Starity

Félmeztelenül láthatjuk Adam Lambertöt új klipjében

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 07. 08:49 #21
- törölt felhasználó -    
Imádom ezt a dalt, de a klip elég szar lett.
2016. július 07. 10:43 #22
vregi99
vregi99
új tag

StátuszLambert is my everything
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 33
Csatolások: 0
Azonosító: 207653
Hajni és Gézacica ha téged ennyire zavarnak a róla szóló cikkek akkor nem kell rámenni!!Ismeretlenül meg nem igazán alkotnék véleményt a helyedben! És ha tudnád hogy ez az ember már mennyi mindent tett le az asztalra! Szerintem meg fantasztikus lett a dal is meg a klipp is. Egyszerűen elképesztő hangja van. Csak így tovább!
2016. július 07. 12:24 #23
Imvivienn
Imvivienn
új tag
    Csoport: Megerősítés alatt
Hozzászólás: 11
Azonosító: 251880
En imadtam Adamet.
Mikor elinditottam a videot, megjelent Adam arca. Autan megszolalt, es valahogy nem stimmelt a ket dolog. Arra szamitottam, hogy egy ordogibero fog szolni a hangjabol, mint anno, a FYE idejen. Es nem. Kaptunj egy lajti kis dalt, egy lajti kis hangocskaval. Mintha eltunt volna a hangjanak aza ereje, bar ez nen igaz, mett vannak dalai, ahol megmutatja mit it tud valojaban, de az nem sok, nem hosszu ideig hallhato.
Nagyon jo lenn egy ujabb utos album, ami TENYLEG a rockrol szol, nem pedig a velejevert mai tucat zenek alapjaira epul.
2016. július 07. 14:02 #24
- törölt felhasználó -    
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.07.07. 06:59)
Ki a jó fene ez???? Állandóan van róla valamj cikk,de persze értékelhetőt nem tesz le. Ennyi erővel feltöltök egy pocsék,általam énekelt zenét a youtubera,és híres leszek,de olyannyira,hogy legközelebbi klippemben félmeztelenül pózolok. 
Adam Lambert lesz az x faktor zsűrije? LEGYEN
Adam Lambert énekli az új oreó reklámot? ÉNEKELJE
Adam Lambert lement a nudista strandra? MENNJEN
Adam Lambert kutyát evett? EGYEN
Elegem van a starityból,a régit akarom,ahol normális színészek,és énekesekről volt szó,a munkásságukról,és nem arról,hogy pucérkodnak,meg pasiznak és csajoznak. Engem nem érdekel Adam Lambert,mert azt se tudom,ki,de ha énekes,akkor legyen legalább 1,ismétlem 1 rádióslágere!!!!!

Azért ezt az "értékelhetőt nem tesz le" dolgot megcáfolnám, mert amióta Adam megjelent anno az American Idol-ban, azóta elég sokat letett az asztalra. Az, hogy te úgy alkotsz róla véleményt, hogy azt se tudod, ki ő, és ezért van belőle eleged, meg persze abból, hogy cikkeket írnak róla, az én véleményem szerint eléggé nevetséges. Mellesleg ha ilyen hangnemben tudsz csak "véleményt" alkotni, lehet jobb lett volna, ha magadnak megtartod. Én is sok olyan emberről látok cikket nap, mint nap ezen az oldalon, akik idegesítenek/nem érdekelnek/nem szeretem őket, mégsem kommentelek oda, főleg ilyen stílusban. Ha nem érdekel, görgess tovább, ennyi pardon.gif
Az pedig, hogy félmeztelen a klipben... az a rajongóknak jó, problem? biggrin.gif
Egyébként a dalt még nem hallgattam meg, de már értesültem róla, hogy megjelent. Sok negatív kommentet olvastam róla (persze pozitívból is akadt pár)... na majd meglátjuk. biggrin.gif
2016. július 07. 15:19 #25
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Hajni és Gézacica Azt írod h nincs 1 rádióslágere se biggrin.gif Te melyik bolygon élsz? biggrin.gif Több tucat slágere van, annyira szánalom, nem értem h ha nem ismersz vkit miért irsz róla véleményt? saját magadat égetted le. De nem baj smileeee.gif
2016. július 08. 07:56 #26
- törölt felhasználó -    
Hajni és Gézacica: Istenem, minek alkotsz róla véleményt, ha nem ismered?! Adam nagyon is sokat tett le az asztalra, a mai sok divatsztárocskával ellentétben. Ajánlom, hogy hallgasd meg a Ghost Townt.
2016. július 09. 14:32 #27
Britney Spears Fun
Britney Spears Fun
Fuck you

StátuszHinni annyit tesz, mint nem tudni semmit
Hozzászólás: 1534
Azonosító: 192261
Idézet (Hajni és Gézacica @ 2016.07.07. 06:59)
Ki a jó fene ez???? Állandóan van róla valamj cikk,de persze értékelhetőt nem tesz le. Ennyi erővel feltöltök egy pocsék,általam énekelt zenét a youtubera,és híres leszek,de olyannyira,hogy legközelebbi klippemben félmeztelenül pózolok. 
Adam Lambert lesz az x faktor zsűrije? LEGYEN
Adam Lambert énekli az új oreó reklámot? ÉNEKELJE
Adam Lambert lement a nudista strandra? MENNJEN
Adam Lambert kutyát evett? EGYEN
Elegem van a starityból,a régit akarom,ahol normális színészek,és énekesekről volt szó,a munkásságukról,és nem arról,hogy pucérkodnak,meg pasiznak és csajoznak. Engem nem érdekel Adam Lambert,mert azt se tudom,ki,de ha énekes,akkor legyen legalább 1,ismétlem 1 rádióslágere!!!!!

Basszus ha nem is ismered minek szólsz hozzá egy cikkhez ami róla szól? Amúgy látszik hogy fogalmad sincs róla h ki ő, mert Adam egy rendkívül tehetséges énekes, és NEM CSAK 1 híres száma van. biggrin.gif Attól, hogy te nem ismered a munkásságát még rengeteg jó száma van. És mi az hogy nem tesz le értékelhetőt? Ha nem is ismered, akkor honnan tudod? Én mondom neked, meglepődnél ha tudnád mennyi mindent tett le az asztalra az évek során. Ne ítélkezz úgy, hogy azt se tudod ki ő pls.
2016. július 09. 19:20 #28
mannabarbi
mannabarbi
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 195292
Adam rajongó vagyok és ez nem véletlen. Több éve nyomon követem felemelkedését, ami példaértékű. Nem értem több hozzászóló véleményét, akik teljesen "analfabéták" Adam Lambertöt illetően. Hihetetlen hangterjedelemmel rendelkezik, okkal ő a Queen frontembere. A dal csodálatos és erőteljes. A klip egyszerű, de itt nem is a látvány volt a cél. Adam, mint mindig, most is hihetetlenül szexi. Imádom ezt a klipet.
2016. július 09. 19:38 #29
Decibel
Decibel
visszatérő vendég

Státusz"..Ékszer nélkül nincs csillogás, tett, ha nincs, csak látomás.."
Hozzászólás: 424
Csatolások: 78
Azonosító: 254270
Szerintem nem rossz.
2016. július 10. 00:54 #30
Gold Wolf1
Gold Wolf1

StátuszQUEEN+Adam Lambert koncert után 2 nappal... Biggest dream came true ♥
Hozzászólás: 677
Azonosító: 187919
EMBEREK!! CS*SSZE MEG, ISMÉTLEM CS*SSZE MEG!!
2016-ban már egy olyan évet írunk, ahol az emberek LESZARJÁK a dolgok mondanivalóját??? Csak legyen benne sok mell meg legyen #swag meg #yolo???? VALAKI EGYÁLTALÁN, BÁRKI (!!!) olvasta, hogy Adam mit akart közvetíteni a dallal??

,,Ugyanolyanok vagyunk. A mai világ azzal törődik, hogyan lehet az embereket eltaposni és elfojtani. Rengeteg embert láttam, akik erőfeszítést tettek, hogy felvállalják önmagukat, vagy elfogadták, semmit sem tehetnek. Beleestem ebbe a csapdába én is. Önmagadat adni ijesztő az internet világának. Néha rémisztő leírni az igazat, a saját véleményedet, vállalva a következményeket. A jókat, a rosszakat, a sebeket.

Ez az első alkalom, hogy én rendeztem a videoklipem.Beszéltem Laleh-vel és egyetértettünk abban, hogy ugyanazt a sebezhetőséget akarjuk bemutatni.

ÉS MOST FIGYELJETEK EMBEREK!

,,Ez a videó nem a dal eladásáról, vagy reklámról, vagy új nézők szerzéséről szól.
Ez a videó köszönet mindenkinek, aki ellátogatott a The Original High turnéra. Mindenkinek, aki hallgatta, megosztotta a dalaimat és bátorságot adott, hogy haladjak előre.
Köszönet mindannyiótoknak, akik önmagatok elfogadását választottátok, és szeretitek, akik vagytok! Itt vagyunk egymásnak! Szeretném, ha továbbra is ezt az utat követnétek, akkor is, ha nem illik bele a világ elképzeléseibe, hogy minek is kéne lennetek. Fogjátok a hibáitokat, fejlesszétek a tehetségeteket, legyetek büszkék a furcsaságaitokra, és osszátok meg a szeretetet, amitek van."

Hát Istenem! Ha nektek a seggrázás meg a többi bullshit kell, menjetek máshova! IGENIS VANNAK OLYAN EMBEREK, akiknek szüksége volt egy ilyen dalra, mert nem mindenki olyan tökéletes, mint azok az emberek, akik ide kommentelnek, hogy túl érzelgős a klip, meg Adam hangja! Mit vártok egy ilyen daltól? MIT? Én speciel most jöttem ki a kórházból egy olyan tettem miatt, amit azért próbáltam tenni, mert nem tetszik a társadalom, amiben élek. És például nekem hihetetlenül sok lelki erőt adott, hogy felépüljek, és elkezdjek élni egy normális életet. Bár igaz, a kutyát nem érdekli mi van velem, de ha nekem erőt adott, akkor másnak is, még ha nem is olyan sok emberről van szó! Az ilyen embereknek akik ilyeneket írnak egy cikk alá, kérdem én, van szívük? Vagy az ő életük tényleg olyan tökéletes? Mert szerintem nem. Ha nem tetszik a dal, legalább értékeld, hogy ez az ember próbált neked SEGÍTENI. Komolyan nem értem az embereket.

U.i.: nem akartam megsérteni senkit, csupán csak lesokkoltam, ugyanis én mikor meghallgattam a dalt, könnybe lábadt a szemem, pedig nem vagyok érzelgős. Van egy olyan sejtésem, hogy az ilyen emberek nem is értenek angolul, nem értik a klip szövegét. Az idézetet pedig nem én fordítottam, hanem egy Adammel foglalkozó rajongói oldal. Innen is köszönöm nekik a profi munkát.
2016. július 10. 00:58 #31
Gold Wolf1
Gold Wolf1

_ToTo_, ha nem tudod melyik fele meztelen, feltételezem bele sem hallgattál. Akkor hogy tudsz így véleményt formálni?
2016. július 10. 01:00 #32
Gold Wolf1
Gold Wolf1

Mellesleg a Queen frontembere évek óta és az X faktorba is felkérték zsűrinek. Ez nem azért van, mert rossz amit csinál. Ez az én véleményem.
2016. július 11. 08:46 #33
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó klip lett ❤ A számot is imádom biggrin.gif
2016. július 12. 11:26 #34
Bius2002
Bius2002
visszatérő vendég

Státusz"A világ öngyilkos hajlamú. Hiába mentjük meg, újra felköti magát."
Hozzászólás: 144
Azonosító: 238037