Tegnap este volt először hallható az énekesnő készülőben lévő hatodik stúdióalbumáról az első dal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Pénteken érkezik Demi Lovato új dala
2016. június 30. 08:37
|
|
viki_vagyok2016új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 257357 offline
|
már várom !!
2016. június 30. 15:05
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
annyira átlagos, ilyen szerelmes dal...de az is szánalmas hogy a "borítóján" is már félig meztelen ez a nő..
2016. június 30. 15:23
Holyshiiiiiit, tegnap este sikeresen kicsinált a hírrel, és ezzel a borítóval is.
Mivel Ausztráliában már július 1-je van, így pár percre egy rajongó által felkerült a letöltési link, és gyors le is szedtem mielőtt törölnék, és fúúú, imádom, első hallás után a szívembe lopta magát. Régóta szerettem volna már tőle egy R&B stílusú dalt, úgyhogy köszönöm.
Amúgy az igazán érdekelne, hogy egyes személyek miből szűrték le, hogy "annyira átlagos, ilyen szerelmes dal", mikor a cikkben linkelt videóból a hangzás is nehezen kivehető a rossz felvétel minőség miatt, nemhogy a dalnak a szövege, de oké..
Amúgy az igazán érdekelne, hogy egyes személyek miből szűrték le, hogy "annyira átlagos, ilyen szerelmes dal", mikor a cikkben linkelt videóból a hangzás is nehezen kivehető a rossz felvétel minőség miatt, nemhogy a dalnak a szövege, de oké..
2016. június 30. 15:41
Sikerült meghallgatnom az új számot. Nekem nagyon tetszik! Először még furcsa volt, de miután többször is meghallgattam megtetszett.
2016. június 30. 17:12
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Wááá, megőrülök, akárhol keresem, sehol sem találom.
Már szétvet a kíváncsiság, nem bírom ki holnapig.
A borító tökéletes, és nem bírja elkerülni a figyelmem, hogy csak a háta látszik, de mégis rohadt szexi rajta.
1 felhasználónak tetszik:
Szandi0820
2016. június 30. 17:42
Idézet (MissTiniStoessel @ 2016.06.30. 17:12)
Wááá, megőrülök, akárhol keresem, sehol sem találom.
Már szétvet a kíváncsiság, nem bírom ki holnapig.
A borító tökéletes, és nem bírja elkerülni a figyelmem, hogy csak a háta látszik, de mégis rohadt szexi rajta. 
Dobok üzenetben egy linket, remélhetőleg még nem törölték.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.