Eredetileg úgy gondolta mindenki, hogy 2017 előtt nem láthatjuk a sorozat új részeit, majd mégis előrébb hozták őszre a bemutatás dátumát. A minap Lauren Graham azonban már azt jelentette be, hogy előbb érkezik a sorozat folyatása, mint gondoltuk volna.
A teljes cikkhez kattints ide!
Jövő hónapban érkezik a Szívek szállodája folytatása
2016. június 28. 17:21
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Juhuuu! Pont 1-jén van a szülinapom!
Jó kis meglepi! Már alig várom!!!
2016. június 28. 18:20
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Awwwwwwwww *.*
2016. június 28. 18:56
|
|
Judit107daddy steve harrington |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 2214 Csatolások: 1379 Azonosító: 178984 offline
|
Gyerekkorom meghatározó sorozata! Imádtam ezt a sorozatot! Amikor az év bejelentették,hogy csinálnak egy revivalt majd ki ugrottam a bőrömből! Remélem olyan szép befejezést fog kapni,mint a Veronica Mars kapott.
2016. június 29. 00:24
A youtube-on néztem meg a videót és az alatta lévő szöveg szerint A Year In The Life csak év vége fele fog felkerülni világszerte a Netflixre.
"Lauren Graham has some big news. Gilmore Girls will be available on Netflix worldwide beginning 1 July. Rewatch, or catch up before the launch of A Year In the Life, due later in 2016. "
"Lauren Graham has some big news. Gilmore Girls will be available on Netflix worldwide beginning 1 July. Rewatch, or catch up before the launch of A Year In the Life, due later in 2016. "
2016. június 29. 22:04
|
|
györeadri2001új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.05.02. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 225299 offline
|
IGEN! MÁR MIÓTA VÁRTAM!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.

0 felhasználónak tetszik: