Hosszú várakozás után megjelent a Welcome To The Show videoklipje Laleh-val.
A teljes cikkhez kattints ide!
Félmeztelenül láthatjuk Adam Lambertöt új klipjében
2016. július 06. 17:40
Laleh és Adam szerintem nagyon jó párosítás, mindkettejüknek gyönyörű a hangjuk. Maga, a dalról beszélve: tökéletes. Első hallásra nem annyira keltette fel a figyelmem, de annyira fülbemászó, nagyon tetszik, s így többször meghallgattam. És a klip is nagyszerű lett. <33
2016. július 06. 17:56
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
A dal annyira nem nagy szám, nem azt mondom, hogy rossz, tetszik, de Adamnak van ennél sokkal jobb száma. A klip sem üt most olyan nagyon, de megint nagyon jól néz ki mint mindig (Mármint Adam
) , és a hangja még mindig fenomenális.
2016. július 06. 18:01
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Számomra az üzenet az ami mindent visz. ez totálisan jó dal a klip is tetszik.
2016. július 06. 18:23
Nekem a régebbi számai sokkal jobban tetszettek ezek már nem olyanok :c
2016. július 06. 20:29
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
Ez egy rakat akaka,mondom úgy,hogy Adam-fan vagyok.Ennél sokkal többet is tud,de gondolom ez kell az amerikai népnek néha.Laleh-t meg gőzöm nincs kicsoda,de,hogy nem nagy szám az is biztos.Különben legalább egy számát ismerném.
2016. július 06. 20:36
Jajjj...
Nekem sokkal jobban bejöttek a régi dalai a régi stílusával...pedig én már régóta Adam fan vagyok..
2016. július 06. 21:04
Lehet h a klip itt nem olyan csodálatosan kidolgozott és nem tart 10 percig, mint a "menőbb" énekeseknél, mert itt magán a dalon és a szovegén van a hangsúly és nem a klipből akarnak még jobban meggazdagodni (pl.Taylor Swift-Bad Blood)
És természetesen mindkettejuk hangja gyonyorű
És természetesen mindkettejuk hangja gyonyorű
2016. július 06. 21:06
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
*Black Parade
CRIES IN IDEA:'(
CRIES IN IDEA:'(
2016. július 06. 23:06
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
ez ultraratyi már nem azért és összevissza nyávog benne, régen ezerszer jobb zenéket csinált. Ez egy darab kaka, semmi több. Az tény hogy most jobban néz ki, de a zenéje annál szarabb.
1 felhasználónak tetszik:
_ToTo_
2016. július 07. 06:59
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Ki a jó fene ez???? Állandóan van róla valamj cikk,de persze értékelhetőt nem tesz le. Ennyi erővel feltöltök egy pocsék,általam énekelt zenét a youtubera,és híres leszek,de olyannyira,hogy legközelebbi klippemben félmeztelenül pózolok.
Adam Lambert lesz az x faktor zsűrije? LEGYEN
Adam Lambert énekli az új oreó reklámot? ÉNEKELJE
Adam Lambert lement a nudista strandra? MENNJEN
Adam Lambert kutyát evett? EGYEN
Elegem van a starityból,a régit akarom,ahol normális színészek,és énekesekről volt szó,a munkásságukról,és nem arról,hogy pucérkodnak,meg pasiznak és csajoznak. Engem nem érdekel Adam Lambert,mert azt se tudom,ki,de ha énekes,akkor legyen legalább 1,ismétlem 1 rádióslágere!!!!!
Adam Lambert lesz az x faktor zsűrije? LEGYEN
Adam Lambert énekli az új oreó reklámot? ÉNEKELJE
Adam Lambert lement a nudista strandra? MENNJEN
Adam Lambert kutyát evett? EGYEN
Elegem van a starityból,a régit akarom,ahol normális színészek,és énekesekről volt szó,a munkásságukról,és nem arról,hogy pucérkodnak,meg pasiznak és csajoznak. Engem nem érdekel Adam Lambert,mert azt se tudom,ki,de ha énekes,akkor legyen legalább 1,ismétlem 1 rádióslágere!!!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!