Piacra került a ház, melyben életét vesztette Brittany Murphy és férje
2016. június 30. 18:40
|
|
Andiieúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.04.04. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 242249 offline
|
Gyönyörű ház és a kilátás..... Egyszerűen varázslatos, de ha valaki csakúgy ingyen odaadná; az első dolgom lenne eladni és venni egy másik házikót. Mint a legtöbb ember; én sem szeretnék egy olyan otthont, amiben előttem KETTEN meghaltak (ráadásul ugyanazon halálban) és őszintén nekem a hatalmas ablakok sem szimpatikusok, a villa minden szegletébe belátni.
Ui.: "ám a kiérkező mentősök már csak a szívmegállást tudták megállítani nála " Bizonyára gépelési hiba, de ez így elég érdekes lenne.
Ui2.:Az utolsó képen jobb oldalt a medencénél csak én látok egy embert?
Ui.: "ám a kiérkező mentősök már csak a szívmegállást tudták megállítani nála " Bizonyára gépelési hiba, de ez így elég érdekes lenne.
Ui2.:Az utolsó képen jobb oldalt a medencénél csak én látok egy embert?
2016. június 30. 21:25
|
|
DrectionFanGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.29. Hozzászólás: 186 Csatolások: 0 Azonosító: 255979 offline
|
Nagyon szép. Stílusos. Tetszik. De nem hiszem, hogy megvenném, azok után hogy meghaltak valakik ott.
2016. július 01. 14:44
|
|
AnastasiaCrineúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.01. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 256045 offline
|
Egyszerűen gyönyörű a ház, a kilátás is csodás DE, annak tudatában, hogy 2 ember ott halt meg nem tudnék nyugodtan aludni. Bár ha már egy ilyen házra lenne pénzem akkor ledózerolnám az egészet és egy újat építenék a helyére. Akkor talán ott mernék élni
2016. július 01. 16:52
Kicsit ciki amúgy hogy Britney eladja "normál" áron azok meg az ötszöröseként.. Csupán majdnem 6 milliárd
Hát jóóó ... gáz!
Amúgy gyönyörű ház!
Amúgy gyönyörű ház!
2016. július 01. 18:20
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
Gyönyörű ház azt nem vitatom,de én még ingyen sem költöznék be,lehet ez azért van mert túl spirituális vagyok,de nem létezik az a pénz,még ha nekem fizetnének se.Nem érezném magam biztonságba.
2016. július 01. 18:24
|
|
NóraMészáros |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.10. Hozzászólás: 546 Csatolások: 41 Azonosító: 208863 offline
|
+ráadás para,hogy az utolsó képen az ott nem egy ember?
2016. július 03. 18:23
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
szép ház... de nekem már túlságosan óriási
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: