A barbadosi énekesnő 2005-ben robbant a köztudatba, azóta pedig meghatározó személyiséggé vált mind a zene-, mind a divatiparban.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna divatot diktáló frizurái, avagy ennyit változott az évek alatt
2016. július 07. 11:20
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Leginkább a 2007-es rövid fekete állt jól neki.
2016. július 07. 11:38
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Nekem a barna és a fekete nyerte el a tetszésem, a többi nem nagyon, de RiRi mindig is gyönyörű volt és az is marad.
2016. július 07. 12:54
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
Szerintem az aszimmetrikus, rövid fekete frizura volt a legikonikusabb.
A szőke valóban nem az ő színe, a vörös viszont kifejezetten jól állt neki, kiemelte a szemeit.
Az ombre is tetszett, de a sima barna túl átlagos volt hozzá. Szerintem a fekete minden fazonban tökéletesen illik hozzá, az utolsó három képen lélegzetelállítóan gyönyörű.
Ő egy extrém, egyedi személyiség, egy igazi stílusikon.
2016. július 07. 12:59
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nagyon szép nő Rihanna,és csodálatos hangja van. Nagyon szeretem tőle az Umbrellát(:
Az évek során nagyon szép hajai voltak,és mindig a korához illőt használta. Igazából nem szeretem a borotvált,és a vörös hajakat,de Ririnek brutál jól áll(t)
Jó cikk lett!(:
Az évek során nagyon szép hajai voltak,és mindig a korához illőt használta. Igazából nem szeretem a borotvált,és a vörös hajakat,de Ririnek brutál jól áll(t)
Jó cikk lett!(:
2016. július 07. 15:39
|
|
samudzsenifervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.01. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 185285 offline
|
Minden jól áll neki, de az oldalt borotvált állt neki a legjobban (szerintem)
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

1 felhasználónak tetszik: