Lionel Messit 21 hónap börtönbüntetésre ítélték
2016. július 06. 18:25
|
|
Szalonnás rágóúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.06. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 257808 offline
|
Most mit vagytok úgy oda? Magyarországon minden 3. ember adót csal... Emiatt nem hinném, hogy csalódni kéne benne. Amúgy se biztos, hogy egyáltalán tudott róla, lehet az apja csalt végig. Ja és egy csomó pénzt adakozik az Unicefnek, szóval tényleg ő egy szőrnyű ember.
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2016. július 06. 18:26
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Aki annyi pénzt keres, miért próbál meg még többet kicsalni? Most csalódtam. Ha valaki bűntényt követ el, legyen híresség is, vállalnia kell a tettei következményét.
2016. július 06. 19:14
|
|
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline
|
Nem tudom, miért van ez ennyire felfújva, nagyonis lehetséges, hogy neki ehhez semmi köze. Persze a cikk után mindenkinek az az első, hogy csalódtam benne stb. Miért? Nem biztos, hogy köze volt ehhez. Nem védeni akarom, távol áll ez tőlem, viszont Messi nem a botrányairól, hisztijeiről híres, nem öntelt, nem beképzelt. Már amennyire én beleláthatok a személyiségébe. Nagyra tartom ezt az embert, pontosan ezért, mert a tehetsége és a hatalmas sikerei ellenére sincs elszállva magától, nem kebelezte be a hírnév. Őszintén nem értem, miért kell valakinek ezért csalódnia benne, ha ő azt vallja, hogy ártatlan.
1 felhasználónak tetszik:
Rocket
2016. július 06. 19:36
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
A mai futballisták sajnos nagyon pénzéhesek,mindig csak egyre többet akarnak és belekeverednek az ilyen ügyekbe is.Nekem egyáltalán nincs bajom Messi-val,de megérdemelné,ha még komolyabb büntetést kapna!
2016. július 06. 19:54
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Mar meg sem lepődöm.....
2016. július 06. 20:00
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Nem értem miért van mindenki ledöbbenve? Különben is már nagyon régen volt, és láthatólag Messi nem is volt benne!
Ráadásul ő nem a botrányairól híres, na meg a dilizéseiről, nem szállt el! Mindvégig normális maradt/lesz!
Miért kéne csalódni benne! A világon amúgy is rengetegen használnak offshore számlát, sőt csak az apja volt benne!
Ja és azok, akik szerint megérdemli és nem tehetséges, menjenek a #@€%&-ba!
Csak megsúgom 5 aranylabdája van, Rinyáldónak meg csak 3! Kövezzetek meg, nem érdekel, ez az én véleményem!
Szóval ennyit erről! Köszöntem.
Ráadásul ő nem a botrányairól híres, na meg a dilizéseiről, nem szállt el! Mindvégig normális maradt/lesz!
Miért kéne csalódni benne! A világon amúgy is rengetegen használnak offshore számlát, sőt csak az apja volt benne!
Ja és azok, akik szerint megérdemli és nem tehetséges, menjenek a #@€%&-ba!
Csak megsúgom 5 aranylabdája van, Rinyáldónak meg csak 3! Kövezzetek meg, nem érdekel, ez az én véleményem!
Szóval ennyit erről! Köszöntem.
2016. július 06. 20:31
Szerintem rossz emberekkel vette körbe magát!
Nem kezelték jól a pénzét, és őt is törvénytelenségbe vitték... Kár a bűntetésért, remélem tanul belőle!
2016. július 06. 20:46
|
|
Britney Spears FunFuck you |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 1534 Csatolások: 0 Azonosító: 192261 offline
|
Nemár...
2016. július 06. 22:04
|
|
AngelGirl00 |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 14.06.14. Hozzászólás: 562 Csatolások: 185 Azonosító: 227598 offline
|
Szerintem biztos tudott róla. :/
2016. július 06. 22:08
|
|
bellaandninafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.20. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 227952 offline
|
nemááár
2016. július 07. 00:03
|
|
Forever208visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.06. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 255450 offline
|
Azta
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.