Kim Kardashian újabb Photoshop-botrányba keveredett
2016. július 06. 10:02
|
|
etisz |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.07. Hozzászólás: 585 Csatolások: 0 Azonosító: 166751 offline
|
Nem tíz év után jelent meg most dala. 2014-ben kiadta az L.A. Love (La La) című számot.
Egyébként undorítónak tartom ezt az egészet. Fergie sokkal többet tud ennél. Szomorú, hogy ő is inkább már a sokkolás mellett tette le a voksát, nem a minőségi, értelmes zene mellett. Nekem ezek után ne mondja senki, hogy nem mi tehetünk arról, hogy a nők tárgyiasítás áldozatává esnek.
Egyébként undorítónak tartom ezt az egészet. Fergie sokkal többet tud ennél. Szomorú, hogy ő is inkább már a sokkolás mellett tette le a voksát, nem a minőségi, értelmes zene mellett. Nekem ezek után ne mondja senki, hogy nem mi tehetünk arról, hogy a nők tárgyiasítás áldozatává esnek.
2016. július 06. 10:16
|
|
kutyuska1230visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.24. Hozzászólás: 153 Csatolások: 33 Azonosító: 188258 offline
|
Alig akad olyan kép hírességekről ami nem lenne photoshoppolva... és azért ez az aránytalanság (ahogy elöttem is írták) már szinte hihetetlen és ráadásul nem is szép.
2016. július 06. 13:15
|
|
Rose Rowanliving doll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.07.05. Hozzászólás: 3045 Csatolások: 2846 Azonosító: 257763 offline
|
Ha igazi, ha nem, borzalmasan amorful néz ki. o.o
Nem szívesen néznék ki így...
Nem szívesen néznék ki így...
2016. július 06. 13:27
|
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline
|
A neten mindenhol azt olvasni, hogy Kim így meg úgy meg van elégedve az alakjával, ám én már első blikkre megállapítottam, hogy így kinézni soha sem szeretnék. Egyébként nem feltétlenül fotóbolt munka ez. Réges régen a nők fűzőt hordtak, s minél vékonyabb volt valaki dereka, annál szebbnek tartották. Nem tartom kizártnak, hogy Kimen fűző van, amit ennyire meghúztak. Összenyomorgatja a belső szerveket, amitől leszakadhatnak, sérülhetnek, ráadásul iszonyú kényelmetlen lehet és még fájdalmat is okozhat. Mindenkinek saját dolga, hogy mit csinál a testével, de ránézek erre a nőre és elfog a hányinger. Undorítóan amorf alakja van.
2016. július 06. 13:45
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Imádom Fergietől azt a számot,és legalább már vagy 50-szer meghallgattam de eddig Kimet még egyszer sem láttam benne xxdd
De am undorítóan néz ki..
És még erre büszke??
Te jó isten ha nekem ilyen derekam lenne,elbújnék a világ elől,ez se nem szexy se nem csábító se nem nőies..Persze a mai világban ez jön be a férfiaknak..Az agyon plasztikázott fej,és az égig feltöltött mű segg ..
Csak tapsolni tudok..
Jajj,csak egy tanács Kim:Jobb ha abba hagyod a fűző viselését,mert ennek így nem lesz jó vége,szét nyomja a belső szerveidet és undorítóan fogsz kinézni..Még ennél is undorítóbban
De am undorítóan néz ki..
És még erre büszke??
Te jó isten ha nekem ilyen derekam lenne,elbújnék a világ elől,ez se nem szexy se nem csábító se nem nőies..Persze a mai világban ez jön be a férfiaknak..Az agyon plasztikázott fej,és az égig feltöltött mű segg ..
Jajj,csak egy tanács Kim:Jobb ha abba hagyod a fűző viselését,mert ennek így nem lesz jó vége,szét nyomja a belső szerveidet és undorítóan fogsz kinézni..Még ennél is undorítóbban
2016. július 06. 15:35
olyan undorító...én értem, hogy a mai világban a nagy fenék és mell segítségével lehet csak hódítani, de azért szabjunk már határt..
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: