Vasárnap ünnepelte 23. születésnapját az Into You énekesnője, ez alkalomból pedig nemcsak szerettei és rajongói, hanem a legkisebb Jenner-lány is meglepte.
A teljes cikkhez kattints ide!
Telitalálat! Kylie Jenner nem is lephette volna meg jobb ajándékkal Ariana Grandét a születésnapján
2016. június 29. 07:15
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 29. 07:22
|
|
Dorisiavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.25. Hozzászólás: 383 Csatolások: 0 Azonosító: 207155 offline
|
Kedves Kylietól, de csak szerintem egy kicsit önreklámozás elküldeni a saját kollekcióját, és ráadásul az egyik legegyszerűebb megoldás? Vagy ez igazából egy nagyon megtisztelő ajándék? Mindegy, boldog szülinapot Ariana!
2016. június 29. 07:52
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Kedves gesztus Kylietól!
Az önreklámozás nekem is eszembe jutott, de majdcsak nem ilyen hátsó szándék van az ajándék mögött!
Az önreklámozás nekem is eszembe jutott, de majdcsak nem ilyen hátsó szándék van az ajándék mögött!
2016. június 29. 08:14
|
|
Mileylove23 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.02. Hozzászólás: 675 Csatolások: 0 Azonosító: 255378 offline
|
Na még is van szívbe Kylienak aranyos geztus volt tőle. És utólag is boldog szülinapot Ariana!
2016. június 29. 08:50
|
|
Coreline» FETISH « |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.11. Hozzászólás: 2240 Csatolások: 0 Azonosító: 256979 offline
|
Szerintem Ari többet is érdemelhetne puszta rúzsoknál és kenceficéknél..Elhiszem hogy Kyliet a jó szándék vezérelte ezzel a "méregdrága" ajándékkal,de ezek csak rúzsok..semmi személyes és maradandó nincs benne...
És ahogy már többen is írták előttem szerintem is csak önfényezés az egész,hisz Ari jelenleg nagyon felkapott híresség..De ismétlem szép dolog volt tőle hogy megajándékozta..
És ahogy már többen is írták előttem szerintem is csak önfényezés az egész,hisz Ari jelenleg nagyon felkapott híresség..De ismétlem szép dolog volt tőle hogy megajándékozta..
2016. június 29. 09:18
Nagyon kedves tőle!! Bár biztos van benne önreklámozás Ariana is jól járt mert kapott egy csomó rúzst
2016. június 29. 09:53
szerintem ezzel nem reklámozni akarta magát Kylie,csupán kedvességből ajándékozta meg.már itt is csak szídani tudják Kylie-t,szerintem nagyon cuki dolog volt tőle.
ja..és persze boldog születésnapot Ariana-nak
2016. június 29. 10:12
|
|
justanarianafanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 443 Csatolások: 1 Azonosító: 257343 offline
|
Nem igazán szeretem őt, de ez nagyon kedves dolog volt és Ari is nagyon örült neki
Kylie jóval a szülinapja előtt küldte neki és ez is mutatja, hogy nem csak a médiában értesült a dologról, hanem tényleg tudta mikor van az énekesnő szülinapja. Biztos van benne egy kis reklámozás, de őszintén, ez tényleg tökéletes ajándék volt a számára. ♥ 23 ♥
2016. június 29. 10:45
|
|
LaraGrandevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.30. Hozzászólás: 400 Csatolások: 0 Azonosító: 252743 offline
|
Az a lényeg hogy örült neki nem? Akkor minek kell már megint kritizálni? Szerintem kedves dolog vol tőle. Boldog 23-at Ariananak újra
2016. június 29. 11:15
Szerintem ez kedves volt Kylietól.
Boldog születésnapot Ari!!!
(utólag)
Boldog születésnapot Ari!!!
(utólag)
2016. június 29. 11:16
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Így utólag is boldog születésnapot, Ari!
Nem rajongok Kylie-ért, de ez most kedves volt tőle. Lehet önreklámozás egy kicsit a saját kollekcióját elküldeni, de a lényeg, hogy Ariana imádta.
2016. június 29. 14:34
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Ingyen reklám pls
2016. június 29. 15:03
Ha jóban vannak biztos kapott igazi ajándékot is. De ez csak reklám volt, ezért is kapta a szülinapja előtt nem pedig, a szülinapjára.
P.S Mikor néztem interjúkat Arinával, akkor nagyon tetszett a beszédhangja, sokkal jobb mint az énekhangja. Most meg csak pislogtam milyen undorítóan kényes.
P.S Mikor néztem interjúkat Arinával, akkor nagyon tetszett a beszédhangja, sokkal jobb mint az énekhangja. Most meg csak pislogtam milyen undorítóan kényes.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Nagy port kavart Sydney Sweeney OnlyFans jelenete
Az Eufória készítői elmagyarázzák, mi történt.

0 felhasználónak tetszik: