Starity

A szexről énekel legújabb dalában Demi Lovato

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 02. 18:33 #41
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2172
Csatolások: 0
Azonosító: 242008
Hát Demitől nem ezt vártam volna azt hittem érettebb ennél de hát ő tudja...
2016. július 02. 20:28 #42
anzu
anzu
visszatérő vendég

Státuszi don't like your fashion style
Hozzászólás: 150
Csatolások: 0
Azonosító: 257288
Nem tetszik a dal.
2016. július 02. 23:00 #43
- törölt felhasználó -    
Jó, hát most őszintén, mit vártatok? Ha a politikárol énekelne, azt senki nem venné meg. Ez meg egy általános téma. Szinte majd, hogy nem mindegyik dal erről szól lassan. Na de a dal, hát nem vártam volna, hogy ilyet mondok, de nagyon tetszik. Végre hallhatom a szép hangját, anélkül, hogy végig ordítaná a dalt. Ez a stílus sokkal jobban áll neki.
2016. július 04. 17:44 #44
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
Nagyon rosszul esik látni, hogy pár kivétellel mindenkinek tetszik ez az új Demi. Miley annyi támadást, utálkozást és szánakozást kapott minden apró mozzanatáért, csinált amit csinált a klipjeiben de ilyen nyíltan nem énekelt a szexről soha. Utalt rá egy-egy sorban ezt elismerem de... mindegy. A borítón is Demi meztelenül van, akárcsak Selena a lemezborítóján. Miley-n viszont volt egy fekete zakó, mégis rögtön kitiltották kapásból vagy öt országból. Ők miért tehetik meg ezt? Nem tehetségesebbek Mileynál, nem öregebbek nála, nincsenek régebb óta a képernyőkön. Akkor őket miért nem ribancozzátok le? Demi és Selena miért akkora példakép? Miley talán vékony és ez a baj? És ugyan ez van Taylor Swiftel, ő is azért ribanc mert vékony? Mondja el nekem valaki, hogy miért szexibb ez és miért undorító a We can't stop, kliptől függetlenül? Valaki győzzön meg és esküszöm én is rajongó leszek, csak valaki mondjon nekem meggyőző érveket.
És nem lehet igaz, hogy manapság minden női előadó csak a szexről, a szerelemről, a csalódásról és a nagy Ő-ről énekel, annyira hiányzik nekem egy olyan dal ami az életről szól, mégsem lelkizős. De úgy látszik ezt csak pár férfi előadó tudja manapság megcsinálni.
2016. július 06. 20:38 #45
- törölt felhasználó -    
Csak egy kérdés. Akkor ez nem is kis lemez? És nem lesz hozzá video?
2016. július 06. 21:11 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (khalifa @ 2016.07.06. 20:38)
Csak egy kérdés. Akkor ez nem is kis lemez?  És nem lesz hozzá video?

Ez az ami elég sokunkat foglalkoztat, köztük engem is, de nagyon. Nem csak hogy iTuneson nem lehet megvásárolni, de még a rádióállomásoknak sem lett kiküldve, valamint a VEVO csatornájára sem töltötték fel, pedig eddig mindig még aznap felkerült oda az összes dala... Ha pedig ezek tervben vannak náluk, akkor még is mi a fenére várnak ennyit?! Mondjuk ha a "remek" csapatáról van szó, sosem számítok tőlük logikus lépésekre... 110.gif Mindezektől függetlenül klip szerintem egyszer biztosan lesz hozzá, mert még a dal megjelenése előtt egy elég megbízható forrás tett erről egy érdekes megjegyzést Twitteren. smileeee.gif Bár náluk tényleg sosem lehet semmit biztosra venni, ezt az elmúlt 8 évben már megtanultam. rohog.gif
2016. július 15. 10:32 #47
- törölt felhasználó -    
justanarianafan :
Amíg Demi,Selena stb. ezt ízlésesen teszi,addig Miley ellenkezőleg.Ennyi.Nincs bajom Miley-val,régen volt ,de be kell ismernünk,hogy átlépett egy határt ami már keveseknek tetszett amit meg is tudok érteni.
Mellesleg nekem nagyon tetszik a szám smileeee.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok