Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő lánycsapat számos magazin címlapjára felkerült már, az eredmény azonban nem mindig lett tökéletes. Nézzük a lányok legjobb és legrosszabb címlapfotóit!
A teljes cikkhez kattints ide!
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Fifth Harmony
2016. július 07. 07:27
szerintem a legjobbakban tényleg nagyon szépek, a legrosszabbakban meg van olyan ahol szépek,de nem lett mindegyik tökéletes.
2016. július 07. 08:36
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Véleményem szerint a "legjobban sikerültek" között is vannak bénák, a "legrosszabban sikerültek" között meg akadnak jók..
Am gyönyörűek a lányok,retusálás ide retusálás oda <33
Jó cikk lett,gratulálok
Am gyönyörűek a lányok,retusálás ide retusálás oda <33
Jó cikk lett,gratulálok
2016. július 07. 09:06
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Nekem csak ez első kettő tetszik.
2016. július 07. 10:09
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
Hát szerintem a legjobbak között van a legtöbb olyan amin szinte mintha már orgiáznának és nem valami előnyös. Szeretem ezt a lánybandát de ez a nagy szexiskedés meg hogy egymást tapizzák nagyon félreérthető tud lenni néha és főleg azoknak akik nem is ismerik őket...
2016. július 07. 10:37
Nekem se jön be ez a nagy magamutogatás, bár akadnak ízléses címlapok is. Az utolsón Ariana neve nagyon jól néz ki. xD
2016. július 07. 11:08
Nekem igazából egyik se tetszik... :/ az NKD-s lenne szerintem a legjobb csak ott tényleg el van rontva a szín :/
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: