Starity

Johnny Depp megváltoztatott tetoválása útján üzent Amber Heardnek

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 04. 10:12 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A Rumnaplók forgatása során egymásba szeretett sztárpár házassága csúnya véget ért.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. július 04. 10:32 #2
- törölt felhasználó -    
Nem volt ez tőle meglepő lépés.
2016. július 04. 10:44 #3
Hoxa18
Hoxa18
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 904
Csatolások: 0
Azonosító: 246729
Na ezért ne csináltasson senki a rózsaszín ködfelhő alatt tetoválást az aktuális szerelméről. Semmi sem tart örökké.
2016. július 04. 10:50 #4
- törölt felhasználó -    
A nő egyértelműen csak egy pénzéhes szajha, aki mielőtt hozzáment Johnnyhoz, egy kis senkiházi utolsó színésznőcske volt, aki ráadásul boldog kapcsolatban élt egy NŐVEL! (Félre értés ne essék, ezzel semmi bajom nincs!) És gondolom, az sem véletlen, hogy volt felesége és Vanessa Paradis is Depp mellé állt, és kijelentette, hogy a nőci hazudik.
2016. július 04. 10:55 #5
- törölt felhasználó -    
Nem volt ez tőle meglepő lépés.
2016. július 04. 11:01 #6
- törölt felhasználó -    
Jól tette, megérdemelte az a ribanc.
2016. július 04. 11:29 #7
eszter05
eszter05
oпlγ ћυ₥αп

StátuszImagination is more important than knowledge.
Hozzászólás: 4786
Csatolások: 315
Azonosító: 227168
Nagyon jól tette, sajnos ezért nem szabadott volna rátetováltatni kezére akkori "szerelme" nevét, de persze akkor ezt még nem tudta, hibákat meg mindenki követ el. Agent X teljesen igazad van. Az is szemétség a nőtől, hogy pont akkor csinálja ezt, amikor szegény Johnny gyászol.
2016. július 04. 12:05 #8
Devilcsaj
Devilcsaj
visszatérő vendég
Hozzászólás: 101
Azonosító: 256554
én az ilyent úgy fejbe vágnám egy vaslapáttal. Johnny jól tette, hogy megszabadult ettől a ribanctól, jobbat érdemel nála.
2016. július 04. 12:29 #9
BellaJ.z
BellaJ.z
új tag

Státusz#IAmWithJohnnyDepp #deppheadsneverdie
Hozzászólás: 69
Azonosító: 245255
Ebből is látszik, hogy nem Johnny a hibás, hanem Amber. Én mindig tudtam, hogy ez a nő egy pénzéhes kis kígyó, aki majd a legnehezebb időkben fog kiszúrni szegény Johnnyval, sőt az esküvő is biztosan az ő ötlete volt, hogy a végén majd pénzhez jusson és bemocskolja egy tisztességes ember életét és hírnevét.
2016. július 04. 12:41 #10
kuci100
kuci100

Státusz"La vie est, ce qu'elle est"
Hozzászólás: 801
Azonosító: 248788
Érdekes. Arról bezzeg nem írnak, hogy Amber végül nem kérte a pénzét-elvileg. Volt erről egy cikk valahol.
2016. július 04. 12:52 #11
Domi05
Domi05
Mгş. Ơβгเεŋ

StátuszValar Morghulis «» Valar Dohaeris
Hozzászólás: 5264
Csatolások: 52
Azonosító: 233671
Agent X-szel teljesen egyetértek.
Johnnyt pedig nagyon sajnálom!
2016. július 04. 13:25 #12
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Agent X teljesen igazad van. Sajnálom Johnnyt, remélem nem viseli meg annyira,hogy depresszióba essen. Csodálatos színész és apa, és rengeteg ember példaképe...sajnálom,hogy sok ostoba ember elhiszi ezeket a szörnyű híreszteléseket sad.gif
2016. július 04. 13:43 #13
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Nem tudom, hogy vagytok vele, de én ebből a tetkóból az ég világon nem látok semmit:D:D:D
Egyébként nagyon beteges elhatározás, hogy Depp anyjának halála után akart elválni ez a nőcske! Én mondom, beteges. Egy pénzéhes senki. csak a pénz...pedig Depp nem pénzéhes, ő tényleg egy tehetséges színész.
2016. július 04. 13:51 #14
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Johnny ezt részben csak magának köszönheti, egyből bedőlt egy noname szépség szavainak, el is vette, aztán most ott ütik, ahol érik.
Ez a csaj meg hihetetlenül alattomos, gusztustalan, ahogy ezt az egész ügyet kezeli. Nekem a verésről szóló meséje mesének tűnik, és őszintén megvallva az időzítése miatt (anyós halála után közvetlenül) ebből a némberből a legrosszabbat is kinézem.
2016. július 04. 14:57 #15
Tamcsy2001
Tamcsy2001

StátuszJelenleg tök üres a fejem :P tetszik ez az érzés ^ ^
Hozzászólás: 587
Azonosító: 255514
Diala, Agent X, tök igazatok van, Johnny ezt erősen megszívta ezzel a piócával
2016. július 04. 15:02 #16
YourPrincess
YourPrincess
új tag

Státusz"You'd lose your mind trying to understand mine."
Hozzászólás: 50
Azonosító: 256954
Hahaha. rohog.gif Úgy érzem tökéletesen lereagálta az ügyet. _nevet.gif
Viccet félretéve, én nem tudom elhinni ezt az egészet. Nem azért, mert ő a kedvenc színészem, és nagyon tisztelem őt, hanem azért, mert több érv szól mellette. Például miért csak azután derült ki, hogy verte Ambert, miután Johnny megtagadta az asszonytartási díj megfizetését? think.gif Ráadásul Johnny ismerősei, barátai, szerettei elképzelhetetlennek tartják a történtetek, Lily-Rose tagad, Vanessa Paradis tagad, sőt, még Johnny első felesége, Lori Allison is azt nyilatkozta, hogy soha nem ártana senkinek. Ez persze nem bizonyíték, ettől még megtörténhetett, köztudott, hogy mostanában sokat iszik, elborulhatott az agya, nem kizárt, de én nem tudom elképzelni. unsure.gif Egyrészt, ha jól tudom, a csaj biszexuális, de ahogy észrevettem, szívesebben randizik nőkkel. Szóval mi másért lett volna Johnny-val, ha nem a pénzéért, ha igazából a nőket szereti? A képek számomra nem bizonyítanak semmit, a rendőrök sem találtak bizonyítékot bántalmazásra a közös otthonukban. Olyat is olvastam, hogy Amber románca az exházastársával, Tasya-val új lángra kapott, és sokan ezzel magyarázzák a sérüléseket és a válókereset beadását. Ha tényleg kitaláció ez az egész, akkor egy igazi szemét a csaj és megérdemel minden szót, amit kap, mivel pont Johnny édesanyjának halála után mocskolta be őt. Remélem, hogy minél hamarabb fény derül az igazságra.
2016. július 04. 15:11 #17
Gureka10
Gureka10
queen of clubs

StátuszVengeance
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Elég undorítónak tartom ezt az egész ügyet, ha még jól hazudna a csaj, azt mondom oké..de nem! Még hazudni sem tud jól..szánalmas amit művel, az, hogy így próbál pénzhez jutni..az meg, hogy senki sem hisz neki..nos, talán nem azonnal azzal az asszonytartási díjjal kellett volna kezdenie, mert már ott elbukott az egész terve. Persze, az igazságot nem tudjuk, hogy mi történt a 4 fal között, de valahogy mégis inkább Johnny felé húz a szívem. (nem csak mert kedvenc) Meg amúgy is, alkohol és drog problémája melyik sztárnak nem volt még sose? Mindenki átesik ezen, ahogy Johhny is. Egyébként Johnny elég buta volt, Vanessa már az elején megmondta Depp-nek, hogy rossz döntés Amber mellett "letelepedni" de nem. Egy szépség mindenkit elvakít, és ezt mindenki tudja. Reméljük hamar lezárul az ügy, mert már szerintem senkit sem érdekel egy szánalmas lúzer rimánkodása, és az élethű befestett arca, inkább menjen szépen vissza a barátnőjéhez, és éljenek együtt.
2016. július 04. 15:58 #18
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
Hozzászólás: 755
Azonosító: 243873
"Egymásba szeretett?" Úgy érted Johnny megrészegült attól hogy egy nála jóval fiatalabb csaj azt játssza hogy bejön neki, a nő pedig kihasználta őt a pénzéért? Attól a perctől szánalmas és nyilvánvaló volt a csaj indítéka hogy először jöttek a hírek hogy összejöttek, meg összeházasodnak meg mittomén. Bár igazából nem akarok én senkit hibáztatni, a csaj egy rossz pióca, Johnny pedig vak volt és nem látta a lila ködtől hogy mire vállalkozik, mikor elvette azt a nőt, megosztotta vele az otthonát és valószínűleg a vagyonát is. Remélhetőleg tanult egy keveset az esetből, ezek után lehet hogy a vele egykorúak, nem pedig a fiatalabbak társaságában kellene párt keresnie magának, hiszen könnyen belefuthat még egy ilyen hibába. Sajnálom hogy szerencsétlennek így kellett hogy véget érjen a házassága, nem csak hogy az anyja halála után közvetlenül akart elválni a kis fruska, de hogy még hogy össze is hazudott mindent hogy kártérítést kapjon, az már túlment egy határon! Remélem legközelebb - már ha egyáltalán tervez egy legközelebbet és nem lett örökre elege a házasságokból, amit ezek után megértenék - okosabban választ majd.
2016. július 04. 18:25 #19
- törölt felhasználó -    
Az elég érdekes hogy pont Depp anyja halála után akar elválni ez a ribanc!Egyébként szerintem csak hazudott hisz tudjuk hogy milyenek a pasinál jóval fiatalabb pénzéhes ribancok biggrin.gif És a volt felesége,a lánya és az ismerősei is elképzelhetetlennek tartják a dolgot!Ennyi erővel ha olyan szinten részeg volt a lányát is megverhette volna!Johnny meg jól bedőlt,közben meg a csaj egy bank autómatának nézte őt...Mondjuk a tetoválás tetszik ötletes biggrin.gif.És nem is csodálom hogy megutálta!Megkaptad te ribanc! biggrin.gif
2016. július 04. 19:55 #20
- törölt felhasználó -    
Ezért kell jól meggondolni, mert egy tetoválás egy életre szól.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok