Már öt éve annak, hogy a mozikba került az utolsó Harry Potter-film, és bár a főszereplőt alakító színész most nemet mondana a folytatásra, ennek ellenére nem zárja ki annak a lehetőségét, hogy a későbbiekben ismét az ikonikus karakter bőrébe bújjon.
A teljes cikkhez kattints ide!
Daniel Radcliffe szívesen lenne újra Harry Potter
2016. június 28. 11:08
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 28. 12:56
|
|
SpecialError |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.27. Hozzászólás: 664 Csatolások: 160 Azonosító: 192434 offline
|
Ez olyan nesze semmi fog meg jól dolog. Nem akarok újra Potter lenni, de ha jó a forgatókönyv (vagy sok a pénz), akkor talán még is.
2016. június 28. 14:02
|
|
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 551 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline
|
Nem értek egyet az előttem szólóval, igenis fontos a forgatókönyv. Például a Cursed Child nagyon mindennek az alja (ha a fordulatoknak csak a fele van meg, máris sokkal jobb lett volna
). Ohh és én szeretnék még filmet Albusékkal
2016. június 28. 14:12
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Hagyjuk már Daniel.
Emlékszel mikor azt mondtad, hogy
- Melyik szerepedre vagy a legbüszkébb?
- Hát, nem a Harry Potterre az biztos.
És nagyon sokszor nyilatkozik Daniel olyanokat, amiben kiderül, hogy Radcliffe nem olyan boldog a Harry Potteres multjaval kapcsolatban.
És nagyon sokszor nyilatkozik Daniel olyanokat, amiben kiderül, hogy Radcliffe nem olyan boldog a Harry Potteres multjaval kapcsolatban.
2016. június 28. 18:11
Idézet (LovelyBarbaraPalvin @ 2016.06.28. 14:12)
Hagyjuk már Daniel.
Emlékszel mikor azt mondtad, hogy
Valóban ezt mondta, de azt kifelejtetted, hogy azért, mert nem volt megelégedve a Harry Potterben nyújtott alakításáért, ergo úgy gondolja sokkal többet is kihozhatott volna ebből a szerepből. Ez nem azt jelenti, hogy nem szerette csinálni.
2016. június 28. 19:40
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
Najo minden utalkozonak mondanám hogy Dan szeretett Harry lenni. Legalabbis en így látom. Az utolsó forgatási napot meg is könnyezte de persze most el akar szakadni egy kicsit Harry karakterétől ami érthető is mivel egyenlőre bármi új is kezd meg mindíg mindenki Harry Potterkent emlékszik rá. Örülök hogy majd egyszer a jövőben lehetségesnek látja hogy újra megformalja a karaktert de addig is meg fogom nézni valamennyi filmjét mivel szerintem Dan nagyon jo szinész. ...amugy LovelyBarbaraPalvin : szerintem azert nem olyan boldog a HPs múltjával kapcsolatba mert még nagyon fiatalon kezdte és miutan véget ért elég rossz időszakon ment keresztül...
2016. június 28. 22:09
|
|
Domi05Mгş. Ơβгเεŋ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.22. Hozzászólás: 5264 Csatolások: 52 Azonosító: 233671 offline
|
Hát én szerettem a HP-t! Kíváncsi lennék egy új filmre, de Dan azért elég furcsán nyilatkozott. Nekem nem derült ki, hogy most szeretett-e Harry lenni vagy nem?!
2016. június 29. 00:12
Ez érdekesen hangzik, kíváncsi leszek, hogy ez megvalósul e.
2016. június 29. 08:12
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Almaszósz66, Violet Shadow : Igen persze, de azért azt is megkell említenem, hogy sokan álomvilágban élnek. Rupert, Emma, Daniel nem voltak kitudja milyen jó barátok. Dan mondta, hogy megkellett játszaniuk. Hiszen soha nem mentek el együtt úgy igazán sehova, csak rendezvényekre. És a HP-filmek alatt tettetniük kellett, hogy ők bizony elválaszthatlanok. Daniel pl. Nem igazán bírja Emmát. Mondott már róla 1-2 szépet interjúiban. Hogy Watsonnak és Rupertnek milyen a.kapcsolata, azt nem tudom, de hogy Daniel Emmáról nem szépeket mesélt az biztos.
2016. június 29. 10:41
|
|
Almaszósz66visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.16. Hozzászólás: 384 Csatolások: 0 Azonosító: 227703 offline
|
LoveBarbaraPalvin: én nem hallottam hogy Dan bármi rosszat is mondott volna Emmárol de ettől még lehet hogy igazad van. Nem tudom. És biztos az is igaz hogy nem voltak legjobb barátok de ezt nem is állítottam. De azt tudom hogy a stábtagok között jó volt a viszony pl Dan nagyon kedvelete Alan Richmant és Gary Oldmant .
2016. június 29. 15:29
|
|
|
Almaszosz66: igen ők nagyon joba voltak. Hat en eyzt egy rajongoi oldalon olvastam, ott volt kiteve az interju, meg regebben
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: