A megcsalással vádolt sportoló nem tagadja a pletykákat, mi több, támadó „üzemmódba” kapcsolt.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nick Young megszólalt Iggy Azaleával való szakításával kapcsolatban
2016. július 04. 09:47
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 04. 10:00
Valamilyen szinten Nicknek is igaza van. Szerintem ezt az uzenetet, nem Iggynek szanta, hanem azoknak, akik mondjuk Iggy rajongoi es kotelesseguknek ereztek, hogy mindenfele banto dolgot irjanak Nicknek. Mondjuk en azt nem erte miert kell ezt az egeszet a nyilvanossag elott inteznieuk, de ok tudjak...
2016. július 04. 10:35
Az ilyen ügyeket sosem jó a nyilvánosság előtt rendezni. Egyébként nem lett volna értelme letagadnia, hiszen Iggy nyilatkozatából kiderült, hogy felvételes bizonyíték van a félrelépésről.
2016. július 04. 13:51
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Nem is hallottam Iggy ügyéről. Nagyon sajnálom őt, tényleg. Ez a Young kicsoda nem érdemel meg egy ilyen csodálatos nőt, tetves féreg. Süllyedjen a föld alá. Az idézete meg porladjon szét a süllyesztőben, ne eszerint éljen, hogy átgázoljon embereket. Képzelem, milyen volt iskolás korában. Akárcsak egynéhány osztálytársaim. Ha tudom, hogy ilyenek lesznek azok is, köszi, de inkább el se fogok menni az osztálytalálkozókra, br ahogy nézem, nem is hívnának meg, max osztályfőnök és a barátaim, de ha nekik nem lesz bele szólásuk, akkor tutira nem. Szerintem 2 év után el is felejtenek:D
2016. július 04. 14:16
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Szégyentelen ez az ember!
2016. július 04. 17:23
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
"Én egy olyan világban élek, ahol az emberek elbaszottak." - Na ebből látszik hogy Iggynek üzent vissza mivel Iggy is pont ilyen szavakat használt amikor leírta az igazat. Hihetetlen hogy így gondolkodnak az emberek ezt felfogni nem tudom! Megcsallak és akkor még te szeress vagy ne szeress én akkor is imádok élni? Ez mégis milyen felfogás?? Ez az ember nem százas...
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.

0 felhasználónak tetszik: