Why címmel jelent meg a Girls' Generation vezetőjének, Taeyeonnak a második, hét dalt felsorakoztató középlemeze, valamint a korong névadó dalához készült kisfilm is feltöltésre került.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Kim Tae Yeon második szólólemeze
2016. június 28. 07:51
Eddig még csak a Why-ba és Starlight-ba sikerült belehallgatnom(de ahogy leírom a hozzászólásomat belehallgatok a többi dalba is xDD). A Why valami elképesztő lett, olyan fura az egész...retro stílus meg a nyár keveréke. Számomra a nyár slágere
2016. június 28. 10:34
|
|
Nusi97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 152 Csatolások: 0 Azonosító: 154508 offline
|
Fantasztikus album lett.
Taeyeon-nak csodálatos hangja van. Kedvenc számom az albumról az Up & Down és a Why.
A Why klippje nagyon nyárias lett. Taeyeon nagyon szép benne, bár ő mikor nem szép.
A Why klippje nagyon nyárias lett. Taeyeon nagyon szép benne, bár ő mikor nem szép.
2016. június 28. 22:38
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Jobb lett az album, mint vártam! A Why valamiért automatikusan jókedvvel tölt el, amikor meghallgatom és megnézem a klipet. ^^ Az UP&DOWN, amiben Hyoyeon közreműködött pedig fantasztikus~! Remekül harmolizál a két tag hangja, hiába különbözőek.
2016. június 29. 10:52
|
|
KawaiiPandaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.30. Hozzászólás: 99 Csatolások: 5 Azonosító: 256013 offline
|
Taeyeon megint csodásat alkotott. <3
2016. június 29. 21:09
Már annyira vártam, hogy megjelenjen. Szerintem nagyon jó album lett, de Taeyeon-tól és az SM-től nem is vártam mást, bár nálam még mindig az I album a best.
A kedvenc számom róla az Up & Down. Mindig is szerettem azt, ahogy Hyoyeon rappel, ezért nagyon örülök, hogy közreműködött rajta.
A kedvenc számom róla az Up & Down. Mindig is szerettem azt, ahogy Hyoyeon rappel, ezért nagyon örülök, hogy közreműködött rajta.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: