Megtalálták Harry Styles hasonmását
2016. július 03. 12:47
|
|
AdriLovaticúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.04. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 256836 offline
|
Egyáltalán nem hasonlít, talán a haja de az sem
2016. július 03. 13:47
|
katherine0813 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.10.18. Hozzászólás: 597 Csatolások: 0 Azonosító: 250792 offline
|
Némi hasonlóság valóban felfedezhető, de ennek a srácnak sokkal hatalmasabb orra van (pedig Harrynek sincs kicsi, de ennek a gyereknek olyan, mint egy hatalmas konnektor. Vagy egy fél dinnye). Ráadásul eléggé transzvesztita beütése van a kiscsákónak. Mint egy elfuserált lány
2016. július 03. 20:20
Az első képre úgy reagáltam hogy wtf Harry-nek egy nő a hasonmása?De ahogy néztem a többit ez nem éppen nő!
2016. július 04. 13:55
olyan ez a srác mint egy majom :'DDD nincs hasonlóság
2016. július 14. 00:23
|
ForeverHappyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 255199 offline
|
szerintem csak a hajuk hasonlit kicsit mert hosszabb es ugye a ruhak meg a pozolas hogy meg inkabb hasonlitsanak... ennyi erovel en is meg tudom csinalni ezeket... ami a sracot illeti csak egy hirnevre ehes majom
2016. július 14. 00:27
|
ForeverHappyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 255199 offline
|
Magyarorszagon ismerek egy fiut aki hasonlit Harry fiatalabb kinezetere. Ugyan az a magas alkat, hosszu labak, elore fesult gondor haj... Csak o hatulrol xdd
2016. július 28. 19:28
|
|
Csillbabvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.12. Hozzászólás: 141 Csatolások: 1 Azonosító: 138512 offline
|
Amúgy van egy fiú Magyarországon aki sokkan jobban hasonlítrá mint ez a fiú.
Nem tudom a nevét csak hogy benne van a Tumblr Magyarország csoportba, de ő nagyon durván hasonlít Harryre
Nem tudom a nevét csak hogy benne van a Tumblr Magyarország csoportba, de ő nagyon durván hasonlít Harryre
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: