Gyász! 86 éves korában elhunyt Bud Spencer
2016. június 28. 10:24
|
|
AriG.Fanbãbÿgírł |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.05.25. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 377 Azonosító: 244176 offline
|
Nem bírom felfogni a történteket..és nem is akarom. Ez valami rossz rémálom..valaki ébresszen fel!
Bud egy őstehetség, egy legenda volt és az is marad örökre.
Nyugodjon békében!!
Nyugodjon békében!!
2016. június 28. 10:25
|
|
Csöppségvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.10.30. Hozzászólás: 470 Csatolások: 0 Azonosító: 214375 offline
|
Úristen, ez a rettenetes hír hidegzuhanyként ért. Kicsi korom óta nagy rajongója vagyok a filmjeinek. Bár már kívülről tudom egyes szövegeket, mégis mindig megnézem, mert a századik alkalommal is tudok nevetni rajta.
Nagyszerű színész és ember volt, hiányozni fog.
Nyugodjon békében.
Nagyszerű színész és ember volt, hiányozni fog.
2016. június 28. 10:27
|
|
LovelyBarbaraPalvinHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.01. Hozzászólás: 2546 Csatolások: 686 Azonosító: 226899 offline
|
Nem hiszem el! Tegnap egy barátnőm írt egy csomó sírós emojit, kérdeztem mi a gond, hát mit mondott? Meghalt Bud Spencer. Késő este volt, elkezdtem sírni. Megnéztem a facebook oldalát, és láttam, hogy nem kamu. Bud Spencer a gyerekkorom! Minden filmjét kismilliószor láttam. Fulladozva nevettem a filmjein. Állítólag a családjával töltötte az utolsó perceit, és az volt az utolsó szava, hogy: Köszönöm.
Nagyon nagyon szeretem őt, bennem örökké fog élni! Soha nem fogom elfelejteni őt. Egy ember addig él ameddig emlékeznek rá. Nyugodj Békében te hős!!
,, Mondd te süket vagy? A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt "
Nagyon nagyon szeretem őt, bennem örökké fog élni! Soha nem fogom elfelejteni őt. Egy ember addig él ameddig emlékeznek rá. Nyugodj Békében te hős!!
,, Mondd te süket vagy? A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt "
2016. június 28. 10:27
|
|
HaRaChanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.12.12. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 216689 offline
|
Hálás köszönettel tartozom Bud Spencernek, amiért gyerekkorom egyik meghatározó személye volt! Az ő filmjein nőttem föl, és még a mai napig is csodálattal nézzem őket! Nagyon szépen köszönöm Bud!
Nyugodj Békében!!!!!
2016. június 28. 10:41
|
|
BlackVeilBrides-26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.08.30. Hozzászólás: 509 Csatolások: 0 Azonosító: 249167 offline
|
Nyugodjék békében!
2016. június 28. 10:45
|
|
ONE DIRECTION20morsa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.08.29. Hozzászólás: 1999 Csatolások: 8 Azonosító: 210787 offline
|
Felfoghatatlan...apával rajongunk a filmjeiért.Egy igazi legenda a filmtörténelemben.Nyugodjon békében!
2016. június 28. 10:50
|
|
Hana-chanxX.ɪᴅσʟ ♕ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.31. Hozzászólás: 3402 Csatolások: 265 Azonosító: 239786 offline
|
Még most sem tudom felfogni... nyugodjon békében!! ♥
2016. június 28. 10:51
|
hajnika88új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.24. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 257339 offline
|
gyerekek no comment azokat a filmeket amikben Terrence Hillel jatszottak megunhatatlan es minden idok legjobb parosa tenyleg csak Volt? hiszen igaz hogy mehalt Bud Spencer es potolhatatlan ha igaz a hir bar kezdem elhinni mivel nem csak fbn lajkolos oldalak osztogatjak sajnos
amig van aki nezze a filmjeiket es sokan szeretik addig nem kell multidoben beszelni addig megmarad a film es az elmeny azoknak akik szeretik . es biztos vagyok benne hogy 50 ev mulva Sem fog a sulyesztoben eltunni ahogy a zsenialis Columbo Sem :)RIP Bud Spencer
sajnos az a baj hogy akik tenyleg legendak es letettek az asztalra vmit nem naon jonnek manapsag uj ilyen emberek .az ilyen legendak viszont halhatatlanok
sajnos az a baj hogy akik tenyleg legendak es letettek az asztalra vmit nem naon jonnek manapsag uj ilyen emberek .az ilyen legendak viszont halhatatlanok
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: