A Melody Day első EP-jével karöltve a korong névadó dalához készült videoklip is megjelent.
A teljes cikkhez kattints ide!
Nyárias hangulatú videoklippel jelentkezik a Melody Day
2016. július 01. 12:34
|
|
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline
|
1 felhasználónak tetszik:
TokyoGhoullel
2016. július 01. 13:02
|
|
TokyoGhoullelstayourself |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.07. Hozzászólás: 1301 Csatolások: 8182 Azonosító: 250454 offline
|
Imádom őket<333 és ez az ötlet, hogy fekete fehérből színest varázsolnak, nagyon tetszik nekem:d eddig is vártam a visszatérésüket és most is nagyon örülök nekikx3 Az albumon egytől egyig tetszik az összes dal^^ Ez a szám pedig úgy érzem, hogy az egyik kedvenc nyári dalom leszx33
2016. július 01. 17:59
Ez az első szám amit hallottam tőlük és tetszik. Főleg a klip, az nagyon jó
Úgy érzem ismét tagja lettem egy rajongói klubnak...
2016. július 01. 19:56
Eddig nem igazán hallgattam a Melody Day számait, de ez nem rossz.A klip kifejezetten tetszik. A lemezről csak When It Rains c. dalt hallgattam meg Ravi miatt, de az is igazán szép szám.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.