Ezért nem érdemes az aktuális pár nevét magára varratni az embernek... Mindenesetre jól tette, hogy megváltoztatta.
Amúgy nem hallott valaki friss hírt arról, hogy hogyan is állít ez a válásos-bántalmazós balhé közöttük?
Johnny Depp megváltoztatott tetoválása útján üzent Amber Heardnek
2016. július 04. 21:57
2016. július 04. 22:14
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Ez találó becenév a csajraXD
2016. július 05. 14:01
Ez a nő egy utolsó mocskos kis senki. Johnny jól tette. Remélem soha többé egy szerepet sem kap a kiscsa oszt mehet az utcasarokra, hogy jól elkapja az AIDS-et meg minden mást ami jár neki.
2016. július 05. 15:28
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Ebből is látszik hogy teljesen fölösleges magára tetoválni a párja nevét vagy bármiféle rá utaló dolgot. Úgy is meg fogja bánni..
2016. július 05. 15:31
|
|
Rózsapirosvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 171 Csatolások: 0 Azonosító: 162452 offline
|
Agent X, az a gondod, hogy előbb egy nővel élt együtt, aztán egy férfihez ment hozzá? Ez nem képmutatás, csak biszexualitás (vagy pan, ha az jobban tetszik). Az meg nem feltétlenül meglepő, hogy másokat nem bántott: egy homofób apa megverheti a meleg fiát, és attól még lehet kedves mindenki mással, nem? A fickótól, aki Orlandóban lövöldözött, szintén nem vártak volna ilyet. És mielőtt azt mondanátok, ennek semmi köze ehhez, tudtommal Amber biszexualitása volt a bántalmazás oka. Mármint az, hogy Jonny nem tudta helyén kezelni a dolgot. Merthogy Jonny Depp is ember, és bizonyos emberek csinálnak ilyet. Azért, mert milyen jó színész, még nem hibátlan. *drops the mic*
2016. július 05. 15:43
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Eléggé fura ez az ügy és jól példázza, miért nem szabad elhamarkodottan cselekedni, se tetoválás se házasodás ügyileg.
Én nem mondom, hogy lehetetlen, hogy a pia miatt agresszív lett Depp és azt sem tartom elképzelhetetlenek, hogy valóban megütötte. Nem ő lenne az első, aki megüt valakit hirtelen felindulásból. Nem azt mondom, hogy jó, meg helyes vagy ilyen, de ne tegyünk úgy, mintha ezek nem történnének meg. És tudjátok, alamuszi nyuszi nagyot ugrik. Sok olyat hallottam már, hogy a barátok nem gondolták volna, meg család, aztán még is.
De azt is lazán el tudom hinni, hogy Heard hazudik mint a vízfolyás. Nem ő lenne az első, aki egy kis pénz vagy 15 perc hírnév kedvéért a csillagokat is lehazudja az égről egy sztárral kapcsolatban.
Szerintem az igazságot csak ők ketten tudják és mindkét esetben magukkal és a másikkal kell elszámolniuk.
Én nem mondom, hogy lehetetlen, hogy a pia miatt agresszív lett Depp és azt sem tartom elképzelhetetlenek, hogy valóban megütötte. Nem ő lenne az első, aki megüt valakit hirtelen felindulásból. Nem azt mondom, hogy jó, meg helyes vagy ilyen, de ne tegyünk úgy, mintha ezek nem történnének meg. És tudjátok, alamuszi nyuszi nagyot ugrik. Sok olyat hallottam már, hogy a barátok nem gondolták volna, meg család, aztán még is.
De azt is lazán el tudom hinni, hogy Heard hazudik mint a vízfolyás. Nem ő lenne az első, aki egy kis pénz vagy 15 perc hírnév kedvéért a csillagokat is lehazudja az égről egy sztárral kapcsolatban.
Szerintem az igazságot csak ők ketten tudják és mindkét esetben magukkal és a másikkal kell elszámolniuk.
2016. július 05. 18:31
|
|
Dóri1996visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 475 Csatolások: 68 Azonosító: 189093 offline
|
Szánalmas volt Ambertől amit tett!!! Johhny jól cswinálta! énis lettem volna ennyire bunkó hogy ezt csináljam... Baszki más nők/lánoyk ölnének hogy Johhnyval legyenk! Amibe énis beletartozok... Johhny imádom ♥
2016. július 29. 13:34
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
így van SpecialError
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: