Valamelyest egyetértek veled, és sajnálom is apukádat, mert tudom milyen 40 fokban dolgozni, viszont abban, hogy "ő választotta magának ezt az életet"... ennyi erővel az említett apukádat, vagy esetleg az én családomat is felhozhatnám, hogy ők választották maguknak ezt életet, mert ha anno másképp csinálták volna a dolgaikat, akkor nem ott dolgoznának ahol.
Rita Ora kórházba került
2016. július 02. 15:53
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
justarianafan:
Valamelyest egyetértek veled, és sajnálom is apukádat, mert tudom milyen 40 fokban dolgozni, viszont abban, hogy "ő választotta magának ezt az életet"... ennyi erővel az említett apukádat, vagy esetleg az én családomat is felhozhatnám, hogy ők választották maguknak ezt életet, mert ha anno másképp csinálták volna a dolgaikat, akkor nem ott dolgoznának ahol.
És amúgy is, nem mintha annyit tudnék a sztár életekről, de azt tudom, hogy 5x húzósabb, mint az, hogy van egy kötött munkaidőd. Náluk nincs megállás, ha este 10-kor interjú, vagy fotózás, vagy akármi, akkor bizony menni kell. Náluk nincs az, hogy "jól van megvolt a napi 8 óra munkám mehetek haza"..nem, ott addig csinálják, és mennek, amíg azt nem mondják, hogy erre a napra vége. Nagyon húzós az ő munkájuk is, csak azt sose látjuk, mert a média azt sosem mutatja, és persze a sztár sem. Szóval, lehet sajnálni a közmunkásokat, meg akárkit, de a sztároknak sincs jobb életük, azért, mert dől náluk a pénz. Persze, ez sok mindentől függ, kezdve attól, hogy ki mennyire híres, ismert színész/színésznő/énekes vagy akárki.
2016. július 03. 14:23
|
|
anzuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.21. Hozzászólás: 150 Csatolások: 0 Azonosító: 257288 offline
|
Geruka10:
Hülyeséget mondasz.
Konkrétan te abban a hitben élsz, hogy a sztároknak nincs jobb életük, attól függetlenül, hogy kaszálják a milliókat.
Ez már alapból üt.
Nem értem, hogy egy fotózás vagy egy interjú miben kimerítőbb egy olyan ember munkájához képest, aki tényleg megdolgozik azért amilye van.
Nem vagyok biztos benne, hogy ezek a nagyon híres, agyon hypeolt emberek annyira tudnák, hogy mi az a munka.
Hülyeséget mondasz.
Konkrétan te abban a hitben élsz, hogy a sztároknak nincs jobb életük, attól függetlenül, hogy kaszálják a milliókat.
Ez már alapból üt.
Nem értem, hogy egy fotózás vagy egy interjú miben kimerítőbb egy olyan ember munkájához képest, aki tényleg megdolgozik azért amilye van.
Nem vagyok biztos benne, hogy ezek a nagyon híres, agyon hypeolt emberek annyira tudnák, hogy mi az a munka.
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: