Starity

Megérkezett a BEAST új albuma

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 04. 06:01 #1
- törölt felhasználó -    
Majdnem egy éve annak, hogy utoljára hallatott a csapat magáról. Három év után pedig – koreai idő szerint július 4-én éjfélkor – elérhetővé vált a csapat harmadik stúdióalbuma, mely a Highlight címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. július 04. 09:41 #2
- törölt felhasználó -    
Mondanom sem kell, amióta napvilágot látott a kisfilm újra és újra ezt a dalt hallgatom, fantasztikus lett, mint mindig. laugh.gif
Elismerem sajnos az albumot, még nem volt alkalmam meghallgatni, de erre is mihamarabb sort kerítek. happy.gif
A kliphez néhány szót szólva: A videó csodálatos, nagyon tetszenek ezek a színek, továbbá a körhintát különösen ötletesnek találom benne. A koreográfia is nagyon egyedire sikeredett. A dalról nem is beszélve, hihetetlenül fülbemászó. heart.gif happy.gif Ismét el kell mondjam öröm hallgatni már az első perctől fogva. laugh.gif
Biztos vagyok benne, hogy nagyot fognak aratni a zenei műsorokban is, ugyanis a srácok ismét bebizonyították, miért is ennyire szerethetőek. heart.gif heart.gif happy.gif
heart.gif heart.gif heart.gif BEAST/B2ST heart.gif heart.gif heart.gif
2016. július 04. 11:27 #3
Nusi97
Nusi97
visszatérő vendég

Státusz❌Everybody has a dark side❌
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 152
Csatolások: 0
Azonosító: 154508
Már alig vártam az új albumot. smileeee.gif Kicsit fura volt így, hogy már csak öten vannak, hiányzik Hyunseung. sad.gif
A Ribbon című dal és a hozzá tartozó klip valami fantasztikus lett. Egyedire sikerült a kisfilm. smileeee.gif
Miután megnéztem a kisfilmet az volt az volt az első, hogy meghallgassam az albumot. Jelentem, fantasztikus lett. smileeee.gif Az összes dal nagyon jó lett, bár nekem először egy kicsit fura volt, hogy ennyi szóló szám került fel az albumra.
Összességében a klip és az album is jobb lett mint gondoltam. smileeee.gif
2016. július 04. 13:36 #4
anzu
anzu
visszatérő vendég

Státuszi don't like your fashion style
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 150
Csatolások: 0
Azonosító: 257288
Istenem de vártam már <3
2016. július 04. 14:16 #5
- törölt felhasználó -    
Imádom imádom imádom, főleg a Highlightot, a fiúk nagyon kitettek magukért, de... hiányzik Hyunseung hangja sad.gif
2016. július 05. 14:00 #6
- törölt felhasználó -    
Imádom öket!Annyira tehetségesek.Nincs rá szó,hogy mennyire imádom öket.Vááaaa...!!!
Szerintem is hiányzik Hyunseung.
2016. július 06. 10:00 #7
- törölt felhasználó -    
Annyira vártam már!^^ Nem kellet csalódnom, az egyszer biztos.happy.gif Imádom a fiúkat! heart.gif Nekem is hiányzik Hyunseung, de elképesztő munkát végeztek a srácok, így nincs okunk szomorkodni.
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!