Szombat esti koncertjük alatt nemcsak a közönség, de az előadók is a könnyeikkel küzdöttek.
A teljes cikkhez kattints ide!
Így emlékeztek meg Demi Lovatóék az orlandói mészárlás áldozatairól
2016. július 04. 07:18
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
szép volt tőlük. részvétem.
2016. július 04. 10:41
Ha minden egyes megtekintésért, amit tegnap reggel óta követtem el, kaptam volna egy 100 forintost...
A rémes tragédiát valószínűleg semmi sem fogja tudni kitörölni a szívükből, de az ilyen pillanatok arra az időre elfeledtetik velük.
Amikor megjelent a hátuk mögött a szivárványszínű Orlando felirat.
Még mindig felfoghatatlan ami történt..
Amúgy Hanknek olyan kellemes hangszíne van, hogy órákon át eltudnám hallgatni, mert megnyugtat.
Amúgy Hanknek olyan kellemes hangszíne van, hogy órákon át eltudnám hallgatni, mert megnyugtat.
2016. július 04. 11:39
|
|
Astronomergirl. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.11. Hozzászólás: 4130 Csatolások: 1568 Azonosító: 255584 offline
|
Na nekik legalább van szívük ott belül. Szerintem nagyon jó és helyes döntés volt, hogy ezt tették.
2016. július 04. 12:33
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Ennek a nőnek aranyból van a szíve.
2016. július 04. 16:21
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Ez nagyon szép volt tőlük, ezért is imádom ezt a nőt <3
2016. július 04. 23:00
Ez rendes volt tőlük! http://starity.hu/images/emoticons/heart.gif
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

1 felhasználónak tetszik: