6 kimondatlan alapszabály, amihez mindig tartsd magad, ha esküvőre vagy hivatalos
2016. július 08. 17:47
Alapvető dolgok, de a gifek jópofák.
@Toxic, a saját 7. pontodon jót nevettem. xD
@Toxic, a saját 7. pontodon jót nevettem. xD
2016. július 08. 19:59
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Egyébként én életemben egyszer voltam esküvőn,nagyon kicsin,a lagziról is szinte lemaradtam,mert álmos lettem. Egyszerűen nincs fiatal ismerősünk. De az tuti,hogy saját esküvőm nem lesz sose,mert egy ronda strébert ki venne el:D
2016. július 08. 20:01
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
A leginkább majd kb. Olyan 15 év múlva az lb-mére kíváncsi leszek(:
15 év,atyaúristen
15 év,atyaúristen
2016. július 09. 10:47
|
|
arleneúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 96 Csatolások: 5 Azonosító: 256997 offline
|
Nos, nem szeretném savazni egy pillanatra sem a cikk írót, de néhány részletet szeretnék pontosítani, tekintve, hogy több esküvőn voltam, mint születésnapi zsúron. (Nem mellesleg a későbbiekben szeretnék rendezvény / esküvőszervező lenni).
1. A címlapon az alábbi figyelemfelkeltő szöveg, minthogy beköszöntött az esküvő szezon, annyiban hibás, hogy a profik májustól számítják, akkortájt kezdődik a szezonja (és körülbelül októberig tart) cirka fél év.
2. Aztán a nászajándék... Ha nincs lista valóban nehéz választani, de azt is meg szokta mondani a jegyespár, amennyiben tényleg pénzt kér, vagy személyre szóló ajándékot (a pénz nem mindig jó ötlet).
3. Az pedig, hogy a lagzi végezte előtt (ha muszáj) csöndben, sunyiban távozz...
A pincéreknek és a jegyespárnak (már férjnek és feleségnek) egyaránt figyelnie kell a vendégseregre, így maximum csak nehezíti a dolgát, aki így lép le. Az esküvők felén én sem vártam meg a lagzi végét, de a puszi-puszi, újabb jó kívánságok egyáltalán nem fogják megbántani a friss házaspárt. Nem tudom ez honnan lett véve (az ötlet).
A többi pontba természetesen eszem ágába sincs belekötni és nem terveztem senkinek mély lelki traumát okozni a hozzászólásommal. Cheers.
1. A címlapon az alábbi figyelemfelkeltő szöveg, minthogy beköszöntött az esküvő szezon, annyiban hibás, hogy a profik májustól számítják, akkortájt kezdődik a szezonja (és körülbelül októberig tart) cirka fél év.
2. Aztán a nászajándék... Ha nincs lista valóban nehéz választani, de azt is meg szokta mondani a jegyespár, amennyiben tényleg pénzt kér, vagy személyre szóló ajándékot (a pénz nem mindig jó ötlet).
3. Az pedig, hogy a lagzi végezte előtt (ha muszáj) csöndben, sunyiban távozz...
A többi pontba természetesen eszem ágába sincs belekötni és nem terveztem senkinek mély lelki traumát okozni a hozzászólásommal. Cheers.
2016. július 09. 11:27
|
|
ShinRaNaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.14. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 246524 offline
|
Én úgy szeretem az esküvőket, kár, hogy most nem házasodik senkim. :c egyébként én ezeket többé kevésbé betartom (szerintem), habár nem szoktam egyedül menni, szóval ha valamiről elfeledkeznék, van, aki rám szóljon. ~
2016. július 09. 15:21
Akibe ennyi műveltség se szorult,hogy elkezdi magát fotózgatni egy esküvőn és azonnal felnyomja a netre,az szánalmas...(egyébként jó kis cikk lett)
2016. július 10. 15:57
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
+1: Ne vegyél piros, fehér és fekete ruhát!
2016. július 14. 10:41
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
bohóc9: és pirosat se illik. Az a menyecskeruha. Nőknek a fehér és a piros esküvőn taburuha
2016. július 29. 11:11
|
|
fanni_györfi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.09. Hozzászólás: 1027 Csatolások: 0 Azonosító: 234293 offline
|
...és ne kezdj ki a vőlegénnyel
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: