Chloë Moretz visszaszólt azoknak, akik bántalmazták őt online
2016. június 30. 17:51
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Egyetértek!
2016. június 30. 18:12
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
Igazából nekem se tetszett soha az alakja, de ennek az ilyesfajta, interneten való kifejezése szerintem is undorító. Megnézném, hogy azok az emberek, akik ilyeneket írnak, mennyire tökéletesek? Viszont aki ezt a szakmát választja, annak számolnia kell azzal, hogy igenis idegen emberek is véleményezni fogják, ha kéri, ha nem. Ha most azt gondolta, hogy ettől majd abbahagyják a piszkálódást az interneten élő, kritizáló emberek, akkor téved. Egyébként gyönyörű, különleges arca van, ami szerintem teljesen kompenzálja azokat a dolgokat, amiket említett. Tetszik, amit a végén mondott, de a képet összességében kell nézni, és szerintem ő gyönyörű. Amúgy meg mindenkinek van egy szubjektív véleménye.
2016. június 30. 20:54
Nem mondom, hogy Chloë állítása sehol nem hibádzik, de összességében szerintem igaza van.
2016. június 30. 21:29
|
|
Angeskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.10.20. Hozzászólás: 346 Csatolások: 0 Azonosító: 234680 offline
|
Bárcsak mindenki (és nem csak aki ismert!) leszarná, hogy az irigy vagy csak primitív emberek miket vágnak kéretlenül a fejükhöz!! Pont ezek a beszólogató emberek nem viszik soha semmire az életben... szánalmasak. Ennek a csajszinak olyan szép, egyedi arca van, és olyan kisugárzása..! Na, mind1... A véleményem nem csak ezzel a konkrét cikkel kapcsolatos, hanem úgy általában lett elegem a kétagysejtes nyomingerekből...
2016. július 01. 15:49
Egyáltalán nem kövér, szerintem gyönyörű. Jól tette, hogy kiosztotta a trollokat.
2016. július 01. 16:08
|
Devilcsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.22. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 256554 offline
|
ha valaki 120 kg, az a baj. ha valaki csúnya, az a baj. na és, senki sem különb, csak azt hiszi. egyetértek Chloe, én is így vagyok ezzel. mindenki tudja szidni jogtalanul a másikat, ha ismeri, ha nem. de hogy maga körül szétnézne előtte.. áh, minek? ha meg visszanyal a fagyi, még ő ugat, hogy tisztelje. Azért álljunk már, gyerekek.
2016. július 01. 16:32
Hát ha Chloe kövér akkor az emberek még nem láttak kövér embereket... És még azokat sem kéne csúfolni. Lehet valaki betegség miatt kövér vagy pszichésen. Fel kéne nőni a világnak... Normálatlan senkik vannak. -.-"
Chloe jól tette!
Chloe jól tette!
2016. július 03. 13:28
|
|
Fallengirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.18. Hozzászólás: 887 Csatolások: 0 Azonosító: 164007 offline
|
Jesszus nem is duci -.- Annyirabirom ezeketahibbant embereket... csak azért megalázni valakit,mert azthiszik ezzel jobbak lesznek nála?
Szánalmasak...
2016. július 03. 14:23
|
|
Bessie Liennesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.04. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 249403 offline
|
Chole 54 kiló, és az ő magasságához még 60 kilóval se lenne mondható kövérnek, maximum egy kicsit ducinak. Bírom, mikor egyeseknek annyira nincs élete, hogy másokat kritizál. És az se lenne szép, ha úgy állítana ilyen dolgokat, hogy igaza van, de ebben az esetben még csak egy kicsit se volt igaza az illetőnek
2016. július 03. 20:24
Hát ez a nő nem éppen férfias se kövér...Elég szánalmasak!Ezeken az embereken csak röhögni tudok!nevetséges...
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: