Taylor Swift és Tom Hiddleston kapcsolata számokban
2016. június 29. 13:43
|
|
Mrs.Tomlinson01új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.22. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 257297 offline
|
Kit érdekel?
2016. június 29. 13:49
És? Kit érdekel? Tényleg, más cikkre már nem futja??
2016. június 29. 13:55
|
|
LilaSzamócaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.04.03. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 223650 offline
|
Köszönjük ezt a cikket! Most jobban fogok aludni éjszaka.
2016. június 29. 14:27
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Hát ömm jaa, ez nagyon érdekfeszítő volt. Nem telhet el úgy pár nap, hogy ne legyen a kettőjük kapcsolatáról cikk, ugye?
2016. június 29. 14:52
Na ez az! Ez pontosan az a cikk amit nem kellett volna közzétenni sem a Starityn, más hírportálokon, E! Online-t is beleértve. Bárhonnan is közelítem meg, nem képvisel semmilyen értéket. Szégyenlem, hogy elolvastam.
2016. június 29. 15:23
az illetékesek figyelmébe:
ha lehetséges az ilyen és ehhez hasonló témájú cikkek ne nyomják le bud spencer-t a vezércikkek közül. még csak 2 napja ment el közülünk, ha kérhetem legalább 1 hétig maradjon előtérben. tudom nem az én szortom eldönteni ki mennyit ér, de t.s.-ről ígyis-úgyis napi-szám jelennek meg cikkek - főleg a pasiügyeiről.
ha lehetséges az ilyen és ehhez hasonló témájú cikkek ne nyomják le bud spencer-t a vezércikkek közül. még csak 2 napja ment el közülünk, ha kérhetem legalább 1 hétig maradjon előtérben. tudom nem az én szortom eldönteni ki mennyit ér, de t.s.-ről ígyis-úgyis napi-szám jelennek meg cikkek - főleg a pasiügyeiről.
2016. június 29. 15:26
|
Devilcsajvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.05.22. Hozzászólás: 101 Csatolások: 0 Azonosító: 256554 offline
|
Minden héten két-három cikk olvasható lesz róluk? nagyszerű, azt hiszem, addig fel se jövök Starity-re, míg azt nem közlik, szétmentek. Adok nekik fél évet, max másfelet és szakítanak. Szánalmas ez a csaj, így elbánt Harris-szel. Pont olyan, mint egyik ismerősöm: egy év után azért dobja a pasiját, hogy másikkal csinálhassa. Szánalom az ilyen ember, de komolyan. Sajnálom Tomot.
2016. június 29. 15:34
|
|
lastonestandingvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.10. Hozzászólás: 407 Csatolások: 0 Azonosító: 187511 offline
|
Sírok xD Hát, ez igazán érdekelt! Komolyan van, aki ezeket így megszámolgatta meg minden?
Kinek van enni ideje? Inkább olvasson vagy tanuljon.
2016. június 29. 16:41
9 - ennyi nap óta unom, hogy folyton ilyen cikkek vannak.
2016. június 29. 17:04
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
Kicsit unalmas már a téma.
2016. június 29. 17:56
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
valaki nagyon unatkozhatott...
2016. június 29. 19:38
|
|
x maite xstrickt. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.22. Hozzászólás: 2000 Csatolások: 2561 Azonosító: 141371 offline
|
Rendkívül érdekes cikk lett, nagyon sok mondanivalóval és újdonsággal. Ezzel nem az itteni cikkírót szeretném megbántani, bizonyára kemény munka árán fordította le idegennyelvű forrásból, de egyszerűen nem értem, hogy ennek miért is van hírértéke, és ki képes ezt mind összeszámolgatni. Taylor Swift szerelmi élete pedig már kezd kissé unalmas lenni. Előadóként nagyszerű, szeretem a számait, de a magánéletét inkább nem értékelném (nem is tehetném, mivel nem ismerem személyesen, nem tudok róla semmi konkrét dolgot, nem tudom, milyen ember valójában).
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: