Tóth Andi nagyon szexi az új videoklipjében
2016. június 30. 16:32
|
|
honeymoonbaevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.21. Hozzászólás: 188 Csatolások: 0 Azonosító: 250862 offline
|
Milyen vonaglásokat csinál xddd
2016. június 30. 16:33
A csajt se bírom, a számot se, a klippet se... Szerintem ez mindent elárul.
2016. június 30. 19:15
|
|
Ungrateful |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.06. Hozzászólás: 623 Csatolások: 48 Azonosító: 252104 offline
|
17 éves létére, kb 20nak néz ki.
Hangja = 0
Nagyon nem szimpi.
Hangja = 0
Nagyon nem szimpi.
2016. július 01. 16:53
Tegyünk már különbséget a szexi és a magamutogató között... Köszöntem!
2016. július 02. 22:33
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Aha, nagyon szexi, aha...
2016. július 03. 10:16
|
|
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline
|
Valahogy el kell adni a kiscsajt. Ha a hangjával nem tudják, hát akkor úgy hogy vetkőzik.
2016. július 08. 19:38
|
|
kutyuli2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.08.03. Hozzászólás: 120 Csatolások: 0 Azonosító: 230757 offline
|
A baj nem Andi hangjával van .(Én hallottam már többször is élőben és akkor leesett az állam.Szerintem még mindig ott van, ha azóta el nem söpörték vagy a szél el nem fújta.) A baj az, hogy már a jót is agyon mixelik/keverik, és csinálnak belőle egy nagy szart! A természetesből csinálnak egy olyan természetellenes, továbbmegyek:idegesítő vinnyogást amit az ember nem szívesen hallgat és a világból ki lehetne vele kergetni! Pedig Andi hangja eszméletlen jó. A klipp egy kicsit túlzás,de persze tudom, hogy amikor már valaki bekerül a média világába akkor már nem Ő dönt...NAGYON NEM!De ettől függetlenül remélem egyszer rájönnek,hogy Andi úgy jó ahogy van és nem kell megváltoztatni sem a hangját sem a stílusát. Mert benne még meg van a kislány amit ő meg is mutat nem egyszer, de ez a klipp nem Ő!
2016. augusztus 01. 08:02
,,Tóth Andi- Itt vagyok"
Inkább ne legyen itt.
A dal egy katasztrófa és Andi sem szimpatikus. Szerintem más imidzsre kéne hajtania..
Inkább ne legyen itt.
A dal egy katasztrófa és Andi sem szimpatikus. Szerintem más imidzsre kéne hajtania..
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: