Gyász! 86 éves korában elhunyt Bud Spencer
2016. június 27. 23:17
|
|
Timi lovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.03. Hozzászólás: 369 Csatolások: 95 Azonosító: 218390 offline
|
A szemem olyan gyorsan átfutta a betűket, hogy lassítanom kellett, majd elolvasni újra és újra. Nem akarom egyszerűen elhinni, nem akarom felfogni és csak tagadni akarom. Nyugodj békében Bud, Isten mellett!
2016. június 27. 23:17
|
|
Lanellaʚ♡ɞ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.28. Hozzászólás: 1022 Csatolások: 0 Azonosító: 255197 offline
|
Nem. Lehet. Igaz.:'(
Ő volt az egyik kedvenc színészem, mondhatni a filmjein nőttem fel. Örökké valamennyiünk szívében fog élni, hiszen ő egy LEGENDA!
Nyugodj békében, Carlo Pedersoli!
Ő volt az egyik kedvenc színészem, mondhatni a filmjein nőttem fel. Örökké valamennyiünk szívében fog élni, hiszen ő egy LEGENDA!
Nyugodj békében, Carlo Pedersoli!
2016. június 27. 23:19
|
|
Sarah Martin♥ BATB ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.24. Hozzászólás: 36995 Csatolások: 16184 Azonosító: 204352 offline
|
Én is nagyon megrendültem a hír hallatán, bevallom nagyon meglepett hogy egy ilyen remek színész távozott közülünk (még akkor is ha már nem volt fiatal). Valóban egy igazi legenda volt. Imádtam minden egyes filmjét kiskorom óta néztem őket, már többször is láttam és sose untam meg a filmjeit és nem is fogom. Egy igazi remek színész és remek ember volt. Nagyon fog hiányozni. De az emberek szívében örökké élni fog és az enyémben is. Nyugodjon békében. :'(
2016. június 27. 23:19
Most írtam egy cikket, nem láttam, hogy már van. Lényeg, hogy a szerető családja körébe. A hírt a férfi fia közölte a rajongókkal és azt is megjegyezte, hogy az utolsó szava ez volt: „Köszönöm”.
Nyugodjon békében Bud Spencer!
Nyugodjon békében Bud Spencer!
2016. június 27. 23:20
|
l.k.jen_niúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.22. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 257310 offline
|
Nyugodj békében!!
2016. június 27. 23:21
|
|
YourPrincessúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.09. Hozzászólás: 50 Csatolások: 0 Azonosító: 256954 offline
|
De sajnálom!
Szerettem a filmjeit.
Nyugodjon békében!
2016. június 27. 23:24
Istenem, alig tudom elhinni! Már órák óta könnyezek. Két éves korom óta nézem a filmjeit, mindet láttam legalább 20szor de megunhatatlanok. Egy igazi legenda ez az ember.
Nyugodjék Békében!! :"(
Nyugodjék Békében!! :"(
2016. június 27. 23:26
Istenem..ez annyira hihetetlen! Teljesen lesújtott a hír, nagyon reménykedtem, hogy kamu mint a múltkor, de sajnos ez már nem az. Borzasztóan sajnálom, imádom a filmjeit, főleg amikben Terence Hill-el szerepelt együtt, örök kedvencek maradnak. Nyugodjon békében, fantasztikus ember volt! :'( :'(
2016. június 27. 23:28
|
|
Loreen.jeed |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.03.15. Hozzászólás: 3628 Csatolások: 314 Azonosító: 254798 offline
|
Nem. Nem. Nem. Ezt neem tudom elhinni..Az ő filmjein nőttem fel:( Úristen, oké, hogy nem volt fiatal, de még is.. Nyugodjon békében, elképesztően hiányozni fog! Egy igazi legenda, csak csodálni lehet!
2016. június 27. 23:29
Pont az előbb ütköztem faceen ebbe a hírbe és még most sem tértem magamhoz.
Sokakhoz hasonlóan én is a filmjein nőttem fel, imádtam őket és Terence Hill-el, egy megismételhetetlen párost alkottak. Ismerem a filmjeik minden percét és még mindig ugyanúgy hatnak rám a poénok mintha először látnám, hallanám őket.
Őszinte részvétem a családjának, Ő pedig nyugodjék békében... Egy csodálatos embert vesztett a világ, de a szívünkben örökké élni fog.
Őszinte részvétem a családjának, Ő pedig nyugodjék békében... Egy csodálatos embert vesztett a világ, de a szívünkben örökké élni fog.
2016. június 27. 23:31
|
|
Suzievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.10. Hozzászólás: 359 Csatolások: 1 Azonosító: 255553 offline
|
Bud Spencer olyat adott a világnak amit csak nagyon kevesen,egy élő legenda volt mindenki látta az összes filmét Terence Hillel, azon nőttünk föl és mindenki imádta őt.Engem nagyon lesújt a halála mert a világ kevesebb lett ezáltal,hiszen egy remek embert vesztett el.Az utolsó szava mindent elárul:"köszönöm"-én is köszönöm neked Bud mindent!Nyugodj békében és még találkozunk!
(AliceLiza én is írtam egyet de én nem küldtem be végül mert mire befejeztem megnéztem gyorsan kinn van-e már és kinn volt)
(AliceLiza én is írtam egyet de én nem küldtem be végül mert mire befejeztem megnéztem gyorsan kinn van-e már és kinn volt)
2016. június 27. 23:32
2016. június 27. 23:33
|
|
Klaudia128új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.11.21. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 236257 offline
|
Nem rég olvastam a hírt a neten. Nagyon szomorú, alig tudom elhinni. Egy legenda távozott közölünk. Nagyon szerettem a filmjeit.
Nyugodjon békében!
Nyugodjon békében!
2016. június 27. 23:36
|
|
Asteliaℳαяαบđєя™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 18949 Csatolások: 19642 Azonosító: 168141 offline
|
Úristen. Ez most lesokkolt. A filmjein nőttem fel, el se tudom mondani mennyire imádtam ezt az embert. Nagyon nehéz elhinni, hogy távozott közülünk, annak ellenére is, hogy már nem volt fiatal. Pár napja még az egyik általa kitett képet lájkoltam Facebookon, és most meg ez a hír fogad... Egy fantasztikus színészt és egy csodálatos embert vesztettünk el. Nyugodj békében Bud! Köszönöm a felejthetetlen élményéket, melyeket a filmjeiddel okoztál.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: