Shawn Mendes: „Nem vagyok meleg”
2016. június 27. 17:19
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Ő meleg? Nem tudom hogyan sikerült ezt feltételezni róla O.O De ha az is lenne, talán még jobban csípném:D Abszolút nincs ezzel semmi gond.
Olyan cuki, ahw *-*
Olyan cuki, ahw *-*
2016. június 27. 18:19
|
|
AnnaZriinyiunderworld shooter♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.01.19. Hozzászólás: 1951 Csatolások: 16 Azonosító: 239228 offline
|
Sose tartottam melegnek, és nem is fogom annak tartani. Én nagyon szeretem Shawn-t, és a zenéit is. Mostanság elég sok sztárt meggyanúsítanak a mássággal kapcsolatban. Amúgy egyetértek Shawnnal. Mi is szeretünk! <3
2016. június 27. 18:54
|
|
Lianda♥♥ chingu ♥♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.09.20. Hozzászólás: 1472 Csatolások: 373 Azonosító: 233579 offline
|
Nem ismerem Shawn Mendes-t de nagyon is igaza van hogy ő egy zenész és az embereknek a zenéjére kéne összpontosítani nem a nemi identitására. Csak sajnos sok az éretlen emberke az interneten akik napjuk nagy részét azelőtt töltik és másokat kritizálnak mert jobb dolguk nincs. >_>
2016. június 27. 19:07
|
|
Récike2000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.29. Hozzászólás: 802 Csatolások: 8 Azonosító: 176748 offline
|
Nagyon is igaza van.Nem is érte,hogy miért tűnt annak.Csak mert nem csajozik agyba főbe, hanem a zenére és a munkásságára koncentrál?Ah Istenem....az emberek néha annyira hülyék:D Szeretem Shawn számait:)
2016. június 27. 19:08
Nem értem a mai emberek gondolkodás módját.Nem ismerem ezt a Sawh gyereket,de teljes mértékben igaza van.
2016. június 27. 19:09
Igaza van. Sosem tartottam melegnek és nem is fogom. Meg ő zenész és a zenéire kellene figyelni nem a nemi vonzódására. Meg ha meleg is lenne az csak őrá tartozik. Csak a mai világban megsokasodott azoknak az embereknek a száma akiknek nincs jobb dolguk, mint, hogy más embereket kritizáljanak. Camillával meg nincsenek együtt, csak barátok.
2016. június 27. 19:20
az emberek olyan hülyék tudnak lenni, hogy az szörnyű. én nagyon bírom a melegeket - olyan kis különlegesek - és véleményem szerint Shawn semmi jelét nem muatatta annak, hogy netán, véletlenül nem a lányok felé vonzódna. az ilyet észre lehet venni a viselkedés alapján, és ez a pasi nem meleg. valamint nincs együtt Camilával, nem tudom honnan szedtétek ezt.
2016. június 27. 20:33
|
|
lilibellúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.06.14. Hozzászólás: 89 Csatolások: 5 Azonosító: 257072 offline
|
Nem értem, hogy azok az emberek honnan veszik, hogy Shawn meleg lenne. Ha meg csak úgy mondják az kifejezetten szánalmas. Mikor az egyik évfolyamtársam, azt mondta, hogy Justin meleg. Nem mondtam, hogy meglepett, de mikor rákérdeztem, hogy miért és azt mondta nem tudja. Csak mert utálja és ezért mondta. De ha rákérdezel miért utálja akkor is csak az a válasza, hogy mert mindenki más is. Az ilyen embernek ennyire nincs élete? Miért nem foglalkozik mással? Egyáltalán miért jó ez? És, hogy esik másnak ha azzal űznek "viccet" mert más mint a legtöbben? Néhány embernek komolyan bele kéne képzelnie magát a másik helyébe. Gondolom neki se esne jól. És ez nem csak a melegekre vonatkozik. Senki nem jó már a mai világban. Mindenkin találnak valamit ami miatt tönkre lehet tenni az ember életét és néhányan élnek is a lehetőséggel. Az ilyenek miatt megy tönkre az emberiség.
2016. június 27. 20:50
|
|
Moonlight1visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.12.20. Hozzászólás: 404 Csatolások: 0 Azonosító: 252430 offline
|
Igaza van !
2016. június 27. 21:34
|
|
anzi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.30. Hozzászólás: 867 Csatolások: 0 Azonosító: 148296 offline
|
Nagyon igaza van..<3 Nem értem hogy honnan veszik hogy meleg. -.- Azért mert vannak barátai? Ennyi erővel mindenki meleg,leszbikus.. És szerintem a melegeknek és a leszbikusoknak is ugyan annyi joga van mint bármelyik embernek.Még ha meleg is lenne (de,persze nem az!!) attól a tehetsége nem változna semmit. Csodálatos ember,csodálatos énekes,nagyon jó pasi<3 Jó lenne ha abba hagynák az emberek a vádalmazásaikat,ha az emberek nem szeretnének beszélni arról hogy melegek-e vagy leszbikusak-e akkor tartsák tiszteletben! Szeretünk Shawn<3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: