A Morning Show kétmilliós rajongótábora már megszokhatta, hogy Sebestyén Balázs, Vadon Jani és Rákóczi Feri mindig a legérdekesebb témákat és vendégeket hozza el a hallgatóknak. A srácok ezúttal a magyar labdarúgó-válogatott sztárját, Dzsudzsák Balázst faggatták az Európa-bajnokság eseményeiről. A sportoló elmesélte, milyen érzés volt a címeres mezben játszani, mi hiányzott legjobban a kint tartózkodás alatt és milyen embernek ismerték meg Ronaldót.
A teljes cikkhez kattints ide!
Dzsudzsák Balázs a Morning Show-ban értékelte az Eb-t
2016. június 30. 07:38
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 30. 08:08
Dzsudzsák Balázsért teljesen odavoltam, míg a PSV Eindhovenben játszott! Aztán jöttek az orosz klubok, majd a török Bursasporos karrierjét is kétkedve fogadtam, talán kicsit haragudtam is rá, mert nem maradt Nyugat-Európában! De az Európa-bajnoki selejtezőkön és az EB-n is megmutatta, hogy igazi csapatkapitány, lehet rá számítani! Remélem nagyszerű játékával eladta magát egy nagynevű klubhoz! Ezzel a teljesítménnyel megbocsátok neki, bár azért nem írom le sem az orosz és sem a török labdarúgást! Más sztárok is játszottak arrafelé!
Mindenesetre Balázs példaértékű futballista, aki sok magyar kisgyerek példaképe lehet! A Portugálok ellen csoda volt, amit művelt!
1 felhasználónak tetszik:
dori08
2016. június 30. 09:18
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Nagyon köszönöm a cikket, tegnap lecsúsztam az adásról.
Dzsudzsák remek kapitány és játékos, látszik a csapaton, hogy nagy köztük az összetartás. Még a töltött káposztát is megosztották.
Hajrá magyarok! ♥
Dzsudzsák remek kapitány és játékos, látszik a csapaton, hogy nagy köztük az összetartás. Még a töltött káposztát is megosztották.
Hajrá magyarok! ♥
2016. június 30. 10:38
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Suliidőben mindig a Class-FM-et hallgatom reggelente, és most hogy nyáron abbahagytam,ilyen interjúkról maradok le
A belgák elleni vereségben nekem leginkább az a további 3 gól fájt, nem is a kiesés.
Remélem még több töltött káposztát kapnak majd a VB-re is!
A belgák elleni vereségben nekem leginkább az a további 3 gól fájt, nem is a kiesés.
Remélem még több töltött káposztát kapnak majd a VB-re is!
2016. június 30. 10:40
Végre egy értelmes cikk!
Köszönöm!
Hajrá magyarok!! Sok sikert a vb-re!!
2016. június 30. 12:19
|
|
emily92-17 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.07. Hozzászólás: 822 Csatolások: 0 Azonosító: 132765 offline
|
Imádom balázst annyira egyszerű de nagyszerű ember nincs elszállva magától teljesen a földön jár. Egyszerűen cuki
Az pedig amikor gólt rúgott a portugál meccsen az vááá, végig izgultam az összes meccsüket.
2016. június 30. 12:27
|
|
DialaMiss Objective |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.27. Hozzászólás: 2235 Csatolások: 0 Azonosító: 214153 offline
|
Amint megláttam, hogy Balázs volt a vendégük, egyből meghallgattam a műsort, noha már évek óta nem hallgatok Morning Showt. Dzsudzsi rendkívül diplomatikusan és szimpatikusan nyilatkozott, szerintem nagyon jót tett neki Pali és Storck kapitánykodása, úgy érzem, az ő irányításuk alatt vált igazi vezéregyéniséggé. Némiképp borította is a focista sztereotípiát, mert nagyon intelligensen nyilatkozott, azonban Janiék emlékeztettek ez alatt a harminc perc alatt arra, hogy miért is hagytam fel a hallgatásukkal. Végig egymás szavába vágva, egymást túllicitálva harsogtak, volt, hogy belevágtak Balázs szavába, és nem egyszer durván mellélőttek, mikor azt hitték, hogy jópofák. Egymással szemben ültek, nem tudom, nem vette-e Jani észre, hogy Balázs sokszor rohadtul nem is nevetett az erőltetett poénjain, így inkább kínos volt a beszélgetés egy-egy ponton, mint érdekes és humoros.
Sajnálom Balázst, szerintem néha nagyon gázak és tahók voltak vele, de amit ő mondott, az ült. Gratulálok még egyszer a srácoknak, és remélem, Balázs még tud egyszer egy nagyot dobbantani, és el tud valami top bajnokság csapatába igazolni!
Sajnálom Balázst, szerintem néha nagyon gázak és tahók voltak vele, de amit ő mondott, az ült. Gratulálok még egyszer a srácoknak, és remélem, Balázs még tud egyszer egy nagyot dobbantani, és el tud valami top bajnokság csapatába igazolni!
2016. június 30. 14:22
|
|
Lejlus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.30. Hozzászólás: 2565 Csatolások: 0 Azonosító: 217999 offline
|
Balazst egyre jobban kedvelem,olyan egyszeru es szimpatikus.
Legalabb o nem monnd semmi rosszat Ronaldorol ez is szep tole
Remélem a VB-re is kijutunk,nagyon szurkolok nekik!!!
2016. június 30. 17:03
Végre egy értelmes cikk!Köszönöm!
2016. június 30. 20:09
|
|
TamoArvavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.20. Hozzászólás: 232 Csatolások: 0 Azonosító: 209904 offline
|
Őszintén szólva, nem nagyon szerettem Dzsudzsák Balázst. Falra másztam, ha valahol szó volt róla, vagy a magyar fociról. És igen tévedtem. És köszönöm, hogy ezt leírhattam. Nagyon szimpatikus ember, egyáltalán nincs elszállva, két lábbal áll a földön. Nagyszerű hallgatni és látni, ahogy beszél/viselkedik a magyar szurokolók felé. Megmutatták, hogy ők se hiába sportolók és ezt köszönöm. Nagy reményt adtak a magyaroknak, amivel remélem mindenki egy kicsit pozitívabban áll majd a dolgokhoz.
2016. június 30. 23:22
|
|
Gabe LoganPrince of PlayStation Platinum♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.27. Hozzászólás: 3354 Csatolások: 58 Azonosító: 210618 offline
|
Azért Eden Hazard-t is megemlíthette volna.
2016. július 01. 17:07
Nagyon jók voltak de kár hogy eladták a Belga meccset....
2016. július 01. 20:00
|
|
Tamcsy2001 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 587 Csatolások: 0 Azonosító: 255514 offline
|
Legjobbak voltak a fiaink, iszonyatos meccseket toltak, nagyon tetszik Dzsudzsák optimizmusa
Ria ria hungária!!
2016. július 03. 12:45
|
|
anzi7Mrs. Tomlinson |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.15. Hozzászólás: 4240 Csatolások: 9 Azonosító: 191626 offline
|
Megmondom őszintén, Dzsudzsák Balázs sose volt a kedvencem, egy felfuvalkodott hólyagnak tartottam sokáig. De el kell ismernem,hogy az EB-n remekül játszott és,hogy kiérdemelte az elismerést. Nem hittem volna,hogy valaha ezt mondom, de büszke vagyok,hogy ilyen focistája van Magyarországnak
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.