Starity

Dzsudzsák Balázs a Morning Show-ban értékelte az Eb-t

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 30. 07:38 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®

StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 2758
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
A Morning Show kétmilliós rajongótábora már megszokhatta, hogy Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri mindig a legérdekesebb témákat és vendégeket hozza el a hallgatóknak. A srácok ezúttal a magyar labdarúgó-válogatott sztárját, Dzsudzsák Balázst faggatták az Európa-bajnokság eseményeiről. A sportoló elmesélte, milyen érzés volt a címeres mezben játszani, mi hiányzott legjobban a kint tartózkodás alatt és milyen embernek ismerték meg Ronaldót.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. június 30. 08:08 #2
- törölt felhasználó -    
Dzsudzsák Balázsért teljesen odavoltam, míg a PSV Eindhovenben játszott! Aztán jöttek az orosz klubok, majd a török Bursasporos karrierjét is kétkedve fogadtam, talán kicsit haragudtam is rá, mert nem maradt Nyugat-Európában! De az Európa-bajnoki selejtezőkön és az EB-n is megmutatta, hogy igazi csapatkapitány, lehet rá számítani! Remélem nagyszerű játékával eladta magát egy nagynevű klubhoz! Ezzel a teljesítménnyel megbocsátok neki, bár azért nem írom le sem az orosz és sem a török labdarúgást! Más sztárok is játszottak arrafelé! smileeee.gif Mindenesetre Balázs példaértékű futballista, aki sok magyar kisgyerek példaképe lehet! A Portugálok ellen csoda volt, amit művelt! wink.gif
1 felhasználónak tetszik: dori08
2016. június 30. 08:20 #3
- törölt felhasználó -    
Dzsudzsii ❤❤
Lehet, hogy Ronaldo motiválta, de nem csak a portugálok ellen játszott fantasztikusan, hanem az egész eb-n, le a kalappal előtte smileeee.gif
Sok töltött káposztát és jó felkészülést a vb-re! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: dori08
2016. június 30. 09:18 #4
justanarianafan
justanarianafan
visszatérő vendég

StátuszAriana rajongók jelöljenek! :)
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 443
Csatolások: 1
Azonosító: 257343
Nagyon köszönöm a cikket, tegnap lecsúsztam az adásról.
Dzsudzsák remek kapitány és játékos, látszik a csapaton, hogy nagy köztük az összetartás. Még a töltött káposztát is megosztották. smileeee.gif
Hajrá magyarok! ♥
2016. június 30. 10:38 #5
Livuy
Livuy
visszatérő vendég

Státusz'Nem félek, le tudom győzni a démonjaimat...'
Hozzászólás: 227
Csatolások: 0
Azonosító: 218979
Suliidőben mindig a Class-FM-et hallgatom reggelente, és most hogy nyáron abbahagytam,ilyen interjúkról maradok le sad.gif
A belgák elleni vereségben nekem leginkább az a további 3 gól fájt, nem is a kiesés.
Remélem még több töltött káposztát kapnak majd a VB-re is! biggrin.gif
2016. június 30. 10:40 #6
- törölt felhasználó -    
Végre egy értelmes cikk! smileeee.gif Köszönöm!
Hajrá magyarok!! Sok sikert a vb-re!!
2016. június 30. 11:51 #7
Kíra26
Kíra26
visszatérő vendég

StátuszA bizalmat ki kell érdemelni,ez nem megy varázsütésre!
Hozzászólás: 141
Azonosító: 231955
Nagyon jó cikk lett,a nagyijától szp gesztus volt. biggrin.gif Gatulálok Balázsknak,már legalább századjára,és sok sikert kívánok a Vb-re.
Büszkék vagyunk rágok
2016. június 30. 12:19 #8
emily92-17
emily92-17

Státusz"Ha biszex vagy, kapásból megduplázódnak az esélyeid egy szombat esti randevúra"
Hozzászólás: 822
Azonosító: 132765
Imádom balázst annyira egyszerű de nagyszerű ember nincs elszállva magától teljesen a földön jár. Egyszerűen cuki biggrin.gif Az pedig amikor gólt rúgott a portugál meccsen az vááá, végig izgultam az összes meccsüket.
2016. június 30. 12:27 #9
Diala
Diala
Miss Objective

Státusz"Forgive your enemies, but never forget their names."
Hozzászólás: 2235
Azonosító: 214153
Amint megláttam, hogy Balázs volt a vendégük, egyből meghallgattam a műsort, noha már évek óta nem hallgatok Morning Showt. Dzsudzsi rendkívül diplomatikusan és szimpatikusan nyilatkozott, szerintem nagyon jót tett neki Pali és Storck kapitánykodása, úgy érzem, az ő irányításuk alatt vált igazi vezéregyéniséggé. Némiképp borította is a focista sztereotípiát, mert nagyon intelligensen nyilatkozott, azonban Janiék emlékeztettek ez alatt a harminc perc alatt arra, hogy miért is hagytam fel a hallgatásukkal. Végig egymás szavába vágva, egymást túllicitálva harsogtak, volt, hogy belevágtak Balázs szavába, és nem egyszer durván mellélőttek, mikor azt hitték, hogy jópofák. Egymással szemben ültek, nem tudom, nem vette-e Jani észre, hogy Balázs sokszor rohadtul nem is nevetett az erőltetett poénjain, így inkább kínos volt a beszélgetés egy-egy ponton, mint érdekes és humoros.
Sajnálom Balázst, szerintem néha nagyon gázak és tahók voltak vele, de amit ő mondott, az ült. Gratulálok még egyszer a srácoknak, és remélem, Balázs még tud egyszer egy nagyot dobbantani, és el tud valami top bajnokság csapatába igazolni!
2016. június 30. 14:22 #10
Lejlus
Lejlus

StátuszAkard jobban,mint amennyire félsz tőle.
Hozzászólás: 2565
Azonosító: 217999
Balazst egyre jobban kedvelem,olyan egyszeru es szimpatikus.smileeee.gif Legalabb o nem monnd semmi rosszat Ronaldorol ez is szep tole smileeee.gif Remélem a VB-re is kijutunk,nagyon szurkolok nekik!!! heart.gif
2016. június 30. 14:22 #11
- törölt felhasználó -    
Jó cikk lett!!! smileeee.gif
2016. június 30. 15:59 #12
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó cikk lett. Köszönjük! <333
2016. június 30. 17:03 #13
- törölt felhasználó -    
Végre egy értelmes cikk!Köszönöm!
Hajrá magyarok!! Sok sikert a vb-re!!

2016. június 30. 20:09 #14
TamoArva
TamoArva
visszatérő vendég

Státusz"Your love makes me strong, your hate makes me unstoppable. ;) '
Hozzászólás: 232
Azonosító: 209904
Őszintén szólva, nem nagyon szerettem Dzsudzsák Balázst. Falra másztam, ha valahol szó volt róla, vagy a magyar fociról. És igen tévedtem. És köszönöm, hogy ezt leírhattam. Nagyon szimpatikus ember, egyáltalán nincs elszállva, két lábbal áll a földön. Nagyszerű hallgatni és látni, ahogy beszél/viselkedik a magyar szurokolók felé. Megmutatták, hogy ők se hiába sportolók és ezt köszönöm. Nagy reményt adtak a magyaroknak, amivel remélem mindenki egy kicsit pozitívabban áll majd a dolgokhoz. smileeee.gif
2016. június 30. 23:22 #15
Gabe Logan
Gabe Logan
Prince of PlayStation Platinum♛

StátuszDon't forget, life is just a game from which no one emerges victorious.
Hozzászólás: 3354
Csatolások: 58
Azonosító: 210618
Azért Eden Hazard-t is megemlíthette volna. cool.gif
2016. július 01. 11:52 #16
Nory13
Nory13
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj mindenen ha nem mutatod a fájdalmad nem tudnak bántani!
Hozzászólás: 134
Azonosító: 257085
Cuki. Minden meccset néztem az EB-n és a srácok nagyon ügyesek voltak. Csak így tovább
2016. július 01. 15:19 #17
gvilcsi
gvilcsi
Lovatics
Hozzászólás: 1354
Csatolások: 36
Azonosító: 113068
RIA RIA HUNGÁRIA!Sok sikert a vb-re valófelkészüléshez és magára a vb-re!!!
Úgy elmentem volna a fogadásukra,de messze lakok Pesttől... sad.gif
2016. július 01. 17:07 #18
- törölt felhasználó -    
Nagyon jók voltak de kár hogy eladták a Belga meccset....
2016. július 01. 20:00 #19
Tamcsy2001
Tamcsy2001

StátuszJelenleg tök üres a fejem :P tetszik ez az érzés ^ ^
Hozzászólás: 587
Azonosító: 255514
Legjobbak voltak a fiaink, iszonyatos meccseket toltak, nagyon tetszik Dzsudzsák optimizmusa smileeee.gif Ria ria hungária!!
2016. július 03. 12:45 #20
anzi7
anzi7
Mrs. Tomlinson
Hozzászólás: 4240
Csatolások: 9
Azonosító: 191626
Megmondom őszintén, Dzsudzsák Balázs sose volt a kedvencem, egy felfuvalkodott hólyagnak tartottam sokáig. De el kell ismernem,hogy az EB-n remekül játszott és,hogy kiérdemelte az elismerést. Nem hittem volna,hogy valaha ezt mondom, de büszke vagyok,hogy ilyen focistája van Magyarországnak smileeee.gif
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok