Nem értem ezt a pasit... Miért?! Miért égeti magát egy olyan lány miatt, aki csak kihasználja?! Miért nem veszi észre, hogy Taylor mekkora egy...khm. Miért áll be a szőke démon szerzeményeinek sorába?! Hisz Tay soha egy pasiját sem becsülte meg világ életében.. Az összessel ugyan az volt: összejött vele, elhitette mindenkivel, hogy forever love van aztán ártatlan szegény szerencsétlen báránykát játszva botrányos szakítással fejezte be a dolgot és ráadásként egy szakítós dallal koronázta meg az egykori kapcsolatot..
és így, ezzel a taktikával lett egyre híresebb. Tom csak egy lépcsőfok aminek köszönhetően még magasabbra jut, még híresebb lesz..aztán ha már ez sem lesz elég neki, továbblép a következőre.
Tom Hiddleston a legromantikusabb pasi: nézd csak meg a pólóját!
2016. július 05. 08:32
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Aranyos Tomtól.
De látszik, hogy Taylor nem igazán járja a kondi termeket vagy a házában levőt(ha van).
De látszik, hogy Taylor nem igazán járja a kondi termeket vagy a házában levőt(ha van).
2016. július 05. 08:34
Nem semmi, hogy Tom ezt bevállalta. A póló inkább ciki.
2016. július 05. 09:17
|
|
kissangela2003Queen of Sarcasm |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.30. Hozzászólás: 2075 Csatolások: 0 Azonosító: 225173 offline
|
Szerintem nagyon cuki pár!
2016. július 05. 10:23
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
Csak szerintem egyre nagyobb Taylor melle?xdd
(azt nem hiszem hogy 26éves korában kezdett el nőni:D)
(azt nem hiszem hogy 26éves korában kezdett el nőni:D)
2016. július 05. 12:29
Érdekes... Nem mondanám romantikusnak, inkább... Érdekes.
2016. július 05. 18:25
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nekem nem az olyan le,hogy jajj de édes, romantikus,mindjárt elolvadok...inkább fura és ellenszenves....én nem igazán örülnék ha a pasim egy i love zitás pólóban járkálna az utcán o.O
2016. július 05. 20:00
|
|
bidókavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.04. Hozzászólás: 358 Csatolások: 238 Azonosító: 144733 offline
|
Hát Tomot nagyon szeretem, remek színész..De ez ne kifejezetten romantikus és szerintem én nem örülnék ennek így
Mert lehet viccesen is ilyet, ha mondjuk Tayloron is lenne egy I ♥ T.H. póló és egy képet csinálnának így...De ez így nem jön be
(És Taylor még mindig unszimpatikus nekem..)
2016. július 05. 21:33
|
|
BloggerinaBella |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.18. Hozzászólás: 822 Csatolások: 495 Azonosító: 256455 offline
|
Utolsó képen a nő XD
2016. július 05. 23:08
Annyira sajnálatos, hogy Hiddleston papa nem látja a fától az erdőt.
2016. július 06. 11:19
Sosem szerettem Taylor-t, nem a zenéi miatt, nem az én stílusom. Viszont magát az embert nem csípem. Ez meg, hogy együtt van Tom-mal nekem olyan érdekes fordulat. Szerintem nem illenek össze és nem is lesz hosszú életű ez a kapcsolat. De ne legyen igazam!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: