Meztelen fotóval hergeli az instagramozókat Ariel Winter
2016. július 02. 17:20
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Nem azért, de ki iszik áfonyajuicet borospohárból?
Azért ne nézze már hülyének az embereket
Egyébként ha büszke a testére, mutogassa bátran. Valami szörnyen néz ki ezzel a vörös hajjal, nem mellesleg
Egyébként ha büszke a testére, mutogassa bátran. Valami szörnyen néz ki ezzel a vörös hajjal, nem mellesleg
2016. július 02. 22:25
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Nem értem, hogy ezen mi felháborító. Vannak durvább fotók is az instagramon, rádásul Ariel testéből alig látszik valami.
2016. július 03. 02:01
|
|
rocknroller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.07.05. Hozzászólás: 1803 Csatolások: 0 Azonosító: 17168 offline
|
Mióta van ennyi tetkója 18 évesen? Eddig fel sem tűnt, instáján láttam megszaporodtak rajta ezek az ocsmány mázolmányok.
2016. július 03. 11:29
Szerintem ez egy ízléses kép, nincs vele semmi gond
2016. július 03. 11:31
|
|
Maja Mohácsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.02. Hozzászólás: 247 Csatolások: 0 Azonosító: 250281 offline
|
semmi baj vele amúgy
2016. július 03. 11:32
Gyönyörű lány. És a fotó telesen ízléses, sőt elegáns.
Egyáltalán nem olyan, mint az ízléstelen Kim K fotók, szóval semmi problémám nincs vele.
Egyáltalán nem olyan, mint az ízléstelen Kim K fotók, szóval semmi problémám nincs vele.
2016. július 03. 15:51
|
|
Hajni és GézacicaBlackpink in your Ari-yuh |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.22. Hozzászólás: 2038 Csatolások: 58 Azonosító: 252466 offline
|
Pocsék egy kép. A háttér és a fényviszonyok,akár egy amatőr nyaralási fotó.
A cikk írójának pedig üzenem, hogy pontosítsa legközelebb a címet,mert félreérthető.
Amúgy én inkább nem tettem volna ki ezt a fotót a helyében, max egy kis photoshoppal
A cikk írójának pedig üzenem, hogy pontosítsa legközelebb a címet,mert félreérthető.
Amúgy én inkább nem tettem volna ki ezt a fotót a helyében, max egy kis photoshoppal
2016. július 04. 11:54
|
|
Katerina Katvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.26. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 255143 offline
|
hát jó randa
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: