A 25 éves brit szupermodell a Harper's Bazaar augusztusi számának kedvéért szabadult meg a ruháitól.
A teljes cikkhez kattints ide! (18+)
Emily Ratajkowski ledobta a textilt (18+)
2016. július 08. 08:50
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 08. 09:40
|
|
a hatalmasúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.09. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 253031 offline
|
Nem, a nőket nem megdorgálják rendesen le k*rvázzák.
Egyébként meg, a meztelenség egy bizonyos határig sexy, és az a lovas (ami egyébként tökre látszik, hogy oda van szerkesztve) is túl megy ezen. Ilyenek a Play Boy nevezetű magazinba valók.
Persze tudom, hogy a duma ellenére az ehhez hasonló képek nem nőknek szólnak, de az ilyenek semmit se változtatnak a nézőpontunkon, ha kiteszik a maguk meztelen képét, ugyanazzal a "Többek vagyunk a testünknél, de azért ne szégyelljük" dumával.
A csajszika nem mondott újat, és ez senkit se érdekelt. Arról nem is beszélve, hogy Justint is ugyanúgy szidhatták a meztelen képeiért.
Egyébként meg, a meztelenség egy bizonyos határig sexy, és az a lovas (ami egyébként tökre látszik, hogy oda van szerkesztve) is túl megy ezen. Ilyenek a Play Boy nevezetű magazinba valók.
Persze tudom, hogy a duma ellenére az ehhez hasonló képek nem nőknek szólnak, de az ilyenek semmit se változtatnak a nézőpontunkon, ha kiteszik a maguk meztelen képét, ugyanazzal a "Többek vagyunk a testünknél, de azért ne szégyelljük" dumával.
A csajszika nem mondott újat, és ez senkit se érdekelt. Arról nem is beszélve, hogy Justint is ugyanúgy szidhatták a meztelen képeiért.
2016. július 08. 11:22
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Szerintem ízléses képek lettek, nem botrányos, és pluszba meg még az is tény h az összes modellt levetkőztetik. Szóval ez nem nagy dolog.
2016. július 08. 11:25
Egész jó képek, bár túlzottan is photoshoppoltak. És nincs ebben semmi különleges, minden modell le szokott vetkőzni
2016. július 08. 12:58
Én undorítónak tartom az ilyen képeket, s még mindig nem látom az értelmüket.
2016. július 08. 14:17
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
+a hatalmas, hú tényleg oda van szerkesztve
XD
2016. július 08. 19:38
Utálom ezt a nőt..nem tudom miért de mikor láttam az egyik filmjében már akkor sem volt szimpatikus számomra...
2016. július 09. 18:19
|
|
Binci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.07. Hozzászólás: 753 Csatolások: 0 Azonosító: 234227 offline
|
És ha levette a ruháit mi van?
Nincs semmi undorító a képben, szerintem is ízléses, és szép rajta.
Ha egyszer az életben csinálnak róla egy ilyen fotót (ráadásul, úgy hogy semmije se látszik ki) nem lesz rossz ember.
De persze itt mindenki Szent, úgy hogy biztos a pokolra jut..
Nincs semmi undorító a képben, szerintem is ízléses, és szép rajta.
Ha egyszer az életben csinálnak róla egy ilyen fotót (ráadásul, úgy hogy semmije se látszik ki) nem lesz rossz ember.
De persze itt mindenki Szent, úgy hogy biztos a pokolra jut..
2016. július 09. 18:49
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
A kommentárakból ítélve nagyon sok kiskorú van itt LOL Egyetértek Binci!
2016. július 09. 22:44
|
|
The Nort Facevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.16. Hozzászólás: 190 Csatolások: 0 Azonosító: 219387 offline
|
Gyönyörű nő és kifogástalan a teste.Modell is...nincs ebben semmi kivetni való! Igaza van semmi szégyellni valója nincs. Mellesleg a napvilágra került magán sorozata után ahol mindent láthatunk, igen még a "csunyáját" is széttett lábakkal ez a fotó sorozat már csak egy kis ráadás.....
2016. július 10. 13:49
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Természetesen azt csinál amit akar, és igaza van, a testünket nem kell szégyellnünk, sőt...de ettől függetlenül úgy gondolom,hogy egy igazi nőnek akkor van varázsa, ha rejtelmes és tartózkodó. Itt most nem arra gondolok,hogy mindenki hordjon apáca ruhát, hiszen én is felveszek néha napján egy-egy merészebb ruhát is, de számomra egy igazi nő, nem csinálja ezt. Ettől függetlenül tényleg gyönyörű és nem "dorgálom meg" a döntéséért, de nem is dicsérem meg
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.

0 felhasználónak tetszik: