Egyébként attól mert úgy néz ki mint egy viziló nem fog több szerepet kapni!Ennyi erővel a matek tanárom is beállhatna színésznek!
Rebel Wilson hízókúrára fogta magát, hogy még híresebb legyen
2016. július 04. 18:16
Most komoly hogy ettől lesz nagy sztár!
Egyébként is ráfér nagyon fullos
Egyébként attól mert úgy néz ki mint egy viziló nem fog több szerepet kapni!Ennyi erővel a matek tanárom is beállhatna színésznek!
2016. július 04. 19:04
Jól van, szép és jó, hogyha az ember magabiztos, és nem esik kétségbe, hogyha nem 50 kiló, de azért az egészségére vigyáznia kéne. Szerintem ő már azért durván el van hízva.
2016. július 04. 19:26
|
|
vampire babyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 40 Csatolások: 29 Azonosító: 142571 offline
|
Én nem tudom elképzelni őt soványan, viszont az egészsége érdekében nem kellene tovább hízzon
2016. július 04. 19:37
|
|
nemérdekelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 238 Csatolások: 0 Azonosító: 255195 offline
|
Szerintem ezzel csak elakarja tusolni a súlyproblémáit.
2016. július 04. 19:55
|
LambikaCseh Banán |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 10.10.03. Hozzászólás: 6194 Csatolások: 363 Azonosító: 135613 offline
|
Hogy a rákban 36 éves, ha 1986-ban született??? Az csak 30 éves. Ha tényleg 36 éves, akkor az adatlapja van elcseszve és akkor 1980-ban született. Javitsátok kérlek.
2016. július 04. 20:30
szerintem Rebel úgy szép,ahogy van
tök mindegy,hogy kövér e vagy sem,akkor is tehetséges színésznő.
igaz,hogy az egészségére vigyáznia kéne,de akkor sem nézem le Őt amiatt,mert túlsúlyos (nem is kicsit...)
mindig azon a véleményen voltam,hogy egy nő lehet kövér,vagy vékony,nem is igazán fontos,ha megvan a tehetséges ahhoz,amit csinál és van benne némi jó modor. igaz,Rebel lassan lefolyik a székről,de amíg jól színészkedik,addig semmi közünk a súlyához. lehet valakit azért szidni,mert kövér,de mivel Rebel nem egy modell,addig ne a súlyával foglalkozzanak azok a "drága" emberek...
tök mindegy,hogy kövér e vagy sem,akkor is tehetséges színésznő.
igaz,hogy az egészségére vigyáznia kéne,de akkor sem nézem le Őt amiatt,mert túlsúlyos (nem is kicsit...)
mindig azon a véleményen voltam,hogy egy nő lehet kövér,vagy vékony,nem is igazán fontos,ha megvan a tehetséges ahhoz,amit csinál és van benne némi jó modor. igaz,Rebel lassan lefolyik a székről,de amíg jól színészkedik,addig semmi közünk a súlyához. lehet valakit azért szidni,mert kövér,de mivel Rebel nem egy modell,addig ne a súlyával foglalkozzanak azok a "drága" emberek...
2016. július 04. 21:47
|
|
Selena Gomez Fan.2#EvilRegal |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.26. Hozzászólás: 1983 Csatolások: 4 Azonosító: 200866 offline
|
Ha jól érzi magát, akkor kit érdekel, hogy hogy néz ki? Amúgy sem a borító alapján ítéljük meg a könyveket sem.
2016. július 04. 22:08
Nekem tök mindegy, hogy valaki 50 vagy 250 kilós, a lényeg, hogy jól érezze magát a bőrében és elfogadja magát olyannak, amilyen. (Ebben az esetben persze nem ez igaz, hiszen ő nem ilyen lenne, hanem direkt változtat a külsején a "hírnév miatt") Egy színésznél pedig a tehetsége számít és nem az, hogy sovány vagy kövér. Ha meg ez a nő azt hiszi, hogy a súlya miatt felkapottabb lesz, akkor nincs helye a szakmában... meg úgy általánosságban is értelmi hiányban szenved...
2016. július 05. 00:27
|
|
Screamúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.24. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 255882 offline
|
A lényeg hogy meg van elégedve az alakjával és jól érzi magát a bőrében... Viszont nem hinném, hogyha tovább hízna sikeresebb lenne. A kettő között nem látok összefüggést...
2016. július 05. 15:25
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Az a lényeg hogy jól érezze magát, szerintem így is kifejezetten szép arca van:D
2016. július 05. 20:09
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Szerintem nem kéne csinálnia ezt a hízó kúrát mert egyrészt nem attól lesz még híresebb hogy ducibb mert a rajongok nem a méreteiért szeretik őt hanem a humoráérr meg a személyiségéért. Lehet hogy jobbnál jobb szerepeket nem fog megkapni mert nem tudja eljátszani a szerepet a súlya miatt de ez csak egy feltételezés. Másrészt meg a saját egészségére is ártani fog evvel mert meg fog fájdulni neki háta lába és lehet hogy cukros is lesz. De ezek mind csak feltételezések. De ha neki igy jobb lesz és jobban fogja magát érezni a bőrében akkor...... Majd meglátjuk mi fog kisülni belőle!
2016. július 05. 21:34
Szerintem így is szép nő/lány. De ha ő így érzi jól magát..c:
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: