Starity

Klippremier: BEAST – Butterfly

Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. június 27. 00:19 #1
- törölt felhasználó -    
Végre megérkezett az immár öt főre csökkent BEAST legújabb kisfilmje Butterfly címmel.
A teljes cikkhez kattints ide!
2016. június 27. 00:23 #2
- törölt felhasználó -    
Ez így estére jól esett. wub.gif
2016. június 27. 08:59 #3
- törölt felhasználó -    
Nagyon szép lett a dal és a klip is smileeee.gif Szeretem a Beast-et, szinte velük kezdődött minden. Hiányoltam Hyunseung hangját... Ő volt a kedvencem, és alig fogom fel, hogy már nem a csapat tagja sad.gif Ezért is lettem egy picit szomorú, mikor vártam a részét, aztán rájöttem, hogy ő nem fog megjelenni. De a többiek megint nagyszerűt alkottak heart.gif
2016. június 27. 12:27 #4
- törölt felhasználó -    
Nagyon szép dal, de olyan szomorú. sad.gif És a klip is nagyon jó lett. <3
2016. június 27. 13:34 #5
- törölt felhasználó -    
Nagyon szép szám, első hallásra nagyon tetszett, de hiányzik Hyunseung hangja. Fura nélküle Beast számot hallgatni, érezni lehet a hiányt. Azért továbbra is támogatom a Beastet és szurkolok nekik!
2016. június 27. 20:04 #6
exoverdose
exoverdose
leech

StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2353
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Gyönyörű mv-t kapott ez a dal. A végére picit elérzékenyültem, mivel úgy éreztem a pillangó motívum Hyunseungra utalt.
Junhyung ismét levett a lábamról, természetesen a többiekkel együtt.
2016. június 28. 00:17 #7
Lianda
Lianda
♥♥ chingu ♥♥

Státusz✿✿ ASIA ✿✿
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1470
Csatolások: 373
Azonosító: 233579
IIIIMMMMÁÁÁDOOOOMMM ezt a dalt és a klipet!!!!! <3 smileeee.gif
2016. július 04. 10:20 #8
- törölt felhasználó -    
Csodaszép, ennél megfelelőbb szó nincs is! smileeee.gif A srácok ismét remekeltek, legalábbis az én szememben.
Mikor először végignéztem és hallgattam a kisfilmet, abban a pillanatban eltört nálam a mécses, főként Yo Seob varázslatos hangjától. heart.gif cray.gif happy.gif
Nagyon tetszik a koncepció és ez a komornyik öltözet is nagyon ötletes. smileeee.gif
Valóban nincs a fiúknak egy olyan szerzeményük sem, amit nem lehet nem szeretni! smileeee.gif
Bízom benne, hogy evvel a slágerükkel is nagy sikereket fognak elérni, ugyanis igazán megérdemlik! happy.gif
heart.gif heart.gif heart.gif BEAST/B2ST heart.gif heart.gif heart.gif

(Ami viszont első hallásra nem annyira volt észrevehető, ám később annál inkább, Hyun Seung hiánya. unsure.gif Biztos vagyok benne, hogy még jó darabig furcsa lesz mindenki számára. cray.gif Lehet elment az eszem, de nekem a mai napig annyira összetartóak, hogy mikor együtt vannak, mintha még mindig látnám köztük, bár tudom, hogy sajnos, csak a szemem káprázik! sad.gif)
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!