Kim Kardashian újabb Photoshop-botrányba keveredett
2016. július 06. 16:14
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
Jah, mert persze az nem is annyira gáz egyébként hogy szétplasztikázta magát ez a nő, annak érdekében hogy még véletlenül se legyen természetes alakja, nem, persze, ennél a photoshop persze sokkal rosszabb, igen, totálisan igaza van itt mindenkinek! Végül is miért lenne baj ha műanyagot tömnének beléd - majdnem minden testrészedbe - szétvarrnának, leszívnának meg minden mást megtennének veled, csak hogy "szebb"-nek tűnj. Ja, persze, szánalom ez a nő, ha photoshoppolják, ha nem...
2016. július 06. 18:22
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Ha PS-elve van hanem undorító egy "Nő". Csak tudnám mire ilyen büszke, én a helyében elbújnák ha így néznék ki. fujj
2016. július 06. 18:49
|
|
Voilletvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.03.25. Hozzászólás: 131 Csatolások: 6 Azonosító: 223172 offline
|
Még, hogy nincs photoshoppolva...minden klip és magazin fotó meg van csinálva.Ráadásul Kim az alakját a plasztikai beavatkozásoknak és a fűzőknek köszönheti.Ennél műibb már nem is lehetne.
2016. július 06. 19:18
A plasztika azért rendesen odatesz, ha a photoshop most nem is.
2016. július 06. 20:36
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
beautifulworld | Ma, 15:35
olyan undorító...én értem, hogy a mai világban a nagy fenék és mell segítségével lehet csak hódítani, de azért szabjunk már határt..
Neki tudtommal már nem is kell pasiznia,mert van családja. De ki tudja? Nem lepődnék meg,ha kiderülne,hogy kettős életet él,vagy megcsalta a férjét. Max azért lennék meglepődve,mert igazam lett:D
olyan undorító...én értem, hogy a mai világban a nagy fenék és mell segítségével lehet csak hódítani, de azért szabjunk már határt..
Neki tudtommal már nem is kell pasiznia,mert van családja. De ki tudja? Nem lepődnék meg,ha kiderülne,hogy kettős életet él,vagy megcsalta a férjét. Max azért lennék meglepődve,mert igazam lett:D
2016. július 07. 06:52
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
funnyboys | Ma, 03:38
Sok budos irigy biggrin.gif igen is Kim Perfect tik tőlletek sokkal szebb biggrin.gif rajtatok már a dermakol sem segitt !!
Elcseszett világban élünk,én mondom. Esetleg a szektákban nem hiszel,vagy az űrlényeket láttad már?
Sok budos irigy biggrin.gif igen is Kim Perfect tik tőlletek sokkal szebb biggrin.gif rajtatok már a dermakol sem segitt !!
Elcseszett világban élünk,én mondom. Esetleg a szektákban nem hiszel,vagy az űrlényeket láttad már?
2016. július 07. 10:21
|
|
Kitti45visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.11. Hozzászólás: 244 Csatolások: 0 Azonosító: 219045 offline
|
Aha persze persze, nem muszáj ahhoz photoshop h ilyen darázsdereka legyen valakinek, olyan undorító ez a nő, hát plasztikáztatva van a segge és a dereka, meg fűzűt hord, összevannak nyomva a belső szervei!!!!!Kim egy BAZI NAGY TEHÉN!!!!!!!!!!
2016. július 07. 10:41
|
|
Zuchinii9 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.26. Hozzászólás: 662 Csatolások: 15 Azonosító: 194713 offline
|
Olvassátok már el! Oda van írva, feketén-fehéren a Kim által közzétett alsó képre: #CorsetLife!! Vagyis: Kim FŰZŐT visel, nem magától van ilyen darázsdereka, természetesen. Hm, legalább nem photoshop.
2016. július 07. 16:30
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Szerintem tuti photoshop!
2016. július 07. 18:28
Meg sem lepődöm hiszen az egész Kardashian család a botrányairól híres ,meg a fűzőikről
2016. július 13. 19:34
|
|
|
funnyboys | 2016.07.08. 23:11
Hajni és Gézacica képzeld hisszek a ufokban biggrin.gif pont benned te tolled rondább ufo nem kell biggrin.gif ám az igazságért nem kell le tamadni azért mert ő szép meg hogy barmije meg van azt csinal amit akar ezé kell nektek rá irigykedni ? meg lehordani őtt ártott nektek valamit ? hogy ezt csinaljatok vele szerintem nem meg érteném ha be szolt volna nektek akor igen akor mas a helyzett de nem tik unalombol mert unalmas az életetek le mondjátok mindennek
Tudom,hogy úgy se olvasod,de azért írok(:
Remélem először is olvasod a legújabb Kimről szóló cikk alatt a hozzászólásomat.
Másodszor pedig nem ítélek el embereket,tehát téged se. Engem nen zavar,ha valaki lecsúnyázik,mert én legalább bevallom,hogy olyan ronda vagyok,hogy a lézerfényre lehet nézni megvakulás nélkül de rám nem. Ha neked ez szép,tőlem aztán,de ez nem az a közösség szerint. És itt nem arról van szó,hogy mondjuk ezután egy kritika alapján kell megítélni a filmeket is,vagy mondjuk egy embert annak ellenségének szavaitól,hanem most tényleg a többségnek van igaza. A plasztika csodákra képes, de ez itt már hazugság is,hiszen Kim azt állítja,hogy sose plasztikázott. Érted? Én sajnállak,megmondom őszintén,hogy ezt szépnek tartod.
Hajni és Gézacica képzeld hisszek a ufokban biggrin.gif pont benned te tolled rondább ufo nem kell biggrin.gif ám az igazságért nem kell le tamadni azért mert ő szép meg hogy barmije meg van azt csinal amit akar ezé kell nektek rá irigykedni ? meg lehordani őtt ártott nektek valamit ? hogy ezt csinaljatok vele szerintem nem meg érteném ha be szolt volna nektek akor igen akor mas a helyzett de nem tik unalombol mert unalmas az életetek le mondjátok mindennek
Tudom,hogy úgy se olvasod,de azért írok(:
Remélem először is olvasod a legújabb Kimről szóló cikk alatt a hozzászólásomat.
Másodszor pedig nem ítélek el embereket,tehát téged se. Engem nen zavar,ha valaki lecsúnyázik,mert én legalább bevallom,hogy olyan ronda vagyok,hogy a lézerfényre lehet nézni megvakulás nélkül de rám nem. Ha neked ez szép,tőlem aztán,de ez nem az a közösség szerint. És itt nem arról van szó,hogy mondjuk ezután egy kritika alapján kell megítélni a filmeket is,vagy mondjuk egy embert annak ellenségének szavaitól,hanem most tényleg a többségnek van igaza. A plasztika csodákra képes, de ez itt már hazugság is,hiszen Kim azt állítja,hogy sose plasztikázott. Érted? Én sajnállak,megmondom őszintén,hogy ezt szépnek tartod.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: