Starity

A szexről énekel legújabb dalában Demi Lovato

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. július 01. 17:42 #21
Kylizzlemynizzlem
Kylizzlemynizzlem
visszatérő vendég

StátuszKa-Ching ×2
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 153
Csatolások: 0
Azonosító: 255946
Megmondtam!
2016. július 01. 17:45 #22
- törölt felhasználó -    
Idézet (AliceLiza @ 2016.07.01. 17:34)
Én úgy gondolom amúgy, hogy pont hogy egyik sztárt sem kéne lehordani (bár lehet nem ez jött le a kommentemből) csak azt tudom utálni, hogy pl Britney sokkal híresebb mint Demi. Ha ő valami rosszat követ el, tized másodperc múlva megjelenik a rosszalló cikk, mert valaki olyan írja meg, aki utálja, vagy menőnek akar tűnni azzal, hogy szidja... (nem írok neveket)
De ha más, pl Demi (akkor nem hozok fel mást példának  rohog.gif ) akkor arról meg tud egy rajongó írni egy normális hangvételű cikket... Számomra ez ami nem fair. 
És ismétlem szerintem mindenkitől elfogadható és senkit sem kéne ezért ócsárólni...

Csak azt nem értem, hogy ezekért mért Demi a hibás? Nem ő felel azért ha a kedvencedről negatív hangvételű cikk születik, róla is volt (és lesz is még ebben biztos vagyok) és ez persze hogy rosszul tud esni az embernek, de ezért nem más hírességet kell utálni, mert senmi nem fog tőle változni.

Az utolsó mondatodra pedig csak egy nagy ámen a reakcióm! smileeee.gif
2016. július 01. 17:49 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (Szandiii_1992 @ 2016.07.01. 17:45)
Csak azt nem értem, hogy ezekért mért Demi a hibás? Nem ő felel azért ha a kedvencedről negatív hangvételű cikk születik, róla is volt (és lesz is még ebben biztos vagyok) és ez persze hogy rosszul tud esni az embernek, de ezért nem más hírességet kell utálni, mert senmi nem fog tőle változni.
Az utolsó mondatodra pedig csak egy nagy ámen a reakcióm! smileeee.gif

Nem Demi a hibás... Csak azt mondtam hogy értelmetlen emberi logika (a kommentekre reagálva) hogy mások bezzeg mindennek le voltak hordva Demi meg "szupcsika"....
2016. július 01. 17:53 #24
- törölt felhasználó -    
Jó gáz szövege van... :"D
Szandi drága te meg kötekedj mással mondjuk Hajnival aki olyannyira kiakadt vagy emily-vel aki legelsőnek kommentelt nem cikkhez illő sztárok neveit... Szánalmas vagy.
2016. július 01. 18:05 #25
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
BritGirl Te még annyit se fogtál fel mint mások biggrin.gif am mi ezt Szandi val megbeszéltük levél formában normálisan. Kár itt keltened a feszültséget ha nem érted meg vkinek a reakcióját vagy nem érted meg mit irtam le hát basszus akkor az a te problémád nem cikkhez illő sztárok neveit azért irtam le( csak h felfogd) példának hoztam fel te szerencsétlen, annyi az iq-d h ide nem is kéne írnod mert neked ezek magas dolgok amikről mi itt beszélünk. Szandit meg nyugodtan hagyd csak békén mert mindenkinek joga van leirni a véleményét és védenie a kedvencét. Szóval most nagyon beégetted magad h oltani probáltál engem is és szandit is de csak magadat tudtad biggrin.gif
2016. július 01. 18:05 #26
- törölt felhasználó -    
Idézet (BritGirl @ 2016.07.01. 17:53)
Jó gáz szövege van... :"D
Szandi drága te meg kötekedj mással mondjuk Hajnival aki olyannyira kiakadt vagy emily-vel aki legelsőnek kommentelt nem cikkhez illő sztárok neveit... Szánalmas vagy.

Elég nagy lány vagyok már ahhoz, hogy eltudjam dönteni kinek a kommentjére szeretnék reagálni. Elnézésed kérem, hogy nem kértem tőled engedélyt az AliceLiza-val való eszmecserénkhez. blink.gif És köszöntem a bókot. wub3.gif
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. július 01. 18:10 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (emily92-17 @ 2016.07.01. 18:05)
BritGirl Te még annyit se fogtál fel mint mások biggrin.gif am mi ezt Szandi val megbeszéltük levél formában normálisan. Kár itt keltened a feszültséget ha nem érted meg vkinek a reakcióját vagy nem érted meg mit irtam le hát basszus akkor az a te problémád nem cikkhez illő sztárok neveit azért irtam le( csak h felfogd) példának hoztam fel te szerencsétlen, annyi az iq-d h ide nem is kéne írnod mert neked ezek magas dolgok amikről mi itt beszélünk. Szandit meg nyugodtan hagyd csak békén mert mindenkinek joga van leirni a véleményét és védenie a kedvencét. Szóval most nagyon beégetted magad h oltani probáltál engem is és szandit is de csak magadat tudtad biggrin.gif

A kommentje erősített meg abban, hogy mennyire jól tettük, hogy mi ezt a témát privátban veséztük ki. Éppen ezért köszönöm, hogy rám írtál délután. laugh.gif
2016. július 01. 18:13 #28
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Szandiii_1992 Kb mindenkinek ezt kéne tennie biggrin.gif Ellehetne kerülni az ilyen okoskodó kislányokat biggrin.gif Éreztem én h ezt üzenetben kell megbeszélni biggrin.gif Ez a BritGirl annyira nevetek rajta még most is biggrin.gif
2016. július 01. 18:31 #29
emily92-17
emily92-17

Lányok biggrin.gif Most mondom mindenkinek h ÉN ÍRTAM RÁ SZANDIRA AZÉRT BESZÉLTÜK MEG ÜZENETBEN MERT ÉN ÍRTAM RÁ H NE ITT MARJUK EGYMÁST ÉS A FÉLRE ÉRTÉSEKET KEZELJÜK ÜZENETEKBEN NE ITT MINDENKI FELFOGTA??? biggrin.gif Ja nem , tudom BritGirl neked ez magad olvasd el párszor biggrin.gif
2016. július 01. 18:44 #30
AdriLovatic
AdriLovatic
új tag

Státusz- Stay Strong Forever -
Hozzászólás: 45
Azonosító: 256836
A szám és maga a zene tökéletes imádom*-* ♥
És Demi hangja még jobban passzol hozzá*-*
Ezek közül a kommentek közül csak Emilyt és Szandit tudom kiemelni, akik voltak kulturáltabbak és ÜZENETBEN beszélték meg a dolgot és őszintén, szerintem ne itt álljatok le veszekedni, mivel így elrontjátok a cikk ,,levegőjét". biggrin.gif
2016. július 01. 18:45 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (emily92-17 @ 2016.07.01. 18:31)
Lányok biggrin.gif Most mondom mindenkinek h ÉN ÍRTAM RÁ SZANDIRA AZÉRT BESZÉLTÜK MEG ÜZENETBEN MERT ÉN ÍRTAM RÁ H NE ITT MARJUK EGYMÁST ÉS A FÉLRE ÉRTÉSEKET KEZELJÜK ÜZENETEKBEN NE ITT MINDENKI FELFOGTA??? biggrin.gif Ja nem , tudom BritGirl neked ez magad olvasd el párszor biggrin.gif

Na jól van, fogd vissza magad!
1 felhasználónak tetszik: Phaedra
2016. július 01. 19:22 #32
LadyAly
LadyAly
Mama Roach

Státusz♥★Love★♥ Viva La Cucaracha
Hozzászólás: 3203
Csatolások: 7322
Azonosító: 88389
Csodálatos, akár csak a többi dala. heart.gif
2016. július 01. 19:43 #33
Kincses Bogi
Kincses Bogi
❤Mrs Tomlinson❤

StátuszOne Direction szív,One Direction lélek,One Direction fan leszek,amíg csak èlek ❤
Hozzászólás: 2422
Csatolások: 73
Azonosító: 236950
Jó szám lehet
2016. július 01. 21:41 #34
- törölt felhasználó -    
mostanában már Demi olyan semmitmondó szövegeket ír... ohmy.gif a dal ritmusa jó, meg Demi hangja is jó ehhez a dalhoz nagyon... de hát a szöveg! ohmy.gif
2016. július 01. 22:22 #35
- törölt felhasználó -    
BlackVeilBrides-26 ezt írta:
Azon fogok röhögni ha 10évesek ezt fogják énekelni és azt mondják átélik a számotXD
Neeeeee. :"D
2016. július 01. 23:09 #36
- törölt felhasználó -    
Én szerelmes vagyok ebbe a dalba, szerintem pár hétig szólni fog nálam úgy napi 7 órában. wub3.gif

szerk.: amúgy Demi felnőtt nő, most mindegy, hogy vannak fiatal rajongói, szerintem szépen van attól függetlenül megfogalmazva a szöveg. Vannak ugyanerről a témáról tényleg botrányos számok.
1 felhasználónak tetszik: BarbieFan
2016. július 01. 23:15 #37
Norix6
Norix6

StátuszNem vagyok flegma sem bunkó, egyszerűen csak nincs kedvem hozzád.....
Hozzászólás: 1174
Azonosító: 220435
Szerintem erotikus dalt mindenki tud alkotni ugyanúgy van ez mint a könyveknél...szerintem nem nagy dolog írni arról amiről nagyjából mindenki tud!
2016. július 02. 06:50 #38
- törölt felhasználó -    
Nekem nagyon tetszik és hát amikor hallgattam akkor én is rájöttem hogy a szexről szól.
2016. július 02. 08:17 #39
Mária Maslow
Mária Maslow
visszatérő vendég
Hozzászólás: 348
Azonosító: 221185
nekem nagyon tetszik smileeee.gif hát kell ilyen témájú dal is smileeee.gif
2016. július 02. 16:16 #40
Phaedra
Phaedra
Mythic Dawn☼

StátuszHold The Door
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1244
Csatolások: 96
Azonosító: 243591
Istenem, ezek a kommentek. Pedig megfogadtam már párszor, hogy soha sem kattintok többet a címlap gombra, de ahj... ez a fránya kíváncsiság.
Igazából jól sikerült levonni következtetést. Úgy csináltok, mintha minden cikket Szandi írna, még Mileyról is, akit ugye előszeretettel pocskondiáznak. Itt arról van szó, hogy -az oldal szabályzatától eltérően-, megengedett a szubjektív cikkírás lehetősége. Avagy ha Lexi írt volna ugyan erről, akkor ugyan úgy le lenne szólva Demi is.
Sosem értettem amúgy, hogy miért kell azért bántani valakit, ha nincs rajta ruha, vagy a saját dalait úgy írja, ahogyan azt ő szeretné. Vagy kicikizni testének minden egyes részletét. A mai világgal az a baj, hogy az emberek figyelme az ilyen felszínes dolgokon akad meg, hála a média és photoshop korának.
1 felhasználónak tetszik: Beyla
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok