A szexről énekel legújabb dalában Demi Lovato
2016. július 02. 23:00
Jó, hát most őszintén, mit vártatok? Ha a politikárol énekelne, azt senki nem venné meg. Ez meg egy általános téma. Szinte majd, hogy nem mindegyik dal erről szól lassan. Na de a dal, hát nem vártam volna, hogy ilyet mondok, de nagyon tetszik. Végre hallhatom a szép hangját, anélkül, hogy végig ordítaná a dalt. Ez a stílus sokkal jobban áll neki.
2016. július 04. 17:44
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Nagyon rosszul esik látni, hogy pár kivétellel mindenkinek tetszik ez az új Demi. Miley annyi támadást, utálkozást és szánakozást kapott minden apró mozzanatáért, csinált amit csinált a klipjeiben de ilyen nyíltan nem énekelt a szexről soha. Utalt rá egy-egy sorban ezt elismerem de... mindegy. A borítón is Demi meztelenül van, akárcsak Selena a lemezborítóján. Miley-n viszont volt egy fekete zakó, mégis rögtön kitiltották kapásból vagy öt országból. Ők miért tehetik meg ezt? Nem tehetségesebbek Mileynál, nem öregebbek nála, nincsenek régebb óta a képernyőkön. Akkor őket miért nem ribancozzátok le? Demi és Selena miért akkora példakép? Miley talán vékony és ez a baj? És ugyan ez van Taylor Swiftel, ő is azért ribanc mert vékony? Mondja el nekem valaki, hogy miért szexibb ez és miért undorító a We can't stop, kliptől függetlenül? Valaki győzzön meg és esküszöm én is rajongó leszek, csak valaki mondjon nekem meggyőző érveket.
És nem lehet igaz, hogy manapság minden női előadó csak a szexről, a szerelemről, a csalódásról és a nagy Ő-ről énekel, annyira hiányzik nekem egy olyan dal ami az életről szól, mégsem lelkizős. De úgy látszik ezt csak pár férfi előadó tudja manapság megcsinálni.
És nem lehet igaz, hogy manapság minden női előadó csak a szexről, a szerelemről, a csalódásról és a nagy Ő-ről énekel, annyira hiányzik nekem egy olyan dal ami az életről szól, mégsem lelkizős. De úgy látszik ezt csak pár férfi előadó tudja manapság megcsinálni.
2016. július 06. 20:38
Csak egy kérdés. Akkor ez nem is kis lemez? És nem lesz hozzá video?
2016. július 06. 21:11
Idézet (khalifa @ 2016.07.06. 20:38)
Csak egy kérdés. Akkor ez nem is kis lemez? És nem lesz hozzá video?
Ez az ami elég sokunkat foglalkoztat, köztük engem is, de nagyon. Nem csak hogy iTuneson nem lehet megvásárolni, de még a rádióállomásoknak sem lett kiküldve, valamint a VEVO csatornájára sem töltötték fel, pedig eddig mindig még aznap felkerült oda az összes dala... Ha pedig ezek tervben vannak náluk, akkor még is mi a fenére várnak ennyit?! Mondjuk ha a "remek" csapatáról van szó, sosem számítok tőlük logikus lépésekre...
2016. július 15. 10:32
justanarianafan :
Amíg Demi,Selena stb. ezt ízlésesen teszi,addig Miley ellenkezőleg.Ennyi.Nincs bajom Miley-val,régen volt ,de be kell ismernünk,hogy átlépett egy határt ami már keveseknek tetszett amit meg is tudok érteni.
Mellesleg nekem nagyon tetszik a szám
Amíg Demi,Selena stb. ezt ízlésesen teszi,addig Miley ellenkezőleg.Ennyi.Nincs bajom Miley-val,régen volt ,de be kell ismernünk,hogy átlépett egy határt ami már keveseknek tetszett amit meg is tudok érteni.
Mellesleg nekem nagyon tetszik a szám
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: