Starity

Tom Hiddleston a legromantikusabb pasi: nézd csak meg a pólóját!

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 04. 15:58 #1
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Tom Hiddleston is részt vett Taylor Swift július 4-ei partiján, ahol nem semmi pólóban villogott. Szerinted cuki vagy ciki?
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. július 04. 16:17 #2
Hoxa18
Hoxa18
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 904
Csatolások: 0
Azonosító: 246729
CIKI! Taylor, mint Bond lány? Na ne!!! xD
2016. július 04. 16:27 #3
Skywalkerr
Skywalkerr
visszatérő vendég

StátuszAdjatok hozza snapen: mkataa666
Hozzászólás: 199
Azonosító: 254059
1, Ne haragudjatok, de ez a cikk tele van helyesírási hibával...
2, Taylor, mint Bond-lány? Na ne nevettessetek már... biggrin.gif
3, Az eddig botsáska-vékony Taylor csak nekem tűnik kicsit nagyobbnak pociban? biggrin.gif Ezt viszont jobb látni, már-már egészségtelenül vékony volt... smileeee.gif
2016. július 04. 16:30 #4
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Nem tudom h a csavo hany eves de en kb 50-nek nezem smileeee.gif
2016. július 04. 16:36 #5
- törölt felhasználó -    
Kicsiz furi de azert cuki
2016. július 04. 16:57 #6
- törölt felhasználó -    
Taylor terhes? Csak nert teljesen úgy nèz ki a hasa ohmy.gif
2016. július 04. 17:07 #7
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Mennyi celebcsaj van a strandon Taylorral készülőben egy strandos Bad Blood élen Calvin Harrissal? biggrin.gif
2016. július 04. 17:15 #8
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
Tavaly ilyenkor Calvinba csimpaszkodott ugyanígy.
A póló meg nevetséges, ez a kapcsolat kamu, hol venne már fel valaki egy rajongói pólót az egyik randin. Kész röhej az egész, csak muszáj volt ez az apróság, hogy legyen miről még beszélni. Ez a Tom egy idióta, hagyja hogy Taylor menedzsmentje teljesen hülyét csináljon belőle. A végén úgy fogják őt is kidobni ha csökken a népszerűsége a kapcsolatnak, mint ahogy Calvint.
2016. július 04. 17:24 #9
nemérdekel
nemérdekel
visszatérő vendég
Hozzászólás: 238
Azonosító: 255195
Nemrég került a hír nyilvánosságra miszerint nem is biztos ,hogy Tom kapja a Bond szerepet. Hihetetlen ,hogy bárki is ilyet feltételezik.Könyörgöm látszik rajtuk mennyire boldogok miért zavarja ez ennyire az embereket? Jó igaz nem mindennapi ,hogy egy szakítás után valaki 2 hét múlva továbblép de ha most boldog akkor ez kit zavar? Tom egy álompasi és szerintem nagyon cuki tőle ,hogy ilyen pólóval is az emberek tudtára adja mennyire szereti Taylort. Aranyosak együtt és lassan ezt már elkéne fogadnia az embereknek mert attól ,hogy mindenki azt mondogatja nem illenek össze még együtt maradnak és hát nekem nagyon boldognak látszanak smileeee.gif
2016. július 04. 17:26 #10
Dreamchibi
Dreamchibi

StátuszHate, is a feeling Miss Addams
Hozzászólás: 784
Azonosító: 193823
Idézet (nemérdekel @ 2016.07.04. 17:24)
Nemrég került a hír nyilvánosságra miszerint nem is biztos ,hogy Tom kapja a Bond szerepet. Hihetetlen ,hogy bárki is ilyet feltételezik.Könyörgöm látszik rajtuk mennyire boldogok miért zavarja ez ennyire az embereket? Jó igaz nem mindennapi ,hogy egy szakítás után valaki 2 hét múlva továbblép de ha most boldog akkor ez kit zavar? Tom egy álompasi és szerintem nagyon cuki tőle ,hogy ilyen pólóval is az emberek tudtára adja mennyire szereti Taylort. Aranyosak együtt és lassan ezt már elkéne fogadnia az embereknek mert attól ,hogy mindenki azt mondogatja nem illenek össze még együtt maradnak és hát nekem nagyon boldognak látszanak  smileeee.gif

Teljesen egyetértek!! beer.gif
2016. július 04. 17:33 #11
Cintia99
Cintia99

Státuszit's a solo song and it's only for the brave
Hozzászólás: 1099
Azonosító: 148309
Azon kaptam magamat, hogy alig írok kommenteket... Hát, ilyen cikkeknél nem is csoda. Folytonos dráma, Tom Hiddleston/Taylor Swift szappanopera és nulla hírértékkel rendelkező Kardashian-Jenner ivadékokról szóló cikkek borítják be ezt az oldalt. Ahhoz képest, hogy régen mennyire szerettem a Starity-t, ma már csak megszokásból jövök fel, egy kis szikrányi reménnyel, hogy TALÁN MA lesz valami értelmes cikk is ezen az oldalon. Képtelen vagyok elhinni, hogy tényleg ilyen cikkekre van igény itt.
Naponta jelenik meg valami okosság Tom Hiddleston és Taylor Swift kapcsolatáról, amitől lassan már a falnak lehet menni, még úgy is, hogy Tom az egyik kedvenc színészem. (És most jöhetnek az olyan megszólalások, hogy "miért kattintasz rá, ha nem tetszik?", de erre a cikkre is csak azért kattintottam rá, hogy leírhassam, hogy az oldal színvonala az utóbbi időben jelentősen lecsökkent.)
Olyan jó érzés ezt végre kiadni magamból... Peace out.
2016. július 04. 17:33 #12
- törölt felhasználó -    
Szerintem az egész kibaszott nevetséges.Swift ugyanezt csinálta Calvin Harrissel is,akit állítólag nagyon szeretett.A Bondos pletykával kapcsolatban Tomra állítólag szavazni sem lehet(persze erről mindig mást mondanak),de a szerep még mindig Daniel Craigé,a jelenlegi Bondé,mivel még nem nyilatkozott hogy mi lesz,2 filmre még szerződése is van,szóval ha Swift ezért van Tommal remélem tisztában van ezzel.Egyébként Swift mint Bond-lány?Jézusom,idáig biztos nem süllyed egy filmstúdió,attól még hogy a zenében ,,jó" ne várja már hogy csak úgy kap egy ilyen szerepet...Nevetséges.Tom pólója meg szintén
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. július 04. 17:34 #13
Ariella2001
Ariella2001

StátuszCsak szavakkal búcsúztunk el, közben százszor meghaltam
Hozzászólás: 1170
Azonosító: 229442
Régen nagyon szerettem Taylort, de ez eléggé megváltozott. Régen kedves volt, úgymond szívhez szóló dalokat írt, most meg ahogy változik a világ, változik ő is. Azért ne feledjük hogy olyan cikk is jött le,hogy irányítja a médiát és a lesifotókban ő is benne van. Ez is lehet olyan
Amúgy meg nem kell védeni, kizárt dolog hogy Taylor csak az Adammel való szakítása után jött össze Tommal. Azért két hét(főleg egy szakítás után) elég kevés idő egy új párkapcsolatra. De ez csak az én véleményem
2016. július 04. 17:42 #14
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Tegye fel a kezét, aki már rohadtul unja a lányt! Ááá igen, még 10000 km-ről is látom a kezeket a magasban.
2016. július 04. 17:43 #15
Nory13
Nory13
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj mindenen ha nem mutatod a fájdalmad nem tudnak bántani!
Hozzászólás: 134
Azonosító: 257085
undorító ciki és már halál unalmas ez a r'ibi
2016. július 04. 17:56 #16
- törölt felhasználó -    
Tom, az évezred legnagyobb látens buzija, de azt is valószínünek tartom, hogy egyáltalán nem látens. biggrin.gif
2016. július 04. 17:58 #17
Taissa.
Taissa.
visszatérő vendég

Státuszbroken
Hozzászólás: 299
Csatolások: 30
Azonosító: 256288
Taylor jó kis belet eresztett. biggrin.gif
De egyébként szerintem aranyos volt Tomtól smileeee.gif
2016. július 04. 18:03 #18
dorci1
dorci1
visszatérő vendég

Státusz,,Mosolyogj, érts egyet, aztán csináld azt amit k*rvára csinálni akartál..."-RdJ
Hozzászólás: 229
Azonosító: 210480
Fú..én örülök ha Tom boldog, de nem tudott volna egy normálisabb lányt választani?? Ez a csaj nagyon nem szimpi nekem.
2016. július 04. 18:08 #19
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Imádom Taylort. Néha nem értek egyet azokkal amiket csinál, de nincs jogom és nem is akarok ítélkezni. Ő boldog, Tom is annak látszik, sőt a képeken mindenkiről az rí le, hogy halálian jól elvan. Nem tudom mit kell ezen drámázni. Az meg, hogy I love T.S pólót visel... na bumm, ha tetszik neki, miért ne?! Szerintem poén.

Amúgy ahogy mondtam, imádom, de elhiszem, hogy idegesítő lehet már azok számára, akik nem kedvelik Ő(ke)t. Az igazi Taylor rajongók úgyis tudnak a dolgokról, mert mint ahogy én is, már látták korábban a fotókat, tudnak az infókról. Akit meg nem érdekel, annak nem kell lenyomni a torkán.
2016. július 04. 18:09 #20
- törölt felhasználó -    
Fú, nagyon romantikus, eláll a szavam. Ja, és annyira ismerős már ahogy Taylorka csimpaszkodik. Mint egy majom. De még a majom is szebb nála.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok