Egyre jobban elmérgesedik a kapcsolat Freddie szülei között, akik jelenleg is a kicsi feletti felügyeleti jogért harcolnak egymással.
A teljes cikkhez kattints ide!
Louis Tomlinsont dühíti, amiért Briana Jungwirth úton-útfélen mutogatja közös csemetéjüket
2016. július 04. 08:28
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. július 04. 09:42
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Már megint úgy érzem,hogy fölösleges feszültséget próbál szülni a cikk....igen, teljesen lehetséges,hogy Louis ezt is kérvényezte a bíróságon, de nem lehet,hogy csak szimpla aggódásból,mint sem komoly konfliktusok miatt???? Persze ez a variáció is lehetséges, de könyörgöm minden egyes apróságba belemagyaráznak egy komoly vitát, ami általában kamu! Én teljesen megértem Louist,hogy szeretné látni a képeket a kis Freddie-ről,mielőtt azok a világhálóra kerülnek, ez teljesen normális. Ettől függetlenül kétlem,hogy teljesen be akarná tiltani az efféle képeket, ugyanis ő is megoszt időközönként képeket a kicsiről,mint ahogy a boldog nagymama is...
2016. július 04. 10:12
Szerintem Louis sokkal jobban tudja azt, hogy ha valami felkelrül az internetre...
Az teljes mértékben érthető, hogyha meg szeretné nézni a képeket a kicsiről, mielőtt az mindenki számára ismertté válik. Ugyanos itt nem arról van szó, hogy a barátok megnézi facebookon...itt arról van szó, hogy a fél világ kíváncsi rá!!
És nem csak kíváncsi, hanem kommentárokat is fűz hozzá, és igen...a rosszmájú emberek is fűznek hozzá kommentet. Ha ez a cikk igaz, akkor ez azt jelenti, hogy Louis sokkal felelősségteljesebb szülő, mint Brianna.
Az teljes mértékben érthető, hogyha meg szeretné nézni a képeket a kicsiről, mielőtt az mindenki számára ismertté válik. Ugyanos itt nem arról van szó, hogy a barátok megnézi facebookon...itt arról van szó, hogy a fél világ kíváncsi rá!!
És nem csak kíváncsi, hanem kommentárokat is fűz hozzá, és igen...a rosszmájú emberek is fűznek hozzá kommentet. Ha ez a cikk igaz, akkor ez azt jelenti, hogy Louis sokkal felelősségteljesebb szülő, mint Brianna.
2016. július 04. 10:36
|
|
bakdomiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.03. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 157376 offline
|
Szerintem nem tett fel olyan képeket ami kifogásolható lenne. Ez akkor lenne jogos kérés ha egy-egy képet mind a ketten megnéznek azaz B is beleszólhatna Louis mit rak fel róla. A felügyeleti joggal egyébként teljesen egyet értek hogy L szeretné... Arra viszont nagyon kivancsi vagyok vajon mi tette ennyire tönkre a kapcsolatukat
2016. július 04. 10:39
Természetes, hogy Louis félti a fiát, neki azért több tapasztalata van a médiával kapcsolatban.
2016. július 04. 10:46
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Teljesen megèrtem Louist.Nem csoda ,hogy fèlti Freddiet . Èn is fèltenèm a helyèben.Ès igen Louisnak is van annyi joga látni a kicsit,mint Brianának
2016. július 04. 10:50
|
|
Kincses Bogi❤Mrs Tomlinson❤ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 2422 Csatolások: 73 Azonosító: 236950 offline
|
Ja ès Briana már zartkoruve tette az instajat is
2016. július 04. 10:54
Természetes, hogy Louis félti a fiát, neki azért több tapasztalata van a médiával kapcsolatban.
2016. július 04. 12:04
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
oan undi ez a Briana! De abba senki nem gondol bele, hogy újra össze kéne jönne, hisz különben már most elrontják a kicsi lelkét?
2016. július 04. 12:18
|
|
Ayame Channelúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.30. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 239689 offline
|
Teljesen egyetértek Louis-al, hiszen én is lehet, hogy ezt tettem volna a helyében, bár nem tudom, mert nem a helyében vagyok. Szegény Freddie-t is sajnálom, biztosan nem érti mi van, hiszen nem valami jó, hogyha valakinek ilyen kicsi korában is rosszban vannak a szülei
2016. július 04. 12:24
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Ez érdekes. A legtöbb helyen létezik az úgynevezett privát fiók. Nem feltétlen kell hogy az egész világ lássa a képeinket, hacsak nem azt szeretnénk. A csajt nem ismerem, de elméletben a csaj büszke anyaként miért ne rakhatna fel képet? Sok ismerősöm rak fel babás, gyerekes képet. Igaz azokat csak az ismerősök láthatják...
2016. július 04. 12:27
|
|
Rebi12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.30. Hozzászólás: 113 Csatolások: 0 Azonosító: 232502 offline
|
Briana Jungwirth-tel értek egyet. Semmi rossz nincs abban, hogy megmutatja a fiát az embereknek. Más sztárok naponta posztólnak képeket a gyerekükrôl, még akkor is ha a szülôk külön vannak.
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Meryl Streep elárulta, nehezen találtak neki ruhákat Az ördög Pradát visel című fimben
Féltek Anna Wintourtól.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: