Tegnap este volt először hallható az énekesnő készülőben lévő hatodik stúdióalbumáról az első dal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pénteken érkezik Demi Lovato új dala
2016. június 30. 08:37
|
|
viki_vagyok2016új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 257357 offline
|
már várom !!
2016. június 30. 15:05
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
annyira átlagos, ilyen szerelmes dal...de az is szánalmas hogy a "borítóján" is már félig meztelen ez a nő..
2016. június 30. 15:23
Holyshiiiiiit, tegnap este sikeresen kicsinált a hírrel, és ezzel a borítóval is.
Mivel Ausztráliában már július 1-je van, így pár percre egy rajongó által felkerült a letöltési link, és gyors le is szedtem mielőtt törölnék, és fúúú, imádom, első hallás után a szívembe lopta magát. Régóta szerettem volna már tőle egy R&B stílusú dalt, úgyhogy köszönöm.
Amúgy az igazán érdekelne, hogy egyes személyek miből szűrték le, hogy "annyira átlagos, ilyen szerelmes dal", mikor a cikkben linkelt videóból a hangzás is nehezen kivehető a rossz felvétel minőség miatt, nemhogy a dalnak a szövege, de oké..
Amúgy az igazán érdekelne, hogy egyes személyek miből szűrték le, hogy "annyira átlagos, ilyen szerelmes dal", mikor a cikkben linkelt videóból a hangzás is nehezen kivehető a rossz felvétel minőség miatt, nemhogy a dalnak a szövege, de oké..
2016. június 30. 15:41
Sikerült meghallgatnom az új számot. Nekem nagyon tetszik! Először még furcsa volt, de miután többször is meghallgattam megtetszett.
2016. június 30. 17:12
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Wááá, megőrülök, akárhol keresem, sehol sem találom.
Már szétvet a kíváncsiság, nem bírom ki holnapig.
A borító tökéletes, és nem bírja elkerülni a figyelmem, hogy csak a háta látszik, de mégis rohadt szexi rajta.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. június 30. 17:42
Idézet (MissTiniStoessel @ 2016.06.30. 17:12)
Wááá, megőrülök, akárhol keresem, sehol sem találom.
Már szétvet a kíváncsiság, nem bírom ki holnapig.
A borító tökéletes, és nem bírja elkerülni a figyelmem, hogy csak a háta látszik, de mégis rohadt szexi rajta. 
Dobok üzenetben egy linket, remélhetőleg még nem törölték.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.