Majdnem egy éve annak, hogy utoljára hallatott a csapat magáról. Három év után pedig – koreai idő szerint július 4-én éjfélkor – elérhetővé vált a csapat harmadik stúdióalbuma, mely a Highlight címet kapta.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megérkezett a BEAST új albuma
2016. július 04. 06:01
2016. július 04. 09:41
Mondanom sem kell, amióta napvilágot látott a kisfilm újra és újra ezt a dalt hallgatom, fantasztikus lett, mint mindig.
Elismerem sajnos az albumot, még nem volt alkalmam meghallgatni, de erre is mihamarabb sort kerítek.
A kliphez néhány szót szólva: A videó csodálatos, nagyon tetszenek ezek a színek, továbbá a körhintát különösen ötletesnek találom benne. A koreográfia is nagyon egyedire sikeredett. A dalról nem is beszélve, hihetetlenül fülbemászó.
Ismét el kell mondjam öröm hallgatni már az első perctől fogva.
Biztos vagyok benne, hogy nagyot fognak aratni a zenei műsorokban is, ugyanis a srácok ismét bebizonyították, miért is ennyire szerethetőek.
BEAST/B2ST
Elismerem sajnos az albumot, még nem volt alkalmam meghallgatni, de erre is mihamarabb sort kerítek.
A kliphez néhány szót szólva: A videó csodálatos, nagyon tetszenek ezek a színek, továbbá a körhintát különösen ötletesnek találom benne. A koreográfia is nagyon egyedire sikeredett. A dalról nem is beszélve, hihetetlenül fülbemászó.
Biztos vagyok benne, hogy nagyot fognak aratni a zenei műsorokban is, ugyanis a srácok ismét bebizonyították, miért is ennyire szerethetőek.
2016. július 04. 11:27
|
|
Nusi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 154508 offline
|
Már alig vártam az új albumot.
Kicsit fura volt így, hogy már csak öten vannak, hiányzik Hyunseung.
A Ribbon című dal és a hozzá tartozó klip valami fantasztikus lett. Egyedire sikerült a kisfilm.
Miután megnéztem a kisfilmet az volt az volt az első, hogy meghallgassam az albumot. Jelentem, fantasztikus lett.
Az összes dal nagyon jó lett, bár nekem először egy kicsit fura volt, hogy ennyi szóló szám került fel az albumra.
Összességében a klip és az album is jobb lett mint gondoltam.
A Ribbon című dal és a hozzá tartozó klip valami fantasztikus lett. Egyedire sikerült a kisfilm.
Miután megnéztem a kisfilmet az volt az volt az első, hogy meghallgassam az albumot. Jelentem, fantasztikus lett.
Összességében a klip és az album is jobb lett mint gondoltam.
2016. július 04. 14:16
Imádom imádom imádom, főleg a Highlightot, a fiúk nagyon kitettek magukért, de... hiányzik Hyunseung hangja
2016. július 05. 14:00
Imádom öket!Annyira tehetségesek.Nincs rá szó,hogy mennyire imádom öket.Vááaaa...!!!
Szerintem is hiányzik Hyunseung.
Szerintem is hiányzik Hyunseung.
2016. július 06. 10:00
Annyira vártam már!^^ Nem kellet csalódnom, az egyszer biztos.
Imádom a fiúkat!
Nekem is hiányzik Hyunseung, de elképesztő munkát végeztek a srácok, így nincs okunk szomorkodni.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.

0 felhasználónak tetszik: