Így ünnepelték a függetlenség napját a sztárok
2016. július 05. 21:33
|
|
forever.romanciquiero saber de la vida |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.08. Hozzászólás: 7337 Csatolások: 952 Azonosító: 249515 offline
|
Mindenki jól érezhette magát a képek alapján.
2016. július 05. 21:34
Jól ünnepelte mindenki a Függetlenség napját!
Tetszenek a képek és ötletesek ezek az ad hoc bulik!
2016. július 05. 21:39
|
|
Esztii99Evisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.28. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 256689 offline
|
Amúgy Selena is a barátaival volt július 4.-én,nekem csak ő hiányzott nagyon.
És még annyit szeretnék hozzászólni hogy az egyik kép Ashleyről az a szülinapján készült és nem akkor készült amikor július 4.-ékét ünnepelték.
2016. július 05. 21:59
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Ez mind szep es jo, hogy ennyire szeretik a hazujakat es megtartjak az unnepeket, de ami a szegyen, hogy Palvin Barbi is ünnepelte..igen ő is kirakta Instara. Imádom a not ,de hatalmasat csalodtam benne, es ezt meg is irtam neki, Magyar unnepeket meg leszarja.
Ui:bocsi az ekezetert
2016. július 05. 22:08
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
LovelyBarbaraPalvin hát ez gáz tényleg, amit mondasz...pedig a neved mutatja, h valszeg bírod Barbit...nagyon cukik am az amerikai sztárok
2016. július 05. 23:35
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2016.07.05. 21:59)
Ez mind szep es jo, hogy ennyire szeretik a hazujakat es megtartjak az unnepeket, de ami a szegyen, hogy Palvin Barbi is ünnepelte..igen ő is kirakta Instara. Imádom a not ,de hatalmasat csalodtam benne, es ezt meg is irtam neki, Magyar unnepeket meg leszarja.
Ennyit a hazafiságáról.
2016. július 06. 07:06
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Jó kis cikk lett,bár tök feleslegesnek tartom.Hisz mivel ez nemzeti ünnep így nyilván mindenki ünnepli aki amerikai.(Olyan mint a karácsony vagy anyák napja..Stb) Tehát aki hazafi mind ünnepli,viszont ebben a cikkben 17 sztáron kívül senki mást nem említettek meg..Ami szomorú,hisz nem csak ők ünnepeltek stílusosan vagy éppen puccosan.A cikkből hiányolom Selenát (aki mellesleg óriási medencés bulival ünnepelt) Arit is,aki a barátaival szűk de igen meghitt környezetben.A Fifth Harmonys csajok braziliában ugyan de ők is megünnepelték..Tehát ez csak pár "nagy név" azok közül akiket kihagytak ebből a cikkből..(És amúgy is órákig lehetne írni hogy még kik ünnepelték meg)
Amúgy a cikkhez is szólva,ahogy már korábban említettem nagyon jóra sikeredett,bár én hiányosnak tartom (remélem lesz folytatása)
Am Miley csodálatos és olyan kis cukik a kutyái <333
Tayloron nem lepődök meg,ő mindig a tökéletességre törekszik és arra hogy a legmenőbbnek tűnjön hogy neki milyen "barátai" vannak.
A többi kép nagyon aranyos,és ötletes
Amúgy a cikkhez is szólva,ahogy már korábban említettem nagyon jóra sikeredett,bár én hiányosnak tartom (remélem lesz folytatása)
Am Miley csodálatos és olyan kis cukik a kutyái <333
Tayloron nem lepődök meg,ő mindig a tökéletességre törekszik és arra hogy a legmenőbbnek tűnjön hogy neki milyen "barátai" vannak.
A többi kép nagyon aranyos,és ötletes
2016. július 06. 10:30
Pink tortája nagyon ötletes, szívesen megkóstolnám. És Ashley vacsorája.
2016. július 06. 12:17
Meghan képe és Lea videója tetszik legjobban, Pink tortája nagyon ötletes, Asley asztalánál szívesen ülnék
2016. július 06. 12:28
Valószínű azért ünnepelte meg, mert ő is bejáratos az amerikai sztárok közé! Sok hírességet ismer!
2016. július 06. 12:51
Ja és ez valami fotózásnak tűnik!
2016. július 06. 14:03
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Paris Hilton xDD pff..
Pink tortája nyami!
és a medencés bulik *-* ah.. mentem volna
Justin fia meg nagyon cuki *-*
Pink tortája nyami!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: