A 17 éves énekes megelégelte a szexuális hovatartozását firtató pletykákat, és a Snapchaten reagált rájuk.
A teljes cikkhez kattints ide!
Shawn Mendes: „Nem vagyok meleg”
2016. június 27. 13:55
|
|
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2758 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline
|
2016. június 27. 14:01
|
|
Kylizzlemynizzlemvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.27. Hozzászólás: 153 Csatolások: 0 Azonosító: 255946 offline
|
Nem alkotnak egy párt, Camilával, és nem is fognak.
Először utána kéne nézni, hogy tudj valamit Shawn-ról, hogy tudd meg hogy nincs együtt Camilával..
Először utána kéne nézni, hogy tudj valamit Shawn-ról, hogy tudd meg hogy nincs együtt Camilával..
2016. június 27. 14:09
|
|
missdaisysérendipité |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.09.20. Hozzászólás: 1637 Csatolások: 34840 Azonosító: 249895 offline
|
Nekem nem szimpatikus a srác, sem a zenéje. Az meg, hogy Camillával jár csak még nagyobb ellenszenv nálam, ki nem állhatom a csajt
Én is melegnek gondoltam, és ha esetleg mégis az - mert lehet csak nem meri felvállani - azzal sincs semmi baj.
2016. június 27. 14:13
Még ha az is lenne, nagyon is igaza van, hogy ő egy zenész, és az embereknek a zenéjére kéne összpontosítani, nem a nemi identitására. Csak sajnos sok az éretlen ember az interneten, akik napjuk nagy részét azelőtt töltik és másokat kritizálnak, mert jobb dolguk nincs. És nem értem, miért dobálóznak a meleg szóval sértésként, mikor ennek nem kéne annak lennie.
Pedig Shawn tényleg tehetséges és megérdemelte, hogy felfigyeljenek rá, nem egy műzenész, akit fiatalon belöktek a médiába, hogy "nesze fiam, énekelj", hanem ő ezt akarta.
Pedig Shawn tényleg tehetséges és megérdemelte, hogy felfigyeljenek rá, nem egy műzenész, akit fiatalon belöktek a médiába, hogy "nesze fiam, énekelj", hanem ő ezt akarta.
2016. június 27. 14:28
17 éves és van esze. Ezt most csak azért mondom, mert a legtöbb tininek vagy felnőttnek nincs jó gondolkodása. Meg ha meleg is lenne, akkor sem lenne azzal semmi baj. És szerintem nem való hozzá Camila. Kicsit sem.
2016. június 27. 14:35
|
|
kaliforhnia= |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.04.09. Hozzászólás: 1624 Csatolások: 65 Azonosító: 255526 offline
|
igaz, nincsenek együtt Camilával de nem értem, miért kell így ítélkezni mások felett. ha meg meleg, akkor meleg, ezt nem mi döntjük el, de ő sem.
2016. június 27. 14:42
|
|
Gureka10queen of clubs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 7395 Csatolások: 566 Azonosító: 193928 offline
|
Nagyon szeretem ezt a srácot, főleg az imént bizonyított érett gondolkodás, és probléma megoldása miatt. Meg amúgy is tök igaza van, mi köze a szexuális beállítottságához, ahhoz amit csinál?
2016. június 27. 14:43
|
|
Selzleighade™ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 4448 Csatolások: 137003 Azonosító: 155975 offline
|
Szerencsére nincsenek együtt Camilával
Örülök, hogy éretten kezelte a helyzetet és rendesen kifejtette a mondanivalóját, mielőtt a média ismét kiforgatta volna a szavait
2016. június 27. 15:15
|
|
BLulu88Cikk író |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.03.30. Hozzászólás: 2172 Csatolások: 0 Azonosító: 242008 offline
|
És milyen igaza van! Sokan tényleg úgy tesznek mintha a melegség rossz lenne és akkor mi lenne ha az lenne? Nekem is rengeteg hozzá hasonló szépfiú ismerősöm van mégse melegek... Ma már az a meleg aki kicsit is normális?
2016. június 27. 15:33
|
|
MysticrodenMrs. Wood |
Csoport: Tag Csatlakozott: 16.01.16. Hozzászólás: 1276 Csatolások: 131 Azonosító: 253224 offline
|
Teljes mértékben igaza van. Nekem például soha, de soha nem fordult még meg a fejben, hoby Shawn meleg lenne. De még ha az is lenne, az nem rontaná le a tehetségét
2016. június 27. 15:44
|
|
Rebi0719visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.21. Hozzászólás: 316 Csatolások: 0 Azonosító: 204160 offline
|
Könyörgöm emberek.17 éves, annyira baj, hogy még nem volt komoly kapcsolata, és nem feszít minden héten más csajjal a kamerák előtt? Szerintem az a baj, hogy az emberek bele se gondolnak abba, hogy híresen nehezebb ismerkedni, és talán Shawn a munkájára akar koncentrálni. Ha meleg lenne, akkor is ugyanolyan tehetséges lenne, és aranyszívű. Amúgy imádom a felfogását, és az egész embert! <3 És szerencsére nincsenek együtt Camillával.
2016. június 27. 15:50
|
|
I Love Paris |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.24. Hozzászólás: 600 Csatolások: 0 Azonosító: 164330 offline
|
Aztán majd 5 év múlva, mikor már a kutya nem figyel a 'zenéjére' jön a coming out...
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: