Demi Lovato: „Azt hittem, hogy a 21-et sem élem meg”
2016. június 27. 16:11
|
rosa82 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 2234 Csatolások: 0 Azonosító: 201674 offline
|
justanarianafan Nagyon igazad van számos híresség megjárta a poklot pl Christina aguilera aki úgy nőt fel hogy napi szinten hallhatta ahogy az apja veri az anyukáját ettől függetlenül nem támad neki másoknak a twitteren és nem csinál úgy mintha okosabb lenne mindenkinél. Talán Demi ezzel a beteg voltam szöveggel akarja igazolni az utóbbi hetekben történt megnyilvánulásait pl Mariah Carey mocskolását aki lássuk be magasan felette áll mégis feljogosítva érzi magát kritizálni őt. Nagyon gyanús hogy előbb utóbb megint rehabon köt ki amikor legutóbb így viselkedett akkor is az lett a vége. Nagy különbség van a között hogy valaki szívvel lélekkel kiáll valami mellett és aközött hogy szimplán közönségesen viselkedve akarja elhitetni mindenkivel mennyire jó ember
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2016. június 27. 17:11
|
|
Livuyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.10. Hozzászólás: 227 Csatolások: 0 Azonosító: 218979 offline
|
Imádom Demi hangját, fantasztikus, és a karrierje is csak ível felfele. Az még nagyobb dolog, hogy talpra tudott állni. De az, hogy ez miatt nagyon sokan istenítik, oldalakon, újságokban engem már idegesít. Mert folyamatosan csak azt olvasom róla, hogy mi volt régen és mi van most vele. Nagyon sokan átesnek ilyeneken, még is más figyelmet kap egy átlagos ember, mint egy híresség. Csak ennyi a probléma.
2016. június 27. 18:24
Idézet (Livuy @ 2016.06.27. 17:11)
Imádom Demi hangját, fantasztikus, és a karrierje is csak ível felfele. Az még nagyobb dolog, hogy talpra tudott állni. De az, hogy ez miatt nagyon sokan istenítik, oldalakon, újságokban engem már idegesít. Mert folyamatosan csak azt olvasom róla, hogy mi volt régen és mi van most vele. Nagyon sokan átesnek ilyeneken, még is más figyelmet kap egy átlagos ember, mint egy híresség. Csak ennyi a probléma.
Van benne valami, igazad van!
2016. június 27. 19:16
Nincs semmi bajom Demivel,de hogy még mindig ezen kattog mindenki...rég történt essünk már túl rajta.Dicséretes hogy legyőzte a magában rejlő "gonoszt",de kicsit túlzásnak érzem ezt a dolgot,ugyanis 10 emberből 6 biztos ilyen problémákkal küzd de mégsem kap annyi figyelmet egy átlagos ember mint Demi.
Ebben teljesen egyetértek Livuy.
Ebben teljesen egyetértek Livuy.
2016. június 27. 19:58
|
|
eszter05oпlγ ћυ₥αп |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.06. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 315 Azonosító: 227168 offline
|
Sajnos sok híresség nem tud mit kezdeni a gyorsan jött hírnévvel, és bár nem vagyok oda érte, de azért természetesen jó, hogy talpra tudott állni, azért senkinek sem kívánnám a halálát. D szerintem túl nagy feneket kerít neki, sokan átestek ezen, és nem csak hírességek. Nem szeretem, ha valaki állandóan sajnáltatja magát.
2016. június 27. 23:45
|
|
MissTiniStoesselsmoke & mirrors |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.25. Hozzászólás: 1560 Csatolások: 70 Azonosító: 219904 offline
|
Elszomorít, hogy még mindig nem jutott el odáig, hogy Ő EMBEREKNEK SEGÍT! Ott jótékonykodik ahol tud, tesz azért, hogy jobb legyen a világ, a szívét lelkét beleöli a munkájába, erre a fejéhez vágják, hogy ez már unalmas, fejezd be. Már egy szép szót sem lehet szólni mert 1000% hogy képmutatásból, és álszentségből teszed. Azt hittem, hogy ideáig nem fajulnak el a dolgok, de tévedtem.
A képekbe teljesen szerelmetes vagyok, nagyon jól sikerültek. Csak azt várom, hogy végre a Wilhelmina kezdjen vele valamit, már úgy megnéznék egy profin, igazi modellesen beálított fotósorozatot.
A képekbe teljesen szerelmetes vagyok, nagyon jól sikerültek. Csak azt várom, hogy végre a Wilhelmina kezdjen vele valamit, már úgy megnéznék egy profin, igazi modellesen beálított fotósorozatot.
2016. június 28. 13:24
|
|
CocoChanelEszterrrka |
Csoport: Tag Csatlakozott: 15.06.23. Hozzászólás: 566 Csatolások: 0 Azonosító: 245257 offline
|
Erős volt, leküzdötte a bajait. Kisebb depressziós és pszichopata hajlamaim, ahogyan sok művésznek, de fell kell állni. Ez jó példa. (Mondom ezt úgy, hogy nem kedvelem Damit.)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.