Starity

Calvin Harris egy életre végzett a Taylor Swift típusú lányokkal

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 30. 16:35 #41
- törölt felhasználó -    
Szegény Calvin.
2016. június 30. 16:37 #42
Pityang
Pityang

Státusz//10.27.//
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 755
Csatolások: 0
Azonosító: 243873
Nem mellesleg nem tudok nem arra gondolni hogy ez a kijelentés mekkora egy kamu! A "milliomos lemezlovas", a "sztár", aki minden nőt megkaphat, egészen biztosan egy hétköznapi eladócsaj mellett horgonyozna le. Aha, hát persze... túlnyomó többségben vannak azok a sztárok akik sztárokkal jöttek össze, kevesen vannak olyanok akik összejöttek volna köznapi emberekkel, meg ezek közül még kevesebb az, akinek hosszú életet megélt volna a kapcsolata. A végén majdhogynem mind zátonyra futott záros időn belül, kétlem hogy a nagy kaszanova Calvin Harris leállna valami köznapi nő mellett, akinek nincs hat-hét órája a tükör előtt tollászkodni, mert nem ehhez van szokva, akit ne vakítana el mindezek mellett a csillogás, vagy aki nem tudja kezelni a kapcsolatukkal együtt járó nyilvánosságot. Éppen ezért jönnek össze szívesebben szupermodellekkel meg színésznőkkel... vagy olyanokkal mint Taylor Swift, akik nagyon jól keltik a látszatot, a tökéletességet és az ártatlanságot.
Azt is hozzátenném hogy a hétköznapi lányok is addig állnak két lábbal a földön, ameddig ott tartják őket. Nem kapnak több tízezer dolláros ruhákat, nem szürcsölnek luxuspezsgőt valamelyik penthouse lakosztályban egy hotel legfelső szintjén és nem egy ötven méteres jachton süttetik a hasukat. Nem általánosítok, de egy hétköznapi lány meg főleg elszáll a földtől, ha hirtelen belecsöppenne ebbe. Márpedig az lenne belőle, nem kell félni!
A sztárok nem sokszor jönnek össze köznapi emberekkel, ezek miatt, és azért is, mert hol találkoznának? Ameddig a csili-vili szupersztárság burkában élnek, stúdióznak, koncerteznek és utaznak ide meg oda, vajmi kevés esélyük van hétköznapi lányokkal találkozniuk, ezért sem látni sok olyan celebet, akik hétköznapi emberekkel randizgatnak.
2016. június 30. 17:57 #43
BLulu88
BLulu88
Cikk író

StátuszTalk behind my back but when they see me it's respect though...
Hozzászólás: 2172
Azonosító: 242008
Most mindenki Calvint sajnálja holott már tényleg csak ő csinál még mindig nagy ügyet belőle. Lehetne annyi esze hogy lezárná a témát és nem beszélne róla többet a sajtónak. Ha túllépett volna már Tayloron akkor nem csinálná ezt érdekes Taylor már nem is beszél róla na ő tovább lépett. Amúgy meg Calvin számíthatott volna rá hogy Taylorral úgysem lesznek sokáig együtt úgyhogy nem értem mik ezek a felháborodások tőle...
2016. június 30. 18:34 #44
- törölt felhasználó -    
Taylor újra és újra bebizonyítja, mekkora álszent.
Ennek a "nőnek" már képernyőn keresztül irritáló és taszító aurája van SZÁMOMRA.
Látszik még a nézésén is, mennyire mohó, és kavarógép.
Calvnbe kicsit visszatért a bizalmam, hogy rájött az igazságra Tyalorral kapcsoatban. És már előre féltem szegény Tomot.
2016. június 30. 20:34 #45
Selena Gomez Fan.2
Selena Gomez Fan.2
#EvilRegal
Hozzászólás: 1983
Csatolások: 4
Azonosító: 200866
BLulu88 Egyetértek
2016. június 30. 21:31 #46
LaraGrande
LaraGrande
visszatérő vendég

StátuszAin't You Ever Seen a Princess be a Bad Bitch ♥
Hozzászólás: 400
Azonosító: 252743
Ebben az egész szarségban csak annyit nem értek, hogy Tom-az úgy mit gondol? Azt hiszi hogy majd Taylorkával fog családot alapítani vagy mi? Teljesen elvakítja őt a rózsaszín köd.. aki egyszer ezt csinálja(pl. a megcsalást..) az máskor is meg fogja tenni.
Calvin-t meg oké én is sajnálom de akadjon már le a témáról ha azt a "nőt" már nem érdekli akkor szarja le.
Jameg igen Taylor, csak gratulálni tudok neki. Őszintén, ő nem szarkavaró egyszerűen tudja manipulálni az embereket.
2016. július 01. 08:22 #47
Kitti45
Kitti45
visszatérő vendég

Státusz"A nyugalom gondolata az ülő macskában rejlik."
Hozzászólás: 244
Azonosító: 219045
Csak az a bökkenő, hogy Sofia-nak van férje XDDDDDD
2016. július 01. 08:38 #48
Dorisia
Dorisia
visszatérő vendég

StátuszThinking of something deeeeep...
Hozzászólás: 383
Azonosító: 207155
Gondolom, nem eladócsajra gondolt, hanem valakire a aki a szakmában van. Fotóscsaj, vagy divattervező, rendező, ilyesmi...
2016. július 01. 12:22 #49
H.Vivien
H.Vivien

StátuszLife isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Hozzászólás: 567
Azonosító: 205328
Szerintem Tom sokkal többet gondol bele ebbe a kapcsolatba.. Nekem szimpatikus Taylor, de ahogy szegény Calvin Harris-szel bánt, az már túlmegy minden határon!
2016. július 01. 12:36 #50
Coreline
Coreline
» FETISH «

Státusz
Hozzászólás: 2240
Azonosító: 256979
Taylor egy mocskos beképzelt kis riherongy..
Szánalmas amiket művel,és még hogy ő a legkedvesebb sztár?? Ugyan hagyjuk már ezt..sad.gif
Hánynom kell tőle ha ránézek..

Sajnálom Calvint,és szerintem is igaza van, hanyagolja a Taylorhoz hasonló lányokat..Ő sokkal jobbat érdemel,bár nem tudom hogy egy hétköznapi lány mennyire számíthat jó döntésnek..
2016. július 01. 14:52 #51
kikijo18
kikijo18
visszatérő vendég

StátuszLégy önmagad! Mindenki más már foglalt. :)
Hozzászólás: 267
Azonosító: 180479
Mindenki ismeri Taylort és tudja jól mindenki, hogy milyen még is járnak vele "hát ha" megváltozott de nem ... De a felháborító, hogy mindig ő jön ki bele úgy, hogy ártatlan, sajnálni való stb... és ez kicsit idegesítő... smileeee.gif de mink attól, hogy leírjuk a véleményünket nem fog változni... van neki olyanja ami soknak nincs:) megjegyzem okos taktikája van Taylornak, hogy mindig ő jön ki bele jól! Most is van új barátja de a kérdés meddig és miképp fognak elválni útjuk.. De ha rosszul vagy akár "közös" megegyezésre akkor is Taylor fog ki jönni, hogy ő a szent és a sajnálni való... és ez itt a probléma de mindegy... kár a szóért mert a Taylor rajongók lefognak támadni ... de ők is nagyon jól tudják mi is van... smileeee.gif Legkedvesebb sztár lehet ... de én is megtudnám játszani, hogy kedves vagyok és nagyon élően:) ismétlem magam kár a szóért:)
1 felhasználónak tetszik: gvilcsi
2016. július 01. 15:22 #52
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
Hozzászólás: 1354
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
Idézet (kikijo18 @ 2016.07.01. 14:52)
Mindenki ismeri Taylort és tudja jól mindenki, hogy milyen még is járnak vele "hát ha" megváltozott de nem ... De a felháborító, hogy mindig ő jön ki bele úgy, hogy ártatlan, sajnálni való stb... és ez kicsit idegesítő... smileeee.gif de mink attól, hogy leírjuk a véleményünket nem fog változni... van neki olyanja ami soknak nincs:) megjegyzem okos taktikája van Taylornak, hogy mindig ő jön ki bele jól! Most is van új barátja de a kérdés meddig és miképp fognak elválni útjuk.. De ha rosszul vagy akár "közös" megegyezésre akkor is Taylor fog ki jönni, hogy ő a szent és a sajnálni való... és ez itt a probléma de mindegy... kár a szóért mert a Taylor rajongók lefognak 
támadni ... de ők is nagyon jól tudják mi is van... smileeee.gif Legkedvesebb sztár lehet ... de én is megtudnám játszani, hogy kedves vagyok és nagyon élően:) ismétlem magam kár a szóért:)

Teljesen egyet értek veled!!
2016. július 01. 20:28 #53
- törölt felhasználó -    
Tudjuk, hogy Calvin mit gondol, nagyjából Taylor véleményéről is tiszta a kép. De én már Toméra lennék nagyon kíváncsi.
2016. július 01. 23:13 #54
Norix6
Norix6

StátuszNem vagyok flegma sem bunkó, egyszerűen csak nincs kedvem hozzád.....
Hozzászólás: 1174
Azonosító: 220435
Erre nem mondok inkább semmit....
2016. július 01. 23:40 #55
Hana-chanxX
Hana-chanxX
.ɪᴅσʟ ♕

Státuszʏσᴜ cᴀɴ’ᴛ sᴛσᴘ ᴍᴇ ʟσvin’ ᴍʏsᴇʟғ
Hozzászólás: 3402
Csatolások: 265
Azonosító: 239786
Azért sajnálom..
2016. július 03. 16:22 #56
- törölt felhasználó -    
Taylor Swift lányokat kerülni kell messziről. Mindig csak játszadoznak a másikkal. Ennyi smileeee.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok