatal nő hatását kelti. Egyáltalán nem baj, hogy öregíti pár évet, hisz neki előnyére vált. Azért korántsem olyan kiélt, kivénhedt feje van, mint a Little mixes Perrie Edwardsnak, pedig, ha jól számolom, csak négy év van köztük.
2016. július 09. 15:24
Nekem ezzel határozottan jobban tetszik!
A barnával olyan kis semmilyen volt,ezzel viszont valahogy megváltozott az arca és olyan karakteres lett...és szerintem inkább szokatlan,mintsem ronda és előnytelen.
2016. július 09. 16:04
Érdekes lett az tuti, de rossznak semmiképp sem nevezném. Mellesleg az lényeg, hogy neki megfeleljen és ha ő ilyet szeretett volna, akkor egészségére.
2016. július 09. 17:35
|
Cassiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.19. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 253297 offline
|
Huu hat talan az egeszet ott rontotta el hogy levagatta a hajat. Sok lany nem ismeri be hogy megbanta de a szive legmepyen mindenki vissza akarja kapni a loknijait
Ezzel en is pontosan igy voltam, most meg 3 eve szenvedek vele hogy nőjön, es epphogy egy picivel a vallam ala er. Na ez a kekesfekete meg egyenesen borzaszto.
2016. július 09. 19:42
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
Nem szép az arca.
2016. július 11. 11:01
Mi az, hogy mellényúlt? Nekem tetszik, olyan maisies.
2016. július 11. 22:14
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
tényleg egy kicsit öregíti, bár a kép is elég szerencsétlen, de szerintem jól áll neki
2016. július 12. 15:22
Nekem így is tetszik, bár szerintem a barna jobban állt neki.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: