Tom Hiddleston is részt vett Taylor Swift július 4-ei partiján, ahol nem semmi pólóban villogott. Szerinted cuki vagy ciki?
A teljes cikkhez kattints ide!
Tom Hiddleston a legromantikusabb pasi: nézd csak meg a pólóját!
2016. július 04. 16:27
|
|
Skywalkerrvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.02.15. Hozzászólás: 199 Csatolások: 0 Azonosító: 254059 offline
|
1, Ne haragudjatok, de ez a cikk tele van helyesírási hibával...
2, Taylor, mint Bond-lány? Na ne nevettessetek már...
3, Az eddig botsáska-vékony Taylor csak nekem tűnik kicsit nagyobbnak pociban?
Ezt viszont jobb látni, már-már egészségtelenül vékony volt...
2, Taylor, mint Bond-lány? Na ne nevettessetek már...
3, Az eddig botsáska-vékony Taylor csak nekem tűnik kicsit nagyobbnak pociban?
2016. július 04. 16:30
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Nem tudom h a csavo hany eves de en kb 50-nek nezem
2016. július 04. 16:57
Taylor terhes? Csak nert teljesen úgy nèz ki a hasa
2016. július 04. 17:15
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Tavaly ilyenkor Calvinba csimpaszkodott ugyanígy.
A póló meg nevetséges, ez a kapcsolat kamu, hol venne már fel valaki egy rajongói pólót az egyik randin. Kész röhej az egész, csak muszáj volt ez az apróság, hogy legyen miről még beszélni. Ez a Tom egy idióta, hagyja hogy Taylor menedzsmentje teljesen hülyét csináljon belőle. A végén úgy fogják őt is kidobni ha csökken a népszerűsége a kapcsolatnak, mint ahogy Calvint.
A póló meg nevetséges, ez a kapcsolat kamu, hol venne már fel valaki egy rajongói pólót az egyik randin. Kész röhej az egész, csak muszáj volt ez az apróság, hogy legyen miről még beszélni. Ez a Tom egy idióta, hagyja hogy Taylor menedzsmentje teljesen hülyét csináljon belőle. A végén úgy fogják őt is kidobni ha csökken a népszerűsége a kapcsolatnak, mint ahogy Calvint.
2016. július 04. 17:24
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Nemrég került a hír nyilvánosságra miszerint nem is biztos ,hogy Tom kapja a Bond szerepet. Hihetetlen ,hogy bárki is ilyet feltételezik.Könyörgöm látszik rajtuk mennyire boldogok miért zavarja ez ennyire az embereket? Jó igaz nem mindennapi ,hogy egy szakítás után valaki 2 hét múlva továbblép de ha most boldog akkor ez kit zavar? Tom egy álompasi és szerintem nagyon cuki tőle ,hogy ilyen pólóval is az emberek tudtára adja mennyire szereti Taylort. Aranyosak együtt és lassan ezt már elkéne fogadnia az embereknek mert attól ,hogy mindenki azt mondogatja nem illenek össze még együtt maradnak és hát nekem nagyon boldognak látszanak
2016. július 04. 17:26
|
|
Dreamchibi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 784 Csatolások: 0 Azonosító: 193823 offline
|
Idézet (nemérdekel @ 2016.07.04. 17:24)
Nemrég került a hír nyilvánosságra miszerint nem is biztos ,hogy Tom kapja a Bond szerepet. Hihetetlen ,hogy bárki is ilyet feltételezik.Könyörgöm látszik rajtuk mennyire boldogok miért zavarja ez ennyire az embereket? Jó igaz nem mindennapi ,hogy egy szakítás után valaki 2 hét múlva továbblép de ha most boldog akkor ez kit zavar? Tom egy álompasi és szerintem nagyon cuki tőle ,hogy ilyen pólóval is az emberek tudtára adja mennyire szereti Taylort. Aranyosak együtt és lassan ezt már elkéne fogadnia az embereknek mert attól ,hogy mindenki azt mondogatja nem illenek össze még együtt maradnak és hát nekem nagyon boldognak látszanak 
Teljesen egyetértek!!
2016. július 04. 17:33
|
|
Cintia99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 1099 Csatolások: 0 Azonosító: 148309 offline
|
Azon kaptam magamat, hogy alig írok kommenteket... Hát, ilyen cikkeknél nem is csoda. Folytonos dráma, Tom Hiddleston/Taylor Swift szappanopera és nulla hírértékkel rendelkező Kardashian-Jenner ivadékokról szóló cikkek borítják be ezt az oldalt. Ahhoz képest, hogy régen mennyire szerettem a Starity-t, ma már csak megszokásból jövök fel, egy kis szikrányi reménnyel, hogy TALÁN MA lesz valami értelmes cikk is ezen az oldalon. Képtelen vagyok elhinni, hogy tényleg ilyen cikkekre van igény itt.
Naponta jelenik meg valami okosság Tom Hiddleston és Taylor Swift kapcsolatáról, amitől lassan már a falnak lehet menni, még úgy is, hogy Tom az egyik kedvenc színészem. (És most jöhetnek az olyan megszólalások, hogy "miért kattintasz rá, ha nem tetszik?", de erre a cikkre is csak azért kattintottam rá, hogy leírhassam, hogy az oldal színvonala az utóbbi időben jelentősen lecsökkent.)
Olyan jó érzés ezt végre kiadni magamból... Peace out.
Naponta jelenik meg valami okosság Tom Hiddleston és Taylor Swift kapcsolatáról, amitől lassan már a falnak lehet menni, még úgy is, hogy Tom az egyik kedvenc színészem. (És most jöhetnek az olyan megszólalások, hogy "miért kattintasz rá, ha nem tetszik?", de erre a cikkre is csak azért kattintottam rá, hogy leírhassam, hogy az oldal színvonala az utóbbi időben jelentősen lecsökkent.)
Olyan jó érzés ezt végre kiadni magamból... Peace out.
2016. július 04. 17:33
Szerintem az egész kibaszott nevetséges.Swift ugyanezt csinálta Calvin Harrissel is,akit állítólag nagyon szeretett.A Bondos pletykával kapcsolatban Tomra állítólag szavazni sem lehet(persze erről mindig mást mondanak),de a szerep még mindig Daniel Craigé,a jelenlegi Bondé,mivel még nem nyilatkozott hogy mi lesz,2 filmre még szerződése is van,szóval ha Swift ezért van Tommal remélem tisztában van ezzel.Egyébként Swift mint Bond-lány?Jézusom,idáig biztos nem süllyed egy filmstúdió,attól még hogy a zenében ,,jó" ne várja már hogy csak úgy kap egy ilyen szerepet...Nevetséges.Tom pólója meg szintén
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. július 04. 17:34
|
|
Ariella2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.07.14. Hozzászólás: 1170 Csatolások: 0 Azonosító: 229442 offline
|
Régen nagyon szerettem Taylort, de ez eléggé megváltozott. Régen kedves volt, úgymond szívhez szóló dalokat írt, most meg ahogy változik a világ, változik ő is. Azért ne feledjük hogy olyan cikk is jött le,hogy irányítja a médiát és a lesifotókban ő is benne van. Ez is lehet olyan
Amúgy meg nem kell védeni, kizárt dolog hogy Taylor csak az Adammel való szakítása után jött össze Tommal. Azért két hét(főleg egy szakítás után) elég kevés idő egy új párkapcsolatra. De ez csak az én véleményem
Amúgy meg nem kell védeni, kizárt dolog hogy Taylor csak az Adammel való szakítása után jött össze Tommal. Azért két hét(főleg egy szakítás után) elég kevés idő egy új párkapcsolatra. De ez csak az én véleményem
2016. július 04. 17:56
Tom, az évezred legnagyobb látens buzija, de azt is valószínünek tartom, hogy egyáltalán nem látens.
2016. július 04. 18:08
|
|
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline
|
Imádom Taylort. Néha nem értek egyet azokkal amiket csinál, de nincs jogom és nem is akarok ítélkezni. Ő boldog, Tom is annak látszik, sőt a képeken mindenkiről az rí le, hogy halálian jól elvan. Nem tudom mit kell ezen drámázni. Az meg, hogy I love T.S pólót visel... na bumm, ha tetszik neki, miért ne?! Szerintem poén.
Amúgy ahogy mondtam, imádom, de elhiszem, hogy idegesítő lehet már azok számára, akik nem kedvelik Ő(ke)t. Az igazi Taylor rajongók úgyis tudnak a dolgokról, mert mint ahogy én is, már látták korábban a fotókat, tudnak az infókról. Akit meg nem érdekel, annak nem kell lenyomni a torkán.
Amúgy ahogy mondtam, imádom, de elhiszem, hogy idegesítő lehet már azok számára, akik nem kedvelik Ő(ke)t. Az igazi Taylor rajongók úgyis tudnak a dolgokról, mert mint ahogy én is, már látták korábban a fotókat, tudnak az infókról. Akit meg nem érdekel, annak nem kell lenyomni a torkán.
2016. július 04. 18:09
Fú, nagyon romantikus, eláll a szavam. Ja, és annyira ismerős már ahogy Taylorka csimpaszkodik. Mint egy majom. De még a majom is szebb nála.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.