Rachel Weisz - Disney's "Year of a Million Dreams" Photoshoot 2008 by Annie Leibovitz
2007. november 03. 15:51
|
|
galaxys66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.01. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 36045 offline
|
Én a 2-ik képrõl alkottam véleményt,nekem ez jõtt le. Az már más kérdés hogy hol készûltek. a 3-ik kép nagyon jo,de a csajon lévõ szoknya szine szerintem lehetett volna hofehér.
2007. november 03. 16:40
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet(galaxys66 @ 2007. November 3. - 15:51)
Én a 2-ik képrõl alkottam véleményt,nekem ez jõtt le. Az már más kérdés hogy hol készûltek. a 3-ik kép nagyon jo,de a csajon lévõ szoknya szine szerintem lehetett volna hofehér.
Még egyszer: az elsõ és a második kép candid, azaz a fotózás szünetében, illetve a beállítás alatt készült egy paparazzó által, ahogyan a filmforgatásokról is készülnek fotók, amikor a színész épp eszik, beszélget, tudomisén...magyarán semmi köze a képhez. A kész fotó a harmadik, amit a shoot-ok közé is betettem jó minõségben.
Hófehérke szoknyája pedig sosem volt fehér.
2007. november 03. 16:57
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.08.01. Hozzászólás: 234 Csatolások: 0 Azonosító: 36045 offline
|
Idézet(Hesztia @ 2007. November 3. - 16:42)
Próbáltam részletesebben kifejteni, hátha... 
NEMÉRTETTÉTEK. én nem fejtegettem hogy ez egy kész foto,és ezáltal alkottam rola véleményt(2-ik kép),hanem amit a paparazzi készitett képet simán csak a képrõl,amit itt megláttam az oldaLon elsõlátásra.,mindenféle egyéb kõrûlmények ismerete nélkûl. Egyébként kiskoromban a moziban én hofehér szoknyában láttam.
2007. november 03. 17:57
Idézet(galaxys66 @ 2007. November 3. - 16:57)
NEMÉRTETTÉTEK. én nem fejtegettem hogy ez egy kész foto,és ezáltal alkottam rola véleményt(2-ik kép),hanem amit a paparazzi készitett képet simán csak a képrõl,amit itt megláttam az oldaLon elsõlátásra.,mindenféle egyéb kõrûlmények ismerete nélkûl. Egyébként kiskoromban a moziban én hofehér szoknyában láttam.
Hófehérke már elég régóta ilyen cuccban mászkál!!!!
Igen, nekem lejött a lényeg, amit a fejünkbe akartatok verni. De igazándiból az a második képet kár volt elkészíteni, mert olyan lehangoló!!! Csak vélemény, nem kell kifejtenie senkinek még egyszer, hogy csak candid, megértettem. Rachelnek igen elõnytelen oldalát mutatja szerintem!!!
Remélem azért véleményt cserélni csak szabad, és senki nem sértõdik meg...
Ja és köszi a képekért!!!!
Legalább van mirõl eszmét cserélni!!!!
2007. november 04. 16:55
Idézet(Kata159 @ 2007. November 3. - 15:40)
öhm, aki nem vette volna észre, az elsõ két kép a fotózások szünetében készült, magyarul candid képek.... a harmadik a kész fotó, inkább azt elemezzétek ennyire. 
A kész fotót nem ártott volna a photoshoot részlegre tenned, nem pedig ide. ;-)
A képek eddigi elemzése meg erõsen no comment kategória...
(ez nem neked szólt
2007. november 05. 00:04
|
|
|
Idézet(Aribeth @ 2007. November 4. - 16:55)
A kész fotót nem ártott volna a photoshoot részlegre tenned, nem pedig ide. ;-)
(ez nem neked szólt
)
(ez nem neked szólt
Talán nekem? MERT ha igen akkor nagyon kiváncsi lennék a véleményedre..
2009. február 04. 22:06
|
|
princessbibuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.29. Hozzászólás: 100 Csatolások: 118 Azonosító: 47694 offline
|
Idézet(galaxys66 @ 2007. November 3. - 16:38)
Szép kép. DE nincs nagy "hatása " a képnek,vannak benne kisebb "hibák". ÉN a csajra hofehér szoknyát "raktam" volna,és kértem volna hogy mosolyogjon etetés kõzben. a cumisûveget csurig raktam volna tejjel,hogy kitûnjõn a képen. az õzikét a csajhoz képest nem viszintesen helyeztem volna el,mert "alig látszik" a képen. ÉS végûl más hátteret kerestem volna,mert amit most látok szerintem nem jo. Mert most azt látom hogy van egy "hideg "csaj egy érdekes szinû szoknyában és "bután"néz egy "ûres"cumisûveget szopogato állatot,egy "alap"háttérben. DE LEHET HOGY TÉVEDEK.
Az ugyan már tisztázódott, hogy candid képrõl van szó, de emellett én azt is megcáfolnám, hogy Rachel bután néz - szerintem csak szimplán az õzike etetésére koncentrál, mert nem hinném, hogy mindennap ezt csinálná a kertjében (bár ki tudja
A kész kép egyébként szerintem gyönyörû. Szeretem Annie Leibovitz munkáit
Kapcsolódó sztárok
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Újraéledt a toxikus celebmamik botránya: most Meghan Trainor tálalt ki
Elmesélte, mit írt neki Ashley Tisdale.
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Katy Perryt szexuális zaklatással vádolja Ruby Rose
Reagált az énekesnő képviselője.
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Sydney Sweeney és Scooter Braun Instagram hivatalos lett
Hivatalos lett a kapcsolatuk.
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Dűne: Harmadik rész - Hát persze, hogy a sivatag ihlette Zendaya legújabb outfitjét
Mindig illik az öltözete az aktuális filmjéhez.

0 felhasználónak tetszik: