Starity

Nick Young megszólalt Iggy Azaleával való szakításával kapcsolatban

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 04. 09:47 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A megcsalással vádolt sportoló nem tagadja a pletykákat, mi több, támadó „üzemmódba” kapcsolt.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. július 04. 10:00 #2
- törölt felhasználó -    
Valamilyen szinten Nicknek is igaza van. Szerintem ezt az uzenetet, nem Iggynek szanta, hanem azoknak, akik mondjuk Iggy rajongoi es kotelesseguknek ereztek, hogy mindenfele banto dolgot irjanak Nicknek. Mondjuk en azt nem erte miert kell ezt az egeszet a nyilvanossag elott inteznieuk, de ok tudjak...
2016. július 04. 10:35 #3
- törölt felhasználó -    
Az ilyen ügyeket sosem jó a nyilvánosság előtt rendezni. Egyébként nem lett volna értelme letagadnia, hiszen Iggy nyilatkozatából kiderült, hogy felvételes bizonyíték van a félrelépésről.
2016. július 04. 13:51 #4
Hajni és Gézacica
Hajni és Gézacica
Blackpink in your Ari-yuh

StátuszMindenről van véleményem. De mindenki más véleményét tiszteletben tartom.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2038
Csatolások: 58
Azonosító: 252466
Nem is hallottam Iggy ügyéről. Nagyon sajnálom őt, tényleg. Ez a Young kicsoda nem érdemel meg egy ilyen csodálatos nőt, tetves féreg. Süllyedjen a föld alá. Az idézete meg porladjon szét a süllyesztőben, ne eszerint éljen, hogy átgázoljon embereket. Képzelem, milyen volt iskolás korában. Akárcsak egynéhány osztálytársaim. Ha tudom, hogy ilyenek lesznek azok is, köszi, de inkább el se fogok menni az osztálytalálkozókra, br ahogy nézem, nem is hívnának meg, max osztályfőnök és a barátaim, de ha nekik nem lesz bele szólásuk, akkor tutira nem. Szerintem 2 év után el is felejtenek:D
2016. július 04. 14:16 #5
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Szégyentelen ez az ember!
2016. július 04. 17:23 #6
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Csatolások: 0
Azonosító: 242008
"Én egy olyan világban élek, ahol az emberek elbaszottak." - Na ebből látszik hogy Iggynek üzent vissza mivel Iggy is pont ilyen szavakat használt amikor leírta az igazat. Hihetetlen hogy így gondolkodnak az emberek ezt felfogni nem tudom! Megcsallak és akkor még te szeress vagy ne szeress én akkor is imádok élni? Ez mégis milyen felfogás?? Ez az ember nem százas... ohmy.gif
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

Nick Young Nick Young 17031.