Botrány! Iggy Azaleával való kapcsolata idején teherbe ejtette exét Nick Young
2016. július 07. 16:46
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Azért a másik csaj igenis bűnös. Hiába volt az exe a pasi, tudhatta, hogy annak már barátnője van és nem tisztességes, amit tesz. Fúj, azt sem tudom, kitől undorodjak legjobban..
2016. július 07. 17:31
|
|
bellaandninafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.20. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 227952 offline
|
Szegény Iggy
nem érdemelte meg
2016. július 07. 17:44
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Nem értem hogy a másik csaj mért nem érzi magát bűnösnek amikor tulajdonképpen ő hibája az egész.
”Nem miattam mentek szét, és nem érzem bűnösnek magam. Nem fogok bocsánatot kérni azért, mert egy olyan férfit szeretek,akivel közös múltam van.„
Hát először is miatta mentek szét mert vele csalta Nick Iggyt a csaj meg belement az egész hancurba még annyi tiszzesség sem volt benne hogy vissza utasítsa mert tudja hogy Nick elvan jegyezve egy tisszességes nő aki nem kurva már bocsánat az ugy ahogy van vissza utasítja a férfit. Másodszor meg járna a bocsánat mert ha szeretik egymást, lefeküdnek egymással akkor mért váltak el? Vagy ha már szeptemberben elkezdődött a viszonyuk akkor mért nem szakított Nick Iggyvel? Mért kellet egy ilyen nagy internetes botrányba keveredni?.... Nem értem...
”Nem miattam mentek szét, és nem érzem bűnösnek magam. Nem fogok bocsánatot kérni azért, mert egy olyan férfit szeretek,akivel közös múltam van.„
Hát először is miatta mentek szét mert vele csalta Nick Iggyt a csaj meg belement az egész hancurba még annyi tiszzesség sem volt benne hogy vissza utasítsa mert tudja hogy Nick elvan jegyezve egy tisszességes nő aki nem kurva már bocsánat az ugy ahogy van vissza utasítja a férfit. Másodszor meg járna a bocsánat mert ha szeretik egymást, lefeküdnek egymással akkor mért váltak el? Vagy ha már szeptemberben elkezdődött a viszonyuk akkor mért nem szakított Nick Iggyvel? Mért kellet egy ilyen nagy internetes botrányba keveredni?.... Nem értem...
2016. július 07. 18:03
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Okádék ez a pasi, de az exe se semmi. Tudja hogy van valakije, mégis szétteszi a lábát neki...
2016. július 07. 22:04
A gyereknek meg majd csodás élete lesz...főleg ha megtudja h mi tortént..
2016. július 08. 22:30
Undorítóak, mindketten. Nick-nek ott volt Iggy, de több csajjal is volt, és teherbe ejtette az exét. Hát mindkettejüket pofán tudnám ... (inkább nem írom le). Borzalmas az ilyen ember. Nick és Keonna helyébe elásnám magam.. jó mélyre a föld alá. Hát ilyet még az ellenségemnek se kívánnék. Iggy-t viszont nagyon sajnálom!
2016. július 08. 22:34
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Hát csak gratulálni tudok
Iggy nem ezt érdemli...
Iggy nem ezt érdemli...
2016. július 09. 11:07
|
|
ShinRaNaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.07.14. Hozzászólás: 53 Csatolások: 0 Azonosító: 246524 offline
|
Tejóég, szegény Iggy. Elég szar lehet maga a helyzet is, hát még ha az ember híres, akkor pláne, mivel mindenki tud róla.
Legalább valami megbánást tanúsítanának, de nem, dehogy is...
Egyébként mi az, hogy Keonna nem érzi bűnösnek magát? Simán mondhatta volna, hogy nem, ez nem lehet, neked ott van Iggy, és az hogy szereti, nem mentség, akkor is lehetne elég esze, hogy rájöjjön, milyen undorító dolog volt az, amit tett.
Legalább valami megbánást tanúsítanának, de nem, dehogy is...
Egyébként mi az, hogy Keonna nem érzi bűnösnek magát? Simán mondhatta volna, hogy nem, ez nem lehet, neked ott van Iggy, és az hogy szereti, nem mentség, akkor is lehetne elég esze, hogy rájöjjön, milyen undorító dolog volt az, amit tett.
2016. július 09. 17:48
|
|
Voilletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 131 Csatolások: 6 Azonosító: 223172 offline
|
Szerintem Keonna tette egyáltalán nem "kurvás", mint azt sokan írták mivel nyilvánvaló, hogy nagyon szeretheti Nicket.Szóval nem kellene tisztességtelen nőnek tartani csak mert közös jövőt szeretne a gyermeke apjával.Bár kissé szándékosnak találom az újból teherbe esését.
Durva, hogy itt milyen sokan "kurvának" tartotok mindenkit aki bántja a kedvenc sztárocskáitokat.Én sem tartom "kurvának" Amber Heardot csak mert szétszakított egy családot és egy régóta tartó házasságot pedig imádom Vanessát.
Nicket egyáltalán nem értem, hogy hogy nem gondolta, hogy amit tesz nem helyes most történetesen az állandó félrelépésekre gondolok (nem az új gyerekére).Gondolom Iggyben inkább a hírnév szerzési lehetőséget látta nem a szerelmet.
Durva, hogy itt milyen sokan "kurvának" tartotok mindenkit aki bántja a kedvenc sztárocskáitokat.Én sem tartom "kurvának" Amber Heardot csak mert szétszakított egy családot és egy régóta tartó házasságot pedig imádom Vanessát.
Nicket egyáltalán nem értem, hogy hogy nem gondolta, hogy amit tesz nem helyes most történetesen az állandó félrelépésekre gondolok (nem az új gyerekére).Gondolom Iggyben inkább a hírnév szerzési lehetőséget látta nem a szerelmet.
2016. július 30. 21:29
|
Saccityúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.30. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 258505 offline
|
Szánalmasság .... ez az egyetlen szó erre az ocsmányságra, amit Iggyvel tett ez a két szemétláda! Nicket szerettem ezelőtt, de ezek után .....
És ezt pont akkor, amikor Iggy készülőben van az új albumát kiadni ! Még ez is közbejött neki :'( Nagyon sajnálom Iggyt, ő egy csodálatos személy (kívül-belül), és nem ezt érdemli!
És ezt pont akkor, amikor Iggy készülőben van az új albumát kiadni ! Még ez is közbejött neki :'( Nagyon sajnálom Iggyt, ő egy csodálatos személy (kívül-belül), és nem ezt érdemli!
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: