A 36 éves színésznő a The Telegraphnak vallott arról, hogy miért tartja előnynek a túlsúlyát.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rebel Wilson hízókúrára fogta magát, hogy még híresebb legyen
2016. július 04. 11:35
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 04. 13:13
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Nem baj az, ha valaki nem vékony, de ettől függetlenül,hülyeség amit mond. Egy ember nem attól vicces vagy boldog,hogy kövér vagy sovány. Attól boldog,hogy elfogadja magát úgy ahogy van. Kicsit csalódtam
2016. július 04. 13:35
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Nem biztos, hogy ez követendő példa. Rebel attól vicces, hogy viccet csinál a kövérségéből, pont mint a Tökéletes hangban. De ha csak ebből tud viccet csinálni, akkor viszont nem biztos, hogy jó komika lesz belőle...
2016. július 04. 13:39
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nem ez a követendő. Első látásra ebből az jön le nekem, hogy ő beteges gondolkodással él, és túlságosan is kolerikus (kolerikusabb, mint én) és mindent megtesz a hírnévért. De ha többször elolvassa valaki ezt a cikket, rájön, hogy az ő esetében igaza van. Talán. Ahogyan én ezt írom, egyre jobban felmerül bennem z első látásra elmélete. Sebaj:D
Inkább itt az lenne a lényeg, hogy vannak határok, és ezeket a határokat átlépve döntenie kell: egészség, vagy karrier
Inkább itt az lenne a lényeg, hogy vannak határok, és ezeket a határokat átlépve döntenie kell: egészség, vagy karrier
2016. július 04. 13:45
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Ez a nő engem baromira irritál. Mindenhol ott van, és azt hiszi magáról, hogy vicces, közben meg totál hiteltelen és erőltetett.
Gratulálok, ha azt hiszi, a túlsúly majd szerepeket hoz neki, gondolom, az meg sem fordul a fejében, hogy a szervezetét viszont kicsinálja.
Gratulálok, ha azt hiszi, a túlsúly majd szerepeket hoz neki, gondolom, az meg sem fordul a fejében, hogy a szervezetét viszont kicsinálja.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2016. július 04. 13:59
|
|
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2576 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline
|
Domi05 ha le akarna most nem így nézne ki xd
2016. július 04. 14:07
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Érdekes egy álláspont az tuti, ettől függetlenül csípem a csajszit, de én egy olyan sztárt nem hallottam még h hizni akart direkt egy film miatt, ezért is tünik ki a tömegből. Egyedi.
2016. július 04. 16:06
|
|
Pityang |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.17. Hozzászólás: 755 Csatolások: 0 Azonosító: 243873 offline
|
anzi7, ott a pont. A karriere nem fog feljebb ívelni attól hogy szándékosan hizlalja fel magát. Nekem az sokkal szimpatikusabb aki felvállalja hogy igen, van rajta túlsúly, de nem azért akar az lenni, vagy nem azért nem fogy le, mert ez a karriere sikere. Megvan ennek az egészséges változata is, mikor az emberek nem gondolják azt hogy ha sztár akarsz lenni, fogpiszkának kell lenned, ami egy teljesen egészséges felfogása a dolognak! Mint Meghan Trainor vagy Adele, őket tudom tisztelni, ez a felfogás, amit ő követ, egyenesen taszító.
2016. július 04. 16:59
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
Arra nem gondol, hogy ez milyen hatással van az egészségére? Később meg fogja bánni, amikor majd olyan kövér lesz, hogy nem fog tudni járni a saját lábain.
2016. július 04. 17:04
|
xX Anna Xxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.07. Hozzászólás: 220 Csatolások: 0 Azonosító: 249497 offline
|
Ezt nem értem.Ennek semmi értelme...vagy igen??
2016. július 04. 18:14
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Ha még nagyobb zsírdisznó akar lenni, hajrá!
2016. július 04. 18:15
Szerintem fölösleges. Nem a mérete, alkata stb. határozza meg, hogy valaki sztár legyen vagy híres. Maga a tehetség, ami lényeg.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.